Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.415
Cevap
192
Favori
579.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yatay geçiş başvurusu esnasında ders içeriğini de veriyoruz. Bu ders içeriği üzerinde ıslak ya da elektronik imza olması gerekiyor mu acaba?

  • Back to Black B kullanıcısına yanıt

    E İMZALIDIR İBARESİ VEYA ISLAK İMZALI OLMASI ŞART.

  • odtü bilgisayar için 32 kişilik bir konenjan açılması lazım. bu kontenjanın tamamı doluyor mu her sene bilen var mı? puanı yeten birisi kesin girer mi?

  • yatay geçişler yaklaştı bu ıslak imzalı belgeleri internete nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt

    genellikle dolmuyor hocam kontenjanlar geçiş ihtimali çok yüksek bir yatay geçiş türü diyebilir örneğin hacettepe de 2020 girişlilerde kontenjan dolmuştu sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt

    hacettepe 2020 girişliler derken nasıl yani 2020 yılında mı dolmuştu

  • İyi günler forumdaşlar. Ben de bu seneki geçişçiler kervanına katıldım, o kadar çok entry var ki aradığım konuyu ararken kendimi kaybettim. Gelgelelim benim sorunsalıma; şimdiki okulumda İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde 1. sınıftayım. Bu sene sonunda Ege veya Hacettepe Almanca Müt. Terc. geçmek istiyorum. Ege öğrenci işleri ve desteği bana eğer ki eş değerlik belirten bir belge sunmazsam veya sınavdan başarısız olursam başvurumun reddedileceğini söylediler. Şu anki okulumda hazırlığa kalmadığımı ve sonuç olarak farklı bir bölüme geçiş yapacağım için hazırlık alma hakkımın olabileceğini, bunun YÖK yönetmeliği ve kendilerinin sunduğu rehberde olduğunu belirttiğimde ise senato ne karar alırsa o deyip geçiştirdiler. Ne yapacağım dostlar, başvurudan sonra sınavları var ve eğer ki yüz yüze olursa katılabilmem de zor.( Hatay İzmir arası uçak biletleri minimum 650 tl ve geçip geçemeyeceğimi kesin belirtmediklerinden çift taraflı mağduriyet durumu korkutuyor.) Eğer ki bir dilden farklı bir dile geçmiş yahut geçecek arkadaş varsa ve belli bir bilgisi varsa beni de aydınlatırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba şimdiki okulumda İngilizce işletme 2.sınıftayım bu sene sonunda kendi şehrimde okumak istiyorum. Gideceğim okulda derslerin geçtiğim derslerin sayılmasını istiyorum bunun için aşağıdaki belgeler hariç hangi belgelere ihtiyacım var?


    YKS sonuçları

    YKS yerleştirme sonucu

    Öğrenci belgesi (Öğrenci işlerinden imzalı)

    Disiplin cezası almadığıma dair belge (öğrenci belgesinde yazıyor)

    Öğretim planı örneği (imzalı)

    Transkript (E-devletten)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsberg -- 6 Haziran 2022; 14:58:43 >
  • HEPSİNİ ALMANIZ ŞART GEÇİCEĞİNİZ ÜN. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİLEMEZ SİZ HANGİ DERSTEN GEÇTİNİZ/ KALDINIZ.

  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt

    Diyelim ki hiçbir dersten muaf olmak istemiyoruz, o dersleri yeniden görmek istiyoruz. Transkript vermemize gerek yok dimi.

  • mrbrentford M kullanıcısına yanıt

    o evraklar YÖK KARARI GEREGİ ÜNİVERSİTE İSTEMEK ZORUNDADIR . TRANSKRİPT VERMEZSENİZ BAŞVURUNUZ EKSİK EVRAKTAN RET OLUR.

  • Merhabalar; bu sene Türkçe tıp fakültesinden, %30 ingilizce olan bir mühendislik fakültesine başvuru yapmak istiyorum. Hazırlık okumadım haliyle, merak ettiğim konu ingilizce yeterlilik konusu. Başvuracağım mühendislik fakültesine(%30 ing) ingilizce yeterlilik belgesi vermem gerekecek mi yani daha doğrusu hazırlık okuma hakkım olacak mı?
    Bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kmdd1 K kullanıcısına yanıt

    toefl ielts gibi bir belgeniz varsa ingilizce hazırlığa gerek yok.

    belge yoksa üniversite tarafından istemeseniz bile hazırlık okuyacaksınız.

  • sormak istediğim şey “program ingilizce eğitim veriyor, yeterlilik sınavını geçemezseniz ya da yeterlilik belgesi(toefl, yds) vermezseniz başvurunuz geçersiz sayılacak” gibi bir sorunla karşılaşır mıyım farklı programdan(tıp) ing mühendisliklere geçerken?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. İlk entryde sadece bir kez geçiş hakkınız var denmiş. Ben seneye başka bir üniversiteye merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum sonraki yıl da okul ortalamasını kullanıp daha yüksek bir üniversiteye geçiş yapmak istiyordum. Bu mümkün değil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sayısal 363 puanı olan biri myp ile yatay geçmiş yapmak isterse 350 lerdeki bir yere yerleşme ihtimali ne kadardır sizce , yaklaşık 15 ünv başvuru yapacağım %30 kontenjanla illaki bir tercihe yerleşebilir değil mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ünv tercihüm içerisünde en düşük 338 olacak , endişelenmelimiyim yoksa yazı rahat rhat geçirmelimiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoilist kullanıcısına yanıt

    merkezi ek 1 yönetmeliğinde sadece 1 kez yatay geçiş yapabilirsiniz. kurumlar arası yatay geçişte her dönem geçiş yapabilirsiniz. sınır yok. ortalamanız yüksek olduğu sürece sorun yok,

  • fanuba45 F kullanıcısına yanıt

    15 tane ün. merkezi ek 1 ile başvuru demek aynı evraktan 15 tane hazırlanması demek 1 takım evrak enaz 10 sayfa dır. 10*15 =150 sayfa evrak demek o öğrenci işleri personelinin sabrına. maşallah derim.

    üni. ağustos dönemi yoğun olduğundan öğrenci işleri pek meşgul etmemek lazım. ün. tek öğrencisi siz değilsiniz yüzlerce öğrenci var.

    ---

    yerleşme durumu söyle geçmek istedeğiniz ün. ve bölüme başvuru izdihamı niteliğinde başvru olmazsa (mesela kocaeli ve sakarya bu izdihama örnektir.) yerleşirsiniz . kaç kişi başvuru yapacak önemli bir veri.

  • Ortalama her ünv aynı belegeleri istemekte ve online başvuru almakta dolayısı ile istenen evraklardan 1 er tane olması ve onlsrında pdf hali yeterli başvuru için , sonuçta 1 tanesine kayıt yaptıracağım için tüm belgelerin orjinalleri sadece 1 ünv için gerekli olacak , öğrenci işlerini zorlayacak çokta zor bir durum yok gibi düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.