Şimdi Ara

meriç erkan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama adama helal olsun bana dünyayı verseler onun yaptıklarını yapamam.cesaret ister.
  • harbiden öle

şaklaban oldu resmen...

hıc tınlamıyo kimseni velet gibi davranıyor
  • egzantirig sen baya bi baımlı olmusun
  • yok yaw.

ben normalde izlemezdim annem izliyodu kapa diyodum saçma cunkı..

sonra baktım acaip şamata mericin hareketleri felan...

uyandıgımda rastlarsam izliyom
  • ben bi arkadaşımdan öğrendim onu tanıyo bu adam normaldede böyleymiş.tuhaf hareketleri çokmuş
  • çok tuhaf bi adam ya kendini rezil edio bu kadar olmaz ki

ahu tuğba falan sevgili falan kimi kandırıolar ya reklam olduğu belli
  • bide sitesi varmış.bak sen
  • Bırakın Şu hERİFİ IYRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ YAFF... kOMEDİ arıyosanız sabahleyin tv'yi açıyosunuz sonra atv'yi zamping yapıyosunn meriç erkan, ağu tuğba,kuşum aydını izliyorsunuzz tam matrakkk sabah sabah iyi oluyor gülmekkk bu tv programınlaa
  • yolda gorsem bi iki tokat atarım heralde
    ahum ahum
  • ama iyi vücut yapmış olsun yinede
  • adamın hakkı var iyi vücut yapmış.tipinede lafım yok beyefendi bir adam olsa az kız götürmez bu iki iki dört.ama ne yaparsın adam deli.yada bu fazla oldu çocuk ruhlu bu bir suçmu değil ama kızlar sevmiyo o gerçek.numara yapıyor diyeceksiniz.katılıyorum cok ta para alıyordur ama içinde olmasa yapmaz yapamaz.kişiliğindede var yani ama helal olsun herkes yapamaz.
  • Meriç erkan eski mankenmiş beyler vücut ordan...
    bu aralar izliyorum sabahları süper geyik. acayipte sarıyo tavsiye ederim.
  • Sabahları uykum açılsın diye izliyom bu programı.Adamın dansına hayranım yaaa , karete gibi wallahii

• yok abı manyak bu yarılıorm ozlrkn bu adamı
  • hayatımda gördüğüm en gerizekalı insanlardan biri.para alsa bile bu kadar erkekliği yerin dibine sokar mı bi insan.erkekliğimden utanıyorum onu görünce.sadece yazık diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovecomesagain -- 20 Haziran 2006; 0:36:24 >
  • Ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Seni seviyorum sözleri bu şahsiyete aittir.....

Reklam uğruna da olsa bı erkek bu denli şaklabanlık ypmaz ..Biraz ağır olur be..Bi de yaptıgı maymunlukları nasıl ciddi izliyo beni ayrı bı dumur edıyo ....
  • mericerkan.com
    ahutugba.net
    bu sitelerin ismi aynı gün register edilmiş .. ve aynı yerde host ediliyo..siteyi yapan bile aynı kişi herşey düzmece..
    ztn çoğu insan gülmek için izliyo !! ikiside paranın esiri olmuş gerçi ahu tugba yurt dışında yaşayan bir insanmış paraya ihtiyacının oludğunu zannetmiyorum ama nie bu şekilde rezilliğe katlanıyo orasını kimse bilmiyo....ama asıl rezil olan meriç onun gerçekten
    paraya ihtiyacı var herhalde.
  • Bu sarımsakla aynı okuldan mezun olacağız yahu.Bu adamı Tv'de görünce utanıyorum vallahi.
  • çok güzel dans ediyooooooooooo

• bence o adam stand up yaparsa cok tutar abi onun yüzüzünden stir me up şarkısından bıktım resmen yaw ama güzel dans ediyo hakkını yememek lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.