Merhaba herkese, Forumdaki araştırmalarım sonucu birçok seçenek arasından eleyerek seçtiğim bisikletimi sonunda aldım. Aldım almasına ama henüz kurdurmadım çünkü 21 Mayıs'ta motosiklet kazası sonucu bileğime takılan platinin alınması için ameliyat olacağım. Sonra en az 1 ay kadar binemeyeceğim için kurdurmadan kutusuyla aldım geldim :)
Bisiklet 2012 model, ancak 2013 ile özellikleri aynı. Tek fark renginde, mavi beyaz. 2013 modelleri yeşil siyah ve bence daha güzeldi ancak distribütörde kalmamış malesef.
Bayinin elinde kalan son 18" bisikleti ben aldım, geriye kalanlar hep 20" ti. Hatta sistemden bakıp önce bana kalmadı dediler, sonra deponun derinliklerinde buldular :) Fransız Zéfal marka suluk ve suluk kafesini de hediye olarak aldım.
Kurdurmadığım için şimdi aşağıdaki sembolik fotoğraflarla idare edeceğiz, ancak temmuz ayıyla birlikte enduro motosiklet kültüründen geldiğim için birbirinden güzel gezilere ve rotalara tanık olacağınıza emin olabilirsiniz.
Karar verme aşamasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim Sembolik fotoğraflar yayınlamak zorunda kaldığım için de özür dilerim tekrar. Sadece uzaktan olan fotoğraf bayideki 20" olanın fotoğrafı.
Gayet güzel bisiklet. Hayırlı olsun :)
teşekkür ederim, dayanamadım yarın kurduracağım bisikleti hava güzel olursa :)
Güzel günlerde binin güzel bisiklet.. :)
teşekkürler, yarın eğer kurdurursam bol bol fotoğrafını çekeceğim :)
Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir bisiklet almışsın. Güzel bi seçim Merida
Teşekkür ederim, henüz fotoğraf çekmeye zaman bulamadım. En kısa zamanda güzel bir gezi yazısı ve fotoğraflarla burada olacağım :)