Şimdi Ara

Merkezi puanla yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016da üniversiteye başladım. 2.sınıf görünüyorum ama bu yıl okula gitmedim.2019da tekrar sınava girip yerleşmek istiyorum ama bulunduğum şehirde artık yapamıyorum.Bu yıl merkezi yatay geçiş yapsam 2019da obp kırılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatay gecisle obp kirilmaz.Bu yil da girebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Hocam muaf dersler yetmedı dıyelım ya da farklı bolume gectım ve 1.sınıftan basladım, o zaman da mı kırılmıyor? Cok onemlı bı mevzu o yuzden emın olmam lazım, yatay gecıste obp ıle ılgılı bır sey yazmıyor o yuzden kesın bılgı bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hemoglobinz

Hocam muaf dersler yetmedı dıyelım ya da farklı bolume gectım ve 1.sınıftan basladım, o zaman da mı kırılmıyor? Cok onemlı bı mevzu o yuzden emın olmam lazım, yatay gecıste obp ıle ılgılı bır sey yazmıyor o yuzden kesın bılgı bulamadım
    Yatay gecis ile obp arasinda bir baglanti yok.Obp sadece universiteye kayit oldugunuz yil tekrar universite sinavina girerseniz kirilir,sonraki yil kirilmaz.

yatay geçiş yapınca tekrar kayıt olunuyor ya o yüzden kafam karıştı.
  • ben geçen sene liseden ğniye geçtim mezuna kalmadan şuan bitmek üzere 1.sınıf bu sene de gireceğim kırılmıyor mu şimdi?
    tercih yaptım ama gittim üniye
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    kırılır 1.sınıfsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmek istediğin ünideki bölümün puanı şu anda okuduğun üninin puanından düşükse geçersin obp falan yatay geçiş ile alakalı değil

• quote:

yatay geçiş yapınca tekrar kayıt olunuyor ya o yüzden kafam karıştı.
    Dostum kayitla mayitla bir alakasi yok,sana kim dedi kiriliyor diye.Yatay gecisle mevcut puaninla baska bir okula geciyorsun,obp niye kirilsin.Sen rahat ol

• Göztepe. G kullanıcısına yanıt
    hocam tekrar başka bir üniye gidip kayıt yapılıyor ve 1. veya 2. sınıftan başlıyorsun ya belki yine kırılır diye düşündüm, tekrar sınava gireceğim için çok önemli.hiçbir yerde de net bir açıklama bulamadım.
    hocam diyelim ki lys puanıyla başka bölüme geçtik 1.sınıftan başlıyoruz, yine mi kırılmıyor? kimse bir şey demedi de riske atmak istemiyorum emin olmam lazım çok önemli çünkü.
  • quote:

hocam diyelim ki lys puanıyla başka bölüme geçtik 1.sınıftan başlıyoruz, yine mi kırılmıyor? kimse bir şey demedi de riske atmak istemiyorum emin olmam lazım çok önemli çünkü.
    Kirilmiyor kardesim kirilmiyor,obp sadece kayit oldugun yil uni sinavina girersen kirilir.Osym'yi ara inanmiyorsan ne diyeyim

tamam sakin çok sağol hocam
  • Hocam sorunuza cevap bulabildiniz mi, son durumunuz ne?

Ben bir ay kadar önce, merkezi yerleştirme puanımı kullanarak başka bir üniversiteye kayıt oldum. Şimdi üniversite sınavına girersem obp kırılır mı? Lütfen yardımcı olun.

• Ayrıca hiçbir üniversiteye kaydınız olmasa da OBP kırılması yaşamak mümkün. Kayıt ile alakası yok. ÖSYM sizi herhangi bir yere YERLEŞTİRİRSE bir sonraki yıl üniversite sınavında puanınızı kırıyor o kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.