Şimdi Ara

Merida Matts TFS 300 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumdaki araştırmalarım sonucu birçok seçenek arasından eleyerek seçtiğim bisikletimi sonunda aldım. Aldım almasına ama henüz kurdurmadım çünkü 21 Mayıs'ta motosiklet kazası sonucu bileğime takılan platinin alınması için ameliyat olacağım. Sonra en az 1 ay kadar binemeyeceğim için kurdurmadan kutusuyla aldım geldim :)

Bisiklet 2012 model, ancak 2013 ile özellikleri aynı. Tek fark renginde, mavi beyaz. 2013 modelleri yeşil siyah ve bence daha güzeldi ancak distribütörde kalmamış malesef.

quote:

Kadro Matts TFS Comp-D
    Maşa SR XCM HLO 100
    Vites Shimano M390
    Arka vites Shimano SLX-9
    Vites kolu Shimano SL-M430 -3 / -9
    Fren Tektro Draco 180/160 mm
    Aynakol Shimano M430 octa 44-32-22 CG
    BB-Set Shimano Octalink
    Zincir KMC Z99 9s
    Göbek Disc-F Alloy / Shimano M475 Disc
    Çember Matts Comp ND
    Ruble Shimano CS-HG20-9 11-34
    Lastik Merida Race 2.1
    Gidon Merida Comp OS, 640 / 25 mm Rise
    Boğaz Merida Comp 1 OS, 10°
    Furş takımı FSA No.11p Neck
    Sele borusu Merida Comp SB12, 31.6 mm
    Sele Merida Pro Stripe/Slim
    Pedal XC Alloy

Bayinin elinde kalan son 18" bisikleti ben aldım, geriye kalanlar hep 20" ti. Hatta sistemden bakıp önce bana kalmadı dediler, sonra deponun derinliklerinde buldular :) Fransız Zéfal marka suluk ve suluk kafesini de hediye olarak aldım.

Kurdurmadığım için şimdi aşağıdaki sembolik fotoğraflarla idare edeceğiz, ancak temmuz ayıyla birlikte enduro motosiklet kültüründen geldiğim için birbirinden güzel gezilere ve rotalara tanık olacağınıza emin olabilirsiniz.

Karar verme aşamasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim Sembolik fotoğraflar yayınlamak zorunda kaldığım için de özür dilerim tekrar. Sadece uzaktan olan fotoğraf bayideki 20" olanın fotoğrafı.
     Merida Matts TFS 300 aldım Merida Matts TFS 300 aldım Merida Matts TFS 300 aldım Merida Matts TFS 300 aldım Merida Matts TFS 300 aldım

• Gayet güzel bisiklet. Hayırlı olsun :)
  • teşekkür ederim, dayanamadım yarın kurduracağım bisikleti hava güzel olursa :)
  • Güzel günlerde binin güzel bisiklet.. :)
  • teşekkürler, yarın eğer kurdurursam bol bol fotoğrafını çekeceğim :)
  • Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir bisiklet almışsın. Güzel bi seçim Merida
  • Teşekkür ederim, henüz fotoğraf çekmeye zaman bulamadım. En kısa zamanda güzel bir gezi yazısı ve fotoğraflarla burada olacağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merida Matts 300 mu Focus Black Hills mi?
    aktaricilar kafa kafaya hatta focus 1 tik ustun ama maşa ve kadro konusunda fikirlernıze ihtiyacim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.