Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.463
Cevap
195
Favori
599.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittim kayıt oldum öğrenci belgemide verdiler. Muafiyet allah kerim belki döneme yetişmez siz alacağınız dersleri seçersin muafiyet sonra belli olur dedi.Her yıl aynı saçmalık ne olur yani önceden belli olsa benim şimdi 2 dersimi saymasalar okul uzuyor.Önceden bilsek eski okulumuza geri döneriz bari

• https://www.beykent.edu.tr/Content/files/20180818001857161.pdf

merkezi yerleşitrime sonucu bir kenarda bulunsun.
  • Merkezi yatay geçiş yaptım kabul edilmiştim. Belgeleri verdim eksiksiz şekilde. Tamam gidebilirsiniz dendi. Sormayı unuttum ben de öğrenci işlerini de arıyorum 9 gündür açan yok. Ben şimdi öğrencisi mi oldum? E devlette hala eski okulum görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Merkezi yatay geçiş yaptım kabul edilmiştim. Belgeleri verdim eksiksiz şekilde. Tamam gidebilirsiniz dendi. Sormayı unuttum ben de öğrenci işlerini de arıyorum 9 gündür açan yok. Ben şimdi öğrencisi mi oldum? E devlette hala eski okulum görünüyor
    birkaç gün içerisinde e devlette yeni öğrenciliğin çıkacak benimkindede böyle oldu. ders kaydı yapman lazım.

• Sonunda marmarada aciklandi kazanamisim be. Acili surecmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paul Muaddib kullanıcısına yanıt
    E 9-10 gün oldu diyorum daha ne kadar bekleyeceğim. Eski okulum pazartesi açılacak yeni okul ekimde.

• quote:

E 9-10 gün oldu diyorum daha ne kadar bekleyeceğim. Eski okulum pazartesi açılacak yeni okul ekimde.
    benimki 5 günde değişti. sistemsel bir hata olabilir. yeni okulun sana öğrenci belgesi verdiyse sen oranın öğrencisisin rahat ol.

• Paul Muaddib kullanıcısına yanıt
    bir şey vermedi. gittim belgelerimi teslim ettim. tamam gidebilirsin dendi. gittim öğrenci kartını sordum kayıt olduğum ne zaman onaylanır diye soracağım yerde.
  • quote:

bir şey vermedi. gittim belgelerimi teslim ettim. tamam gidebilirsin dendi. gittim öğrenci kartını sordum kayıt olduğum ne zaman onaylanır diye soracağım yerde.
    yarın öğrenci işlerine git mühürlü imzalı öğrenci belgesi al

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben belgelerimi içeriye verdikten sonra personel bana öğrenci işlerine gidip öğrenci belgesi çıkartmamı söyledi. 10 dakikada öğrenci belgesini çıkartabildim. ben ders seçimini internetten elle hallettim acaba bunu danışman hoca kendisi mi onaylayacak yoksa biz mi götürüp onaylatacak? benim danışman hocam gözükmüyor sistemde

• itü için diyorsunuz sanırım. duyurular kısmında ders atamaları yapılmıştır diyor ama sistemde gözükmüyor benim derslerim.

edit: şimdi gözüktü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonOctovia -- 14 Eylül 2018; 16:50:3 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 29 Ekim 2020; 0:20:22 >
  • Edevlette ogrenciligim gozukmuyor. İü beni pasif moda almiş. Ama marmara ogrenci belgesi istedi m.yatay geciste. Gidip ogrenci belgemi alabilirim demi iu den? Basina gelen varmi daha once

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Merkezi Yerleştirme Puanıyla bölüm değiştirdim bir yıl sonra Genel not ortalamasıyla farklı bir üniversiteye geçilebilir miyim? Daha önce deneyen oldu mu? Bu konu benim için çok önemli bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadasda -- 15 Eylül 2018; 22:58:0 >
  • www.ogrisl.sakarya.edu.tr
    Sakarya Üniversitesi | Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı | Duyuru | SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE-2018
    http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/78162/saglik-alaninda-lisans-tamamlama-hakki-kazanan-ogrencilerinin-dikkatine-2018

www.ogrisl.sakarya.edu.tr
    Sakarya Üniversitesi | Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı | Duyuru | İLAHİYAT ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE-2018
    http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/78161/ilahiyat-alaninda-lisans-tamamlama-hakki-kazanan-ogrencilerinin-dikkatine-2018

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.