Şimdi Ara

MERHUM EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GAFFAR OKKAN'I TANIMAYAN KALDI MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
8
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: David Crosby

Bir DİYARBAKIR´lı olarak bende birşeyler karalamak istiyorum.

Eskiden çocukken merhumun fotoğrafını gördüğümde babama baba bu adam kim diye sorardım. Babam Gaffar Okkan der gözleri dolardı her seferinde.

Ölümü ile ilgili birkaç gerceği de söylemek istiyorum. Şehitlik mahallesinde hizbullah tarafından abim ve arkadaşı parkta otururken gözleri önünde makam arabası taranıp bombalanmıştır. Abimler kaçıp parkın duvarından atladıktan sonra gizlenip olan biteni izlemişler. İşlerini bitiren katiller birkaç esnafın dükkanına girip üstlerini değiştikten sonra çıkıp gitmişler. Zaten birkaç hafta sonra esnaflar dükkanları boşaltmışlar.

İstek olursa olay yerinden birkaç fotoğraf çekebilirim.

Gaffar Okan ve diğer Atatürkçü aydınların katledilmesinde Hizbullah ve benzeri radikal İslamcı grupların parmağı olduğunu düşünüyorum...
    İbda-c vardi bir ara belki o tarz bir oluşumun da işi olabilir...
    kısaca ibda-c;
    Terör örgütü İBDA-C; İslami Büyük Doğu Akıncılar-Cephesi açılımından ibaret olup, Şer’i esaslara dayanan, Sünniliği esas alan, Şii düşünce ve grupları reddeden, Silahlı eylemi benimseyen İslami bir örgüttür.
    AMACI: Mevcut anayasal düzeni silah zoruyla yıkarak yerine tüm İslam ülkelerini içine alan federatif sisteme dayalı bir İslam devleti kurmaktır. Oluşturulacak birleşik İslam devleti içerisinde çeşitli kavimlere mensup Müslümanlar’ın kendi yerini bulacaklarını (ümmetçilik) savunmaktadır. Örgüt bu aşamada “Başyücelik Devleti” kurmayı hedeflemektedir.
    STRATEJİSİ: İslami görüş dışındaki şahıslara karşı saldırı politikası izlemek, olaylarda müdahaleci bir yöntem izlemektir. Örgüt, 1985′te Salih İzzet Erdiş tarafından kurulmuştur.
    NAKŞİBENDİ YAKINLAŞMASI: Son zamanlarda Nakşibendi tarikatının bir kolu olarak bilinen İsmailağa Grubu ile İBDA/C arasında bir yakınlaşma gözlendiği, bu meyanda İsmailağa Grubu’nun yayın organı olan Furkan Dergisi’nin el altından İBDA/C paralelinde yayın yaptığı öğrenilmiştir.
    BAĞIMSIZ CEPHELER: Örgüt yapısı birbirinden bağımsız olan cephelerden müteşekkildir. Legal Cepheler: 1. Tavır Dergisi 2. Öfke Dergisi 3. Karar Dergisi 4. Akdoğuş Dergisi 5. Taraf Dergisi 6. Ak Zuhur Dergisi 7. Akıncı Yol Dergisi 8. Siyah Bayrak Dergisi 9. Tahkim Dergisi 10. Akademya Dergisi 11. Ref Ref Kitapevi Dergisi 12. Furkan Dergisi cephesi
    İLLEGAL CEPHELER: İBDA-C/İKK (İslami Kısas Kıtaları) 2. ŞCAİT (Şehit Cahit Ayaz İntikam Timleri) 3. Mehmet Fırat Cephesi 4. Ultra-Force Cephesi (Gaziantep ve K.Maraş’ta 1992 yılında kurulmuştur.) 5. Seyyar Tim Cephesi (Bursa’da 1994-1995 yıllarında kurulmuştur.) 6. KŞİK (Kartal Şeriatçi İhtilal Komandoları) 7. Ayrıca ismi bilinmeyen 80 civarında cephe
    FİNANS KAYNAKLARI: A) Yayın organlarından elde edilen gelirler, B) İçkili yerlerden alınan haraçlar, C) Gönüllü bağışları D) Adı istihbarat birimlerinde bulunan çeşitli sermaye kuruluşları.

Fırsat bu fırsat iftiralarını dizelemişsin.

