< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Merhaba. MYP ile yeni yatay gecis yaptim. ayni bolume gecis yaptim. 30 akts eksigim vardi. yeni okulda 120 akts eksik cikardilar. Geri donme sansim var mi? Kilavuzda; ''kaydı yapılan öğrencilerin Eylül ayının sonuna kadar yatay geçiş yaptığı yükseköğretim kurumuna bildirilmesine" denilmis. Bildirmesem ne oluyor acaba? Otomatik olarak yeni okuldaki kaydim dusuyor mu? edit: yok'u aradim. geri donebilirsin dediler. yeni okuldan kaydim silindi ve eski okula dondum. 8. madde, 4. bendi Mevzuat Bilgi Sistemi https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=13948&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 26 Eylül 2024; 14:0:46 > |
|
ÜCRETLİ MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE YATAY GEÇİŞ DANIŞMANLIĞI ALMAK İSTEYENLER sevgierol1984@hotmal.com mail atabilirsiniz.
evraklar. https://www.youtube.com/watch?v=ibZPuJUICaY https://www.youtube.com/watch?v=ee5Awe1DodQKASIM ARALIK OCAK DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE YATAY GEÇİŞLER ÜNİVERSİTE SENATOSUNUN İSTEĞİNE BAĞLIDIR. 208 ÜNİVERSİTEDEN SADECE 160-170 ARASI ÜNİVERSİTE MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE YATAY GEÇİŞ İLANA ÇIKACAK GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜN. AKADEMİK TAKVİMLERİNE MUTLAKA BAKIN VEYA ÖĞRENCİ İSLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI SAYFASINA BAKIN. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 23 Aralık 2024; 21:47:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene mühendislikten tıpa geçmek istiyorum. Onun içinde 2025 ağustosta başvuru yapmayı düşünüyorum. Benim kafama takılan 1 nokta var. Benim YKS 2022 ' deki puanım 499.54 Düzce Tıp'ın taban puanı ise 490,80146. Geçmemi ilk başta kesin olarak düşünüyordum o yüzden 2. dönem okula gitmemeye karar vermiştim ama bu linkten 2024 ağustosta geçenlere baktığım zaman sanki geçmem kesin değil gibi gelmeye başladı. Acaba bu puan işi tam olarak nasıl oluyor. Örneğin: 2023 veya 2024 te girenlerle birlikte mi benim puanım dikkate alınıyor yoksa sadece YKS 2022 ' ye girenlerle birlikte mi dikkate alınıyor ? Çünkü 2020-2021-2022-2023 birlikte alınıyorsa baktığım puanlara göre genel olarak 2023'ün puanları 2022 den yüksek 2022 ' ninse 2024 ' ten yüksek. Bu sistem tam olarak nasıl oluyor ? Sizce girebilir miyim ? https://cdn.duzce.edu.tr/File/GetFile/8f735a1f-9c43-4c79-91da-35b63d764846 |
|
Hocam o zaman ama çok fazla kişinin girme ihtimal olmaz mı ? Mesela kontejnan hep 130 olsun 22-23-24 yks başvuru kılavuzunda o zaman her bir sene için 39 kişi olucak yani toplamda 117 kişi başvuru yapabilecek. Benim kafamı orası karıştırdı. Sadece 2022 girişliler için 39 kişilik kontenjan çok değil mi ? Sistem eğer böyleyse ben 2. dönem okula gitmem. Çünkü benim puanım 499.5 oranın 2022 taban puanı 490.5 39 kişi alırsa benim girme ihtimalim nerdeyse kesin gibi ? |
|
|
Hocam merhaba Hacettepe Üniversitesinde matematik 2. Sınıf öğrencisiyim. Bölümüm türkçe hazırlık okumadım. Ytü veya dokuz eylüle myp ile geçmek istiyorum. Yök ek madde 1 şartlarında daha önce hazırlık okumamış ve farklı bölüme geçiş yapan öğrencilerin 4 yarıyıl hazırlık okuma hakkı olduğu yazıyor. Ancak ytü ve dokuz Eylül'ün myp yönergesinde 2. Sınıfta geçiş yapacakların ingilizce hazırlık atlama sınavında başarısız olursa başvurunun kabul edilmeyeceği yazıyor. Üniversite yökün maddelerini uygulamakla yükümlü değil mi yoksa üni yönergelerinde eksik bilgiler mi var aydınlatırsanız çok sevinirim internette adam akıllı bilgi de bulamadım. Düzenleme: Matematik değil başka bir bölüme geçiş yapacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugzuwang -- 12 Ocak 2025; 20:13:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|