Şimdi Ara

Merhabalar,oyun dünyasına atılmak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 15. Arkadaşlarla birlikte video çekmeye karar verdik. Ama biz bu oyun piyasasına fark yaratmaya geldik. Mesela herkes video'ya

Merhabalar benim adım ..... ;

Diye başlar ama biz mesela korku oyunu mu oynuyoruz ? O zaman intro olarak ;

Karanlık bir oda sıfır ses ve sadece surata vuran bir ışık ardından Korkuya Hazır mıyız ? demek. Başka bir örnek savaş oyunları.

Suratımızı aynı Bordo bereliler gibi boyayıp ağzımızda rambo bıçağı elimizde Silah. Yani demek istediğim izleyicilere komik süprizler yapmak istiyoruz. Çekilişler yapacağız. Mümkünse Oğuz Sasi ile ropörtaj yapmayı düşünüyorum eğer olursa. Ayrıca bizim ettiğimiz muhabbet gerçekten komik. Yani izleyicileri güldürebiliriz diye düşünüyorum. Video'lar FACECAM'li olacak. Mesela oyunda komik bir yer mi var ? Hemen o konu ile ilgili vine video'su çekicez. Yani amacımız eğlenmek,eğlendirmek.

Benim sizlere sorum;

Sizce bu işi yaparsak gerçekten izlenir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro Gamer55 -- 25 Eylül 2013; 20:40:09 >

• Valla açık açık fikrimi söyleyeyim mi hayatta uğraşmam böyle bir şeyle. O videolar izleyen kimse var mı? Birisi neden oyun videosunu izlesin ki oturup oynamak varken.
  • oğuz şasi midir nedir her kimse oyunları seviyoruz yeniden grubunu kuran herif değil mi bu adam ? o kadar seviyesiz bi ortam var ki... gamers gibi bi grup varken oyunları seviyoruzun ismi bile anılmaz.

konuya gelirsek tutmaz. bu işe 2-3 yıl önce başlasaydınız bi nebze tutabilirdi ama artık her yer oyun videosu çeken insanlarla dolu büyük bi reklam yapılmadıkça büyümeniz imkansız
  • Bazen insanlar bulmacalı oyun oynarken çözemiyor sonra gelip izliyor. Bizim zaten amacımız eğlenmek. Başkada birşey değil. Hani canı sıkılan olursa gelsin hesabı. Şu oyun piyasasında ruhsuz çocuklar bile 1000 izlenme alıyor.

Reklam yaptıracağız Oğuz Sasiye. 20000 Kişilik sayfası var. 1 Gün boyunca en az 10000 tıklanır diye düşünüyorum.
  • up
  • up
  • Arkadaşım Zaten videolarınızı güzel bi şekilde çekerseniz birisi kesinlikle sizi görebilir bu şekilde bayağı izlenen bi kaç kanal var youtube'da.Bence çekmeye başlayın videolarınızı eğer güzel çekerseniz birileri size yardımcı olacaktır.Denemeden bilemezsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsept güzel ama yapım da önemli. Mesela bir Battlefield bir LoL oynansa izlerim de hikayeli vb. bir oyun oynayan insanları izlememeyi tercih ediyorum.
  • Düzgün birşey yapabilirsen olabilir diye düşünüyorum zaten şu **** mudur nedir onların bile videoları izleniyorsa...Ve ilk videon Minecraft'tan olmasın lütfen.
  • Ps4 çıksın bende atılacam
    Hem bastan atilmak buyuk fayda saglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu tarz video kanallarini izliyorum. pintipanda ve beril sergunu izliyorum. en cok sinir oldugum sey oyun oynarken kufur edenler. sinirlenenler. gecen bi lol videosu izledim kanalin birinde adam takima sovup durdu. sinir oldum. yapin keyifli olursa izleriz

• Thanor abi ilk oyunumuz büyük ihtimal bf3 olacak mp'sini oynayacağız Sana özelden linkini atarım

Dediğim gibi ilk video bf3 olacak mp küfür olmayacak

Woop abi küfür olmayacak biz kendi komik muhabbetimizi yapacağız bazen yeri gelecek ülkenin durumundan konuşucağız ama oyundan düşmeyeceğiz
  • Umarım ülkenin gittiği yeri konuşmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Umarım ülkenin gittiği yeri konuşmazsınız.

Siyasete karışmak istemiyoruz o zaman bizde kendi oyun hakkında bilgiler gizemler falan bilgi verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Valla açık açık fikrimi söyleyeyim mi hayatta uğraşmam böyle bir şeyle. O videolar izleyen kimse var mı? Birisi neden oyun videosunu izlesin ki oturup oynamak varken.

Hocam sistemi yetmeyen o oyuncunun yorumunu seven insanlar var mesela 80-90 bin abonesi olan adam var tabii türkiyede bildiğim en fazla bu yoksa pewdiepie ordu kuracak nerdeyse :D 13 milyon kişi abonesi var
  • Bi oneri vereyim sahsen ben ps4 ile videolar çekmeye baslayinca ing altyazi koyucagim

İngilizce seviyen iyi ise denemeni tavsiye ederim
    Yabanci abonelerin de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Valla açık açık fikrimi söyleyeyim mi hayatta uğraşmam böyle bir şeyle. O videolar izleyen kimse var mı? Birisi neden oyun videosunu izlesin ki oturup oynamak varken.

Hocam sistemi yetmeyen o oyuncunun yorumunu seven insanlar var mesela 80-90 bin abonesi olan adam var tabii türkiyede bildiğim en fazla bu yoksa pewdiepie ordu kuracak nerdeyse :D 13 milyon kişi abonesi var

Abi birde benim anlamadığım adam ruhsuz gibi oynuyor,yani canlı değil,merhabalar ben....,diyor oyunu oynuyor. Biraz girerken oynayacağı hakkında bilgi versin bana göre. Mesela Yeşildevinmaceraları çok süper. Oyun hakkında gerçekten bilgi veriyorlar. ****'da güzeldir. Yani ben videom'da pozitif olucam karşımdaki insanın morali bozuksa onu güldürücem gerekirse şaklabanlık yapıcam yeterki o izlerken sıkılmasın.

• İnsanlr böyle abuk sabuk şeyleri sever ama kendini rezil etmene gerek 2 kuruş kazanacağım diye. (Rambo bıçağı falan demişsim o yüzden dedim). Kısaca çöp bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

İnsanlr böyle abuk sabuk şeyleri sever ama kendini rezil etmene gerek 2 kuruş kazanacağım diye. (Rambo bıçağı falan demişsim o yüzden dedim). Kısaca çöp bence.

+1 katılıyorum. Tm anlat güldür ama yüz boyamak , saklabanlik , bicak vs gereksiz seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pro Gamer55

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Abi birde benim anlamadığım adam ruhsuz gibi oynuyor,yani canlı değil,merhabalar ben....,diyor oyunu oynuyor. Biraz girerken oynayacağı hakkında bilgi versin bana göre. Mesela Yeşildevinmaceraları çok süper. Oyun hakkında gerçekten bilgi veriyorlar. ****'da güzeldir. Yani ben videom'da pozitif olucam karşımdaki insanın morali bozuksa onu güldürücem gerekirse şaklabanlık yapıcam yeterki o izlerken sıkılmasın.

video oyun güzel ya adamlar kendi halinde çekiyor ege var mesela sıkıntıdan kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 23 Eylül 2013; 21:27:25 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.