Hizbulallah'ı kuran JİTEM dir.JİTEM'i kuranlar kim bellidir.Yıllardır bu milleti İslam'dan soğutmak için elinizden geleni ardınıza koymadınız,sinema,medya,tiyatro vs. Siz Kendi görüşünüzdeki Uğur Mumcu'yu bile katlettiniz.Sırf Müslümanların üzerine suçları yıkmak için.

Nakşibendi yakınlaşmasıymışmış,Bir kere cahil olmasan Ali Haydar Edendi (k.s) 'Kesinlikle siyaset yapmayın,siyasete bulaşmayın' prensip ve tavsiyesini bilirdin.Siyasete bulaşmayın diyen bir oluşum eline silah alacak he?Bunun uygulandığını bilirdin.Ama sen ve senin gibiler insanlara bunları karalamak için iki kılık değiştirmiş müsvetteleri Bu kutlu insanlardanmış gibi gösterip halkın gözünde imajlarını yıkmaya çalıştınız.Örneğin 28 Şubat sürecinde ortaya çıkan sözde tarikatçılar. vs. vs. vs.

Oynanan oyun hep aynı,yıllardır aynı zihniyet.

Ekleme olarak: Ayrıca Gaffar Okan'ı şehit eden JİTEM'dir.Neden öldürdüğü ortadadır.Jitem'in yaptıkları,kim tarafından ne amaçlar kurulduğu vs. her şey ortadadır.

Dikkat ettiysen ben sizin gibi kesin konuşmadım...Olabilir/düşünüyorum diyorum...
    Kesin konuşan sizlersiniz...

Klasik akepeci kafası işte...Herşey kesin olmuş gibi konuşursunuz...
    Alta da iki Türklükle ilgili şiir tamam...en büyük Müslüm siz,en büyük Türk siz...
    Yav he he...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Aralık 2012; 13:26:18 >

• Mekanı cennet olsun.
  • Gaffar baba yı bilmemek ne demek.Baskalarina ornek olması gereken bir insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyarbakırsporu birinci lige çıkarmışlardı onun hatrına

yardımı dokunacak adamları zaten hep suikast ile öldürdüler, eşref bitlis, uğur mumcu, gaffar okan, muhsin yazıcıoğlu ve daha niceleri mekanları cennet olsun
  • Bu ülke ne kaybettiyse kendisini sınırlandırmasından kaybetti,bunda dış güçlerin içten saldırması çok çok etkili oldu.

Yeri geldi Atatürkçü oldular (Ki en çok kullandıkları bu oldu)
    Yeri geldi (Sözde) İslamcı oldular
    Yeri geldi Irkçı oldular
    Yeri geldi Devletçi oldular
    Yeri geldi Mezhepçi oldular vs. vs.

Kılıktan kılığa girip halkı birbiri ile düşman ettiler.Orta çağ'da nasıl ki kendileri birbirlerini Katolik,Protestan diye katlettilerse aynı uygulamayı çeşitli versiyonlar ile bize uyguladılar,uygulamaya devam ediyorlar.
    1915 olaylarında 1.5 Milyon Ermeni, Kürt Alevi kisvesi altına sığındı,sürgünden ve karşılık verilen baskınlardan kurtulmak için.Kriptolar bunlar,silsilesini araştırırsanız bulursunuz anca.İşte bunlar sözde Alevilik ile Gerçek Alevi ve Sunnilerin arasını açtılar.Kimse çıkıp demesin ki Irkçılık mı yapıyorsun diye,Ermeniler,Yunanlar asla ve asla bizim dostumuz değildir.Ha değilde gidip katledelim mi? Hayır.Sadece merhaba merhaba ilişkisi gibi düşünün aynen öyle.Boşnaklar Sırplara kızlarını verdi de ne oldu? Savaş durumunda damatlar gelip kayınbabalarını katlettiler.Geçmişten örnek alamazsak geleceğimiz karanlık olur.Bugün yine bir savaş durumu olsa ermeni ve yunanlar ellerine fırsat geçirse geçmişte yaptıklarını tekrar yapacaklar.Neyse konu dağılmasın.

