Şimdi Ara

merkezi puan ile yatay geçiş ÖNEMLİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yıl geçiş yapabilirim yalnız büyük ihtimal kesin kayıt tarihlerinde uzakta olacam şöyle bir yazı gördüm

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI (EK MADDE 1) ile YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar. 

- Not Durum Belgesi (Transkript) kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler için olup, başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü kurumdan alacağı onaylı veya e-imzalı belge)

- Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler için olup, Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan dersler için gereklidir

- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

- Disiplin cezası almadığına dair belge 

- YKS/ÖSYS-DGS-LYS Sonuç ile Yerleştirme Belgesi (internet çıktısı)

- Kimlik Fotokopisi 

- Vesikalık Fotoğraf (2 adet )

Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak, varsa yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır.

kesin kayıt için ben olmadan anam bu kağıtları okula götürse kaydım yapılır mı?

• Muhtemelen yapılmaz . Fakat EN NET VE EN GARANTİ sonuç için başvuru yapmak istediğiniz okulun öğrenci işlerini arayabilirsiniz . Başka türlü net bir yanıt alabileceğinizi sanmıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en iyisi okulu arayıp sormanız çünkü bu konularda bir okul başka bir şey uygularken diğeri başka bir şey uyguluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okulu ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaber forum
    MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU » Sayfa 1 - 394
    https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060

KONUYU SAYFALAR DOULUSU BU SAYFADA ANLATTIM DİKKATLİ OKUYUN NOT ALIN.

• sordum şahsen veya vekaletleymiş tarih tam o haftaya denk gelirse ki büyük ihtimal öyle olacak bubam beni döwecek vekalet kaç para  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.