Şimdi Ara

Merhabalar Ben Dr.Arslan İbrahimoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp fakültesi isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belge kanıt nerede
  • Televizyonda aç izle.

• doktorlardaki arslanımı diyon lan yoksa ahciajdjancjaiak o adam favori karakterimdi ya hüzünlendim olum

• Hocam şimdi saygılar ve sevgiler ailecek severek izledik izlemeye devam ediyoruz.Şimdi benim puan 520 ege istiyom burda kel diye bi kardeşimiz var ilk önce ona bi saç ekimi istiyorum sizden kafasını üşütmüş gibi duruyo sonra uruk var ona da el becerisi hakkında telkin verebilecek bi psikolog arıyoruz yardımlarınızı da bekliyoruz.Nickleri dişle başlayan 2 tane psikopat var onlara da uygun bi akıl sağlığı hastanesi önerirseniz seviniriz.İki direk arası ve asbael vardı ilk başlarda ama sağolun biz forumca izleyip sizden öğrendiklerimizi uygulayarak hallettik onları.Destinyinmyhand arkadaşımıza da bi check up yaparsanız çok seviniriz.Makalı mukalı bi arkadaş daha var makakubak mıdır nedir ona da anal fissür kontrolu yaparsanız sevinirim.

Şimdi benim soruma gelirsek hocam sorum şu foruma göre sıralamam 4000 4500 falan 31temmuza kadar ne kadar uzar yoksa önemli olan boyu değil işlevi diyerekten ege tıpa girebilirmiyim.Kayserili kızlar sıralamamı görünce dalga geçicek diye cinsel ilişkiye giremez oldum hocam.

Tekrardan saygılar ve sevgiler...

• Hocam ingilizce tıp okusak ayak uydurabilirmiyiz?Hangisine kızlar daha cok bakar?Bide siz iyce hatun kıtlıyodunuz biraz tavsiye alabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcan123 -- 19 Temmuz 2018; 17:59:48 >
  • Ela yı niye ayartamadın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Hocam şimdi saygılar ve sevgiler ailecek severek izledik izlemeye devam ediyoruz.Şimdi benim puan 520 ege istiyom burda kel diye bi kardeşimiz var ilk önce ona bi saç ekimi istiyorum sizden kafasını üşütmüş gibi duruyo sonra uruk var ona da el becerisi hakkında telkin verebilecek bi psikolog arıyoruz yardımlarınızı da bekliyoruz.Nickleri dişle başlayan 2 tane psikopat var onlara da uygun bi akıl sağlığı hastanesi önerirseniz seviniriz.İki direk arası ve asbael vardı ilk başlarda ama sağolun biz forumca izleyip sizden öğrendiklerimizi uygulayarak hallettik onları.Destinyinmyhand arkadaşımıza da bi check up yaparsanız çok seviniriz.Makalı mukalı bi arkadaş daha var makakubak mıdır nedir ona da anal fissür kontrolu yaparsanız sevinirim.

Şimdi benim soruma gelirsek hocam sorum şu foruma göre sıralamam 4000 4500 falan 31temmuza kadar ne kadar uzar yoksa önemli olan boyu değil işlevi diyerekten ege tıpa girebilirmiyim.Kayserili kızlar sıralamamı görünce dalga geçicek diye cinsel ilişkiye giremez oldum hocam.

Tekrardan saygılar ve sevgiler...
    hocam Beni unutmuşsun??

• Ela'nın numarasını salsana...Bir şey deneyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jülide yi bırak Zeynep'i al kızcağız Ömer'in acısını unutsun.

• Çok soru sormuşsunuz,Ela'dan az önce kahvemi istedim.Şimdi çok önemli bir silikon ameliyatına girmem gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.