Şimdi Ara

Merkel, Avrupa'nın Rus doğalgazından vazgeçeceği tarihi açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merkel, Avrupa'nın Rus doğalgazından vazgeçeceği tarihi açıkladı

    HABERRUS - Rus gazına olan ihtiyacını azaltmak isteyen Avrupa ülkeleri, yeşil enerjiye yatırımlarını artırıyor.


    Rusya'dan giderek daha az gaza ihtiyaç duyacak şekilde planlar yapan Avrupa, 2050 yılında Rus gazına olan ihtiyacını sıfırlamayı planlıyor.


    Almanya Başbakanı Angela Merkel, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Vladimir Zelenski ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Kuzey Akım-2 doğalgaz boru hattının yakında aktive edileceğini belirterek, doğalgaz boru hattının Rusya tarafından silah olarak kullanılmaması gerektiğini aksi takdirde Almanya’nın Moskova'ya karşı yeni yaptırımlar yürürlüğe koyacağını söyledi.


    Avrupa’nın "yeşil enerji” geliştirmeye olan ihtiyacının, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gelişmelerle çok daha net ortaya çıktığını vurgulayan Merkel, ‘Avrupa, 2050 yılında Rus gazına olan ihtiyacını sıfırlamayı planlıyor.’ dedi.


    Kuzey Akım-2 doğalgaz boru hattının sadece Almanya ve Rusya'nın değil, Hollanda, Fransa ve Avusturya'dan şirketlerin de dahil olduğunu hatırlattı.


    Merkel, “Ancak bu proje için özel bir sorumluluk aldık” dedi.


    Merkel, Rus gazının Ukrayna üzerinden transit geçişini 2024'ün ötesine uzatmak için müzakerelerin "zaten başladığını" sözlerine ekledi.


    Kaynak:

    Merkel, Avrupa'nın Rus doğalgazından vazgeçeceği tarihi açıkladıhaberrus.ru
    Merkel, Avrupa'nın Rus doğalgazından vazgeçeceği tarihi açıkladı
    https://haberrus.ru/economics/2021/08/22/merkel-avrupanin-rus-dogalgazindan-vazgececegi-tarihi-acikladi.html







  • Şu kadın gibi bir liderimiz olsaydı şimdiye İtalya ve İspanyayı sollayıp avrupanın 4. ekonomisi olmuştuk.

    Coğrafya kader değil aslında.

    Düzgün insanlar siyasetle ilgilenmediği veya barındırılmadığı için Siyaset cahilleirn elinde kalmış.

    Adamlar 2050 planlarını yapmış.Biz Devlet Planlama Teşkilatını bile kapatmışız.

    Bizim derdimiz 2023 te kışlık sarayı bitirmek.

  • Şu kadın gibi bir liderimiz olsaydı şimdiye İtalya ve İspanyayı sollayıp avrupanın 4. ekonomisi olmuştuk.

    Coğrafya kader değil aslında.

    Düzgün insanlar siyasetle ilgilenmediği veya barındırılmadığı için Siyaset cahilleirn elinde kalmış.

    Adamlar 2050 planlarını yapmış.Biz Devlet Planlama Teşkilatını bile kapatmışız.

    Bizim derdimiz 2023 te kışlık sarayı bitirmek.

  • Politik açıklama bu ya abd çok baskı yapıyor alman - rus doğalgaz hattının yapılmaması için.


    Kadında 2050'ye halleceğiz demiş hahah

  • Yahu buna inanan var mı bırakın bu AB tipi yalan sürtüşmelerden dolayı olan şey zaten putin çiçek vermiş lay lay lom olaylar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2050 mi cok erkenmis yav

    O zamana kadar ab ve rusya zaten dost olacak çine karsi shdbdjsk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.