Şimdi Ara

Merkezi Yatay G. İle Sakarya Üniversitesi'ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Endüstri Mühendisliği okuyorum. Bu sene yerleştim. 348 yerleştirme puanım var Sakarya Üni. ise 333 ile kapatmış. Sizce girebilir miyim? Eğer Sakarya'da Endüstri okuyan arkadaşlar varsa nasıldır ?



  • Kardeşim gelme.Biz geldik pişmanız.Bende sene sonunda merkezi yatay geçiş ile silktirip gidicem bu şehirden.Üniversitede de ortam yok zaten.Rezil bir yer.
  • Öncelikle lise dahil 10 yıl Sakarya'da okudum. Şuan üniversite son sınıfım. Daha doğrusu hala okulu bitiremeyen tayfadanım, çoktan mezun olmam gerekirdi... Sakarya şehrini seviyorum, sessiz, sakin, tutucu bir şehir. Normalde İstanbul, Beşiktaş'da yaşadığımı belirtmeliyim sen karşılaştırma yap :) Şehri seviyorum ama üniversite biraz sıkıntılı. Başka üniversitelerde de buradakiler gibi illaki sorunlar vardır illaki. Büyük, kalabalık bir okul için burada ilgisiz memur v.b. daha fazla... Lakin çok ilgili insanlarda var. Geçiş yaptığında ders saydırma hakkında sıkıntı yaşayabilirsin. Benim ev arkadaşım da yatay geçişle geldi bir çok dersini saymadılar. Bir sene fazladan okuyacak yani. Eğer ilk yıllarınsa gelmeni öneririm ama değilsen tekrar düşün. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa yada soru varsa kafanda PM atabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 348 varsa 333kapamış zaten geliyorsun kontenjan vardır muhtemelen. 333.333 le kapatmış diyelim okul 333.334 bile seni alıyor mecbur. ama ders saydırma harbiden sıkıntı. şans meselesi yani derslerin adları vs tutuyorsa geçtiysen saymama ihtimalleri yok. derslerin adını bilmediğim için şöyle bir örnek vereyim. diyelim eski ünide mat 1 ve mat 2 yi ayrı ayrı olarak aldın ya saü de matematik tek 1 dersse alıdğın mat 2 kredisi güme gidiyor. yani otomatikman kredi kaybı çıkıyor meydana. he bu durumun tersi oldu diyelim sen matematiği tek çatı altında aldın saü de 2 ayrı ders 2sini kabul etmezler mat 1 den geçersin sadece misal bu durumdada kredi kaybı sistemler böyle ünilerde buna yapacak bişey yok. bende bu şekilde mağdur olmuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.