< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhabalar bu anakart sizce alınırmı?

-
-
8 ay önce z690 anakartı açılmıyor diye gönderdim, sadece temizleme yapılacak ve işlemci soğutucusu takıldığında çok sıkılmaması gereken anakarta, sıfırı o zaman 6.250 olan anakarta 6.750 istediler pcb değişecek dediler
Temizleme spreyleri ile hallettik sorun yoktu satana kadar. Asusu servisi için soruyorsanız anlamışsınızdr.
Asusu kalite olarak soruyorsanız iyidir çoğu ürünü. Servis olarak denilenler doğru. Servise işiniz düşmezse sanşlısınız :)
Asus aldınız diye de illa bozulcak diye bir şeyde yok tabi. Uzun süre sıkntısz kullananlarda var.
İşlemciniz bileşenleriniz falan nedir? sorulan anakartı veya başka anakartı tavsiye ederiz sistem için.
İsterseniz belirtin bunları...
-
Çok saolun erhan hocam işlemci olarak r5 5600 aldım anakart olarakta gigabyte b550 gaming x v2 anakart aldım kardeşimde destek çıktı saolsun şimdi yaptırcak yer ariyorum bakalım düzgün bi yer gelirse yardımınız için tekrardan teşekkür ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim , işlemci de gigabyte b 550 anakartta gayet güzel seçimler, hayırlı olsun.
-
Çok saolun hocam daha iyileri sizin olsun inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X