Şimdi Ara

Merhabalar bu anakart sizce alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar sizlere bişey sorucam ben bilgisayarıma anakart güncellemesi yapıcam ama asus markasının anakartını almayı düşündüm ama asus markasının teknik servisi berbat diolar 15 30 gün falan sürüomuş bozuk ürünün tamiri o yüzden biraz endişelendim sizce asus alınırmı ? Birde alcağım kart a520m plus Merhabalar bu anakart sizce alınırmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 8 ay önce z690 anakartı açılmıyor diye gönderdim, sadece temizleme yapılacak ve işlemci soğutucusu takıldığında çok sıkılmaması gereken anakarta, sıfırı o zaman 6.250 olan anakarta 6.750 istediler pcb değişecek dediler Merhabalar bu anakart sizce alınırmı? 

Temizleme spreyleri ile hallettik sorun yoktu satana kadar. Asusu servisi için soruyorsanız anlamışsınızdr.

Asusu kalite olarak soruyorsanız iyidir çoğu ürünü. Servis olarak denilenler doğru. Servise işiniz düşmezse sanşlısınız :)

Asus aldınız diye de illa bozulcak diye bir şeyde yok tabi. Uzun süre sıkntısz kullananlarda var.

İşlemciniz bileşenleriniz falan nedir? sorulan anakartı veya başka anakartı tavsiye ederiz sistem için.

İsterseniz belirtin bunları...

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Çok saolun erhan hocam işlemci olarak r5 5600 aldım anakart olarakta gigabyte b550 gaming x v2 anakart aldım kardeşimde destek çıktı saolsun şimdi yaptırcak yer ariyorum bakalım düzgün bi yer gelirse yardımınız için tekrardan teşekkür ediyorum

• Erikgame kullanıcısına yanıt

Rica ederim , işlemci de gigabyte b 550 anakartta gayet güzel seçimler, hayırlı olsun.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam daha iyileri sizin olsun inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.