Alevi Sunni diye böldüler,JİTEM'i kurup doğu da insanlara işkenceler yaptılar,bir yanda da kurulmuş olan örgüte böylece militan kazandırdılar.Diyarbakır cezaevinde işkence görenlerin çoğu hapisten çıktıktan sonra dağa çıktı.50 60 yaş arası doğululara sorun,o zamanda olanları anlatsınlar size.Ha derin devlet böyle yaptı diye dağa çıkmaları doğru mu? Asla değil.Bu ülkede sağcısı,solcusu,sunnisi,alevisi aynı şeyleri yaşadı hemen hemen.Doğu da biraz daha fazla olabilir orası ayrı.

Bugün gidip sunni köyünü basıp sunnileri katledip,yarın gidip alevi köyünü basıp alevileri katletmek nasıl bir imaj bırakıyor insanlarda? 12 eylül de öğleden önce sağcıyı vuran silahın öğleden sonra solcuyu vurduğu kriminal tespitlerde ortaya çıkarılmadı mı? bu örnekler uzar gider.

Uyanık olmak lazım,devletimiz bir,bayrağımız bir ee daha ne? Bırakın herkes istediği gibi yaşatsın.Bakın yıllarca Atatürk maddeleri adı altında dinini yaşayan insanlar zulüm görmedi mi? E sorarım size bu insanların bilinç altlarına Atatürk'ün kötü olması işlenmiş olmadı mı?

Çok mükemmel şekilde çarkı döndürüyorlar ama bu aşamadan tarihe baktığınız zaman gerçekler gün yüzüne çıkıyor.Bugün bile hala aynı senaryoları tekrar etmek istediklerini görebilirsiniz.Metanetli olmak lazım,geçmişin üzerine gitmek lazım.Bu vatan bizim,bizden başkası yok.Birbirimizi kırmak oyunlara gelmek niye?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 22 Aralık 2012; 13:39:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: David Crosby

Bir DİYARBAKIR´lı olarak bende birşeyler karalamak istiyorum.

Eskiden çocukken merhumun fotoğrafını gördüğümde babama baba bu adam kim diye sorardım. Babam Gaffar Okkan der gözleri dolardı her seferinde.

Ölümü ile ilgili birkaç gerceği de söylemek istiyorum. Şehitlik mahallesinde hizbullah tarafından abim ve arkadaşı parkta otururken gözleri önünde makam arabası taranıp bombalanmıştır. Abimler kaçıp parkın duvarından atladıktan sonra gizlenip olan biteni izlemişler. İşlerini bitiren katiller birkaç esnafın dükkanına girip üstlerini değiştikten sonra çıkıp gitmişler. Zaten birkaç hafta sonra esnaflar dükkanları boşaltmışlar.

İstek olursa olay yerinden birkaç fotoğraf çekebilirim.

Gaffar Okan ve diğer Atatürkçü aydınların katledilmesinde Hizbullah ve benzeri radikal İslamcı grupların parmağı olduğunu düşünüyorum...
    İbda-c vardi bir ara belki o tarz bir oluşumun da işi olabilir...
    kısaca ibda-c;
    Terör örgütü İBDA-C; İslami Büyük Doğu Akıncılar-Cephesi açılımından ibaret olup, Şer’i esaslara dayanan, Sünniliği esas alan, Şii düşünce ve grupları reddeden, Silahlı eylemi benimseyen İslami bir örgüttür.
    AMACI: Mevcut anayasal düzeni silah zoruyla yıkarak yerine tüm İslam ülkelerini içine alan federatif sisteme dayalı bir İslam devleti kurmaktır. Oluşturulacak birleşik İslam devleti içerisinde çeşitli kavimlere mensup Müslümanlar’ın kendi yerini bulacaklarını (ümmetçilik) savunmaktadır. Örgüt bu aşamada “Başyücelik Devleti” kurmayı hedeflemektedir.
    STRATEJİSİ: İslami görüş dışındaki şahıslara karşı saldırı politikası izlemek, olaylarda müdahaleci bir yöntem izlemektir. Örgüt, 1985′te Salih İzzet Erdiş tarafından kurulmuştur.
    NAKŞİBENDİ YAKINLAŞMASI: Son zamanlarda Nakşibendi tarikatının bir kolu olarak bilinen İsmailağa Grubu ile İBDA/C arasında bir yakınlaşma gözlendiği, bu meyanda İsmailağa Grubu’nun yayın organı olan Furkan Dergisi’nin el altından İBDA/C paralelinde yayın yaptığı öğrenilmiştir.
    BAĞIMSIZ CEPHELER: Örgüt yapısı birbirinden bağımsız olan cephelerden müteşekkildir. Legal Cepheler: 1. Tavır Dergisi 2. Öfke Dergisi 3. Karar Dergisi 4. Akdoğuş Dergisi 5. Taraf Dergisi 6. Ak Zuhur Dergisi 7. Akıncı Yol Dergisi 8. Siyah Bayrak Dergisi 9. Tahkim Dergisi 10. Akademya Dergisi 11. Ref Ref Kitapevi Dergisi 12. Furkan Dergisi cephesi
    İLLEGAL CEPHELER: İBDA-C/İKK (İslami Kısas Kıtaları) 2. ŞCAİT (Şehit Cahit Ayaz İntikam Timleri) 3. Mehmet Fırat Cephesi 4. Ultra-Force Cephesi (Gaziantep ve K.Maraş’ta 1992 yılında kurulmuştur.) 5. Seyyar Tim Cephesi (Bursa’da 1994-1995 yıllarında kurulmuştur.) 6. KŞİK (Kartal Şeriatçi İhtilal Komandoları) 7. Ayrıca ismi bilinmeyen 80 civarında cephe
    FİNANS KAYNAKLARI: A) Yayın organlarından elde edilen gelirler, B) İçkili yerlerden alınan haraçlar, C) Gönüllü bağışları D) Adı istihbarat birimlerinde bulunan çeşitli sermaye kuruluşları.

