Şimdi Ara

Meriva Cosmo'su olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an sahibi olduğum 2002 model Opel Corsa mı satıp, 2004 model meriva 1.6 Cosmo araç almayı planlıyorum. Fakat internette bir türlü istediğim arabayı bulamadım. Acaba Ankara içinde tanıdığında olup da satmayı düşünen var mı? Varsa hemen görüşelim. Ayrıca Corsa arayan arkadaşlar varsa bu da benim arabanın linki: http:// www. sahibinden .com/displayitem.php?a=4080705 Saygılar...

• Cosmo da çok ısrarlı değilsen Enjoy + Spor paketi düşünebilrsin... Farklar Cosmoda dijital klima ve arka camlar renkli...
  • Aslında bazı Enjoy+spor paketlerinde de dijital klima var ama bana bir türlü denk gelmedi. Neyse inşallah Ankara içinden temiz bir araba buluruz.
  • cosmo donanım olarak biraz üstün ama enjoy da düşünebilirsin. enjoydaki en büyük eksiklik cosmoya göre bence yol bilgisayarının olmayışı. ayrıca birde digital klima bir eksiklik gibi görülebilir. bunlar senin için önemli değilse al enjoy bak keyfine.
    genel olarak merivadaki en büyük eksiklik. esp nin otomatik şanzumanla birlikte verilmesi. keşke esp standart olsaydı
  • İşte benim de en çok istediğim 2 özellik, yol bilgisayarı ve dijital klima. Yoksa etrafta essentia ve enjoy dolu. Neyse belki bi tane denk gelir.
  • bu iki özelligi servisde taktirabilirsin.
  • Arkadaşlar en sonunda istediğim oldu. Aracımı 15000 YTL'ye satıp yerine 20750 YTL'ye 2003 model Opel Meriva Cosmo aldım. İnşallah yanlış tercih yapmamışımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.