Şimdi Ara

Merhabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Türkiye nin Mu Online Platforumcuları.

Uzun bir aradan sonra Dh Mu Online bölümü aklıma geldi ve bir girip bakayım dedim. Eskilerden kim var kim yok diyerek..
    Görüyorumki hayli kalabalık bir kitle var burada. Eski arkadaşlara, kardeşlere ve biz yokken My-Turkiye adını iyi veya kötü şekilde anan, hatıra getiren herkeze teşekkürlerimi sunarım..
    Sanırım Mu Online bir derece daha kendini yükselterek S4 ü çıkarmış, henüz okuma ve takip imkanım olmadı fakat bi göz gezdirmeyi düşünüyorum..

Herkese saygılar, sevgiler..

Yavuz Selim YILMAZ
    Eski " Mu-Türkiye " Administrator : )=

Nickler : Eroin - ViP - Ke$H - SaNCaK - Ernesto ... vs..
    Server : eski Mu-Turkiye & eski ilk BizMu
    Unutmadıklarımız : HolyAty (Atakan) - EdDee (Emrah) - Cronic (Evren) - Wintersun (Gökhan) - Jurishan - Quess - Comaxx -Yeşildev-Devil- Yalova ...

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkViP -- 17 Nisan 2009; 17:31:53 >

• beni unuttun demek abii öyle olsnn
  • Bnde unutulmuşım Senin tabirin ile HorHor
  • Hoş Geldin Ben Çıkaramadim

Ke$H ama bizmuda bole bir guild animsar gibi oluyorum yada nick

neyse aramiza hoşgeldin kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0(0-0)0

Hoş Geldin Ben Çıkaramadim

Ke$H ama bizmuda bole bir guild animsar gibi oluyorum yada nick

neyse aramiza hoşgeldin kardeşim

Ke$H guildi vardı bizmuda daha snra Mu_aPacHe +100+ yi kurdu ona geçilmişti

• Eski Mu-AnadoLu'dan 3-4 sene geçti WoorLdkeep Bölüm 2.siydim
    HoşgeLdin TurkViP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

Bnde unutulmuşım Senin tabirin ile HorHor

HorHorum benim unutmadımda sen değişime uğramışsın : )=

-
  • abi benide unutmusun:D dicemde beni pek iplemiodun zaten:Dmalum cenemden:Dhaha o dilde server kur direk damlicam:D
  • Seni Forumda Görmüşken Bir Soru Sorayım.

Daha Önce Açtığın Konu (http://forum.donanimhaber.com/m_26900468/tm.htm ) İle İlgili Herhangi Bir Gelişme Varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Seni Forumda Görmüşken Bir Soru Sorayım.

Daha Önce Açtığın Konu (http://forum.donanimhaber.com/m_26900468/tm.htm ) İle İlgili Herhangi Bir Gelişme Varmı ?

Hatırlattığınız iyi oldu. Bayağı geçmiş konunun üzerinden. O zamanlar böyle bir düşünce içerisine girmiştik evet. Hatta Malatya ya geç gelen Vdsl ve adsl2 ile ilgili başvurularımızı yaptık. Telekomun 16 adetle sınrıladığı merkez portundan bize o zamanlar düşmedi tabiki.

Şu an ne durumdasınız die soracak olursanız inanın ihtiyarladık bu işler için : )=
    Son yıl içerisinde başladığımız işler ve projeler o kadar sıkıştırdıki bizi bunun için zaman kalmadı, yaşımızda geçti tabi ki.
    Bugün nasıl oldu ise bilmiyorum eski dataları gezerken arşiv içerisinde Mu Online dökümanları eski server ve client dosyları, screen ler, Oyunculardan gelen ansiklopedi niteliği taşıyan komik e-mailler i görünce girip bi eskilere bakayım kimler var dedim..

Olay bundan ibarettir. Biraz uzattım konuyu. Yukarı da bir kaç arkadaş çıkaramamış ismimizi : )=
    Sanırım yeni oyuncu potansiyeli halen var.

Hepinize Kolay gelsin. Yeni çalışma içerisinde olan arkadaşlara kolay gelsin..

-

• Unutulmamak güzel birşey

Eski günler eski anlar güzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Unutulmamak güzel birşey

Eski günler eski anlar güzeldi...

Eyvallah kardeşim..

-
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkViP

quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

Bnde unutulmuşım Senin tabirin ile HorHor

HorHorum benim unutmadımda sen değişime uğramışsın : )=

-

Zaman insanı değiştiriyor be abi

• quote:

Orjinalden alıntı: TurkViP

Merhabalar Türkiye nin Mu Online Platforumcuları.

Uzun bir aradan sonra Dh Mu Online bölümü aklıma geldi ve bir girip bakayım dedim. Eskilerden kim var kim yok diyerek..
    Görüyorumki hayli kalabalık bir kitle var burada. Eski arkadaşlara, kardeşlere ve biz yokken My-Turkiye adını iyi veya kötü şekilde anan, hatıra getiren herkeze teşekkürlerimi sunarım..
    Sanırım Mu Online bir derece daha kendini yükselterek S4 ü çıkarmış, henüz okuma ve takip imkanım olmadı fakat bi göz gezdirmeyi düşünüyorum..

Herkese saygılar, sevgiler..

Yavuz