Fırsat bu fırsat iftiralarını dizelemişsin.

Hizbulallah'ı kuran JİTEM dir.JİTEM'i kuranlar kim bellidir.Yıllardır bu milleti İslam'dan soğutmak için elinizden geleni ardınıza koymadınız,sinema,medya,tiyatro vs. Siz Kendi görüşünüzdeki Uğur Mumcu'yu bile katlettiniz.Sırf Müslümanların üzerine suçları yıkmak için.

Nakşibendi yakınlaşmasıymışmış,Bir kere cahil olmasan Ali Haydar Edendi (k.s) 'Kesinlikle siyaset yapmayın,siyasete bulaşmayın' prensip ve tavsiyesini bilirdin.Siyasete bulaşmayın diyen bir oluşum eline silah alacak he?Bunun uygulandığını bilirdin.Ama sen ve senin gibiler insanlara bunları karalamak için iki kılık değiştirmiş müsvetteleri Bu kutlu insanlardanmış gibi gösterip halkın gözünde imajlarını yıkmaya çalıştınız.Örneğin 28 Şubat sürecinde ortaya çıkan sözde tarikatçılar. vs. vs. vs.

Oynanan oyun hep aynı,yıllardır aynı zihniyet.

Ekleme olarak: Ayrıca Gaffar Okan'ı şehit eden JİTEM'dir.Neden öldürdüğü ortadadır.Jitem'in yaptıkları,kim tarafından ne amaçlar kurulduğu vs. her şey ortadadır.

Dikkat ettiysen ben sizin gibi kesin konuşmadım...Olabilir/düşünüyorum diyorum...
    Kesin konuşan sizlersiniz...

Klasik akepeci kafası işte...Herşey kesin olmuş gibi konuşursunuz...
    Alta da iki Türklükle ilgili şiir tamam...en büyük Müslüm siz,en büyük Türk siz...
    Yav he he...

Tartışma burada sonlanmıştır.

Empati kurmayı bilmeyen,olaylara ters açıdan bakmayanlar sadece bildiklerini okurlar.Farklı cevaplar gelince yaftalama,karalama,isnat etme hareketlerinde bulunurlar.Şucusun bucusun,halbuki tarihte olayların gelişim ve bu olaylar sonucu neler elde edildi/elde edilmek istendi bunlara bakılsa her şey ortaya dökülecek.Vesselam.

• Diyarbakır olağan üstü hal bölgesiyken oradaydım Gaffar okanda o dönemde öldürüldü, halk çok seviyordu gaffar okanı ama bizim ülkemizde yaşayan bu ülkeden para kazanan nankör şerefsizler bu güzelliklere izin vermedi.
  • Allah rahmet eylesin, gerçekten unutulmaması gereken biri..
  • ona suikast yapıldığında küçüktüm haberlerde tanıdım ilk defa. mahallenin ışıklarını o geçerken kesip aracı taramışlardı. o gün bu gündür unutmam ismini. allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

gaffar okan katıksız ... dir kim ne derse desin

Aciklar misiniz?
    Bunca kisinin sevdigi bir kisiyi sevmemek , hatta kufreder derecede sevmemek bir aciklamayi gerektirir.

Vatandaşa iyi görünücem diye polise yapmadığını bırakmadı yüzlerce polisin sicilini bozdu tayinini çıkardı ailesinden ayırdı...
    Ama Allah büyük belasını verdi işte onuda ailesinden ayırdı darısı diğer emniyet müdürlerinin başına...

Diğer Emniyet Müdürlerini Bilmem Hocam Ama Bu Adam Onlardan Değil , Onlar Gibi Değil.
    Bende Bu Teşkilatın İçinde Büyüdüm , O Kadar Pis - Gaddar Polisler Tanıdım Ki , Bırakın Onlar Ailelerinin Yanında Yaşamayı , Yaşamayı Bile Hak Etmiyor.
    Öyle Şerefsizler Varken , Bu Adamı Aşağılamak Haksızlıkların Nicesi Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 22 Aralık 2012; 14:09:15 >

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok baba adamdı
  • quote:

Vatandaşa iyi görünücem diye polise yapmadığını bırakmadı yüzlerce polisin sicilini bozdu tayinini çıkardı ailesinden ayırdı...
    Ama Allah büyük belasını verdi işte onuda ailesinden ayırdı darısı diğer emniyet müdürlerinin başına...

darısı inşallah en kısa zamanda sizinde başınıza... nasıl bir ahlak ile yetiştirilmişseniz ölünün arkasından bile beddua okuyabiliyorsunuz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ilk defa duydum adini.

Şaşırdım doğrusu... Hayat teknoloji'den ibaret değil lbrahim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ilk defa duydum adini.

ciddi mi?

Konu da tanimayanlar icin acilmis zaten.

Themarjinals:

Genel kulturume guvenirim, ana yine de bu kisiyi bilmiyorum. Bi ara belgeselini izlerim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aciklar misiniz?
    Bunca kisinin sevdigi bir kisiyi sevmemek , hatta kufreder derecede sevmemek bir aciklamayi gerektirir.

Diğer Emniyet Müdürlerini Bilmem Hocam Ama Bu Adam Onlardan Değil , Onlar Gibi Değil.
    Bende Bu Teşkilatın İçinde Büyüdüm , O Kadar Pis - Gaddar Polisler Tanıdım Ki , Bırakın Onlar Ailelerinin Yanında Yaşamayı , Yaşamayı Bile Hak Etmiyor.

polisin gaddar olması tamamen yönetilme şekliyle alakalıdır yani emniyet müdürleriyle..
    Gaffar Okan ve onun gibi bütün emniyet müdürlerinin can cehenenme...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aciklar misiniz?

polisin gaddar olması tamamen yönetilme şekliyle alakalıdır yani emniyet müdürleriyle..

Dediklerin Doğru , Yalan Yok.
    Fakat Gaffar Okan Dediğin Kadar Gaddar - Kindar Bir Kişi Olsaydı , Halk Tarafından Bu Kadar Sevilir Miydi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aciklar misiniz?

Fakat Gaffar Okan Dediğin Kadar Gaddar - Kindar Bir Kişi Olsaydı , Halk Tarafından Bu Kadar Sevilir Miydi?

banane halktan ben polise yaptıklarını diyorum halka yalakalık yapıcam diye ezdi polisi millet evine gidemedi be ...
    eee o kadar beddua alınca ebesininkini gördü... iyide oldu

• BOYLE BIR INSANIN BASLIGI ALTINDA KAVGA EDENLERE YAZIKLAR OLSUN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aciklar misiniz?

banane halktan ben polise yaptıklarını diyorum halka yalakalık yapıcam diye ezdi polisi millet evine gidemedi be ...
    eee o kadar beddua alınca ebesininkini gördü... iyide oldu

Yanlış Anlamayın Hocam , Bilmediğimden Soruyorum.
    Gaffar Okkan Hangi Suçsuz Polise , Kötülük Yapmış , Ya da Dediklerinizi Yapmış?

• ADAM GİBİ ADAM. Ruhu ŞAD Olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.