Şimdi Ara

MERKEZİ YATAY GEÇİŞİN SON DURUMU NE OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bu sene kaldırma durumları olur mu. Üni bırakıp hazırlanıyorum şu an .Ama eğer olmazsa istediğim yer şu anki ünimden geçiş yapmayı da düşünüyorum başka yere yani bu sene alamazsam istediğim puanı. Bunu da merkezi yerleştirmeyle yapmak var kafamda normalde ama şu değişen sınav sistemi sizce etkiler mi yeni sistem getirdik geçiş falan iptal diyebilirler mi sizce. O kadar da değil diyemiyorum malum zırt pırt sınav sistemi değiştirip 2 milyon öğrenciyle oynayan adamlar 1 cümlede kaldırırlar isterlerse merkezi yatay geçişi. Sizce var mı öyle olma durumu ?

• up
  • Zannetmiyorum Ama Merkezi Yatay Yerleştirmede,

%90 derslerini saymıyorlar. Hazırlık okuduysan saymıyorlar.

YÖK maddelerinde var çünkü aklında olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Zannetmiyorum Ama Merkezi Yatay Yerleştirmede,

%90 derslerini saymıyorlar. Hazırlık okuduysan saymıyorlar.

YÖK maddelerinde var çünkü aklında olsun.

sene kaybı önemli değil geçiş durumu olsun yeter hocam dersler verilir bir şekilde. kaldırmazlar diyorsun yani ek madde 1 i
  • güncel merak edenlere de cevap olur bu konu
  • Özeller yüzde 50 aliyor mu merkezi yatayla bazilari almıyor falan dediler de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sinava hazirlaniyorum ama merkezi yatay geciste denicem. bunu dusundugumden hazirlaniyorum yoksa merkezi ile zaten gecebiliyorum ama her sey beklenir bunlardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

ben de sinava hazirlaniyorum ama merkezi yatay geciste denicem. bunu dusundugumden hazirlaniyorum yoksa merkezi ile zaten gecebiliyorum ama her sey beklenir bunlardan.

Aynen Benin kafamda da o var hocam bazen keske merkezi geçip öyle hazırlansaydım diyorum iyice garantilemek için..

• Ahaha benle ayni seyi yaşıyor herkes bir ben böyle şeyleri düşünüyorum diyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaa34

Ahaha benle ayni seyi yaşıyor herkes bir ben böyle şeyleri düşünüyorum diyordum

yok hocam iyice bu sene psikolojimizi bozdu adamlar. ben çok düşünüyorum şahsen bu sene kazanamazsam başka okula merkezi yatayla geçmeyi. ama ya kaldırılırsa diye de şüphem var
  • Kalkmaz benxe tek yaptiklari mantikli iş o da kalkmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaa34

Kalkmaz benxe tek yaptiklari mantikli iş o da kalkmasin

aynen öyle
  • kaldırmazlar merak etme güzel olan tek şey eğitimde
  • Devletten özele geçerken puanimizin tuttugu bursumu aliyoruz yoksa ücretlimi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mancolog

Devletten özele geçerken puanimizin tuttugu bursumu aliyoruz yoksa ücretlimi oluyor

Burs Alman lazım mantıken

• Mancolog M kullanıcısına yanıt
    Burs almıyorsun normalde, ( para istiyorlar, en azından bilkentin sss kısmında böyle yazıyordu)

Ama okulla konuşursan bir güzellik yapabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancolog M kullanıcısına yanıt
    Aynen bu soruyu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Hocam bizim girdiğimiz sene merkezi yatay geçiş hakkımız vardı , ben zaten sırf bu yüzden ek tercihlerde tercih yaptım , sene sonu istediğim üni ve bölüme geçmek için . "Kaldırılsa" bile bizim hakkımız var , bizde geçerli olur

hocam umarım o hakkımızı almazlar ya bi anda sistem değşince falan almazlar diyemiyorum artık
  • EK MADDE 1 in kaldırılacağını sanmıyorum nereden nereye geçiş düşünüyorsunuz bu arada hocam
  • Arkadaslar ben suan ygs 2 ile yerlestigim bir bolumde okuyorum yatay gecis ile ygs5 den farkli bir bolume gecmek istiyorum osym puaniyla gecebiliyor muyum bu sene okudugum bolumun not ortalamasina bakilacak mi yardimci olur musunuz ???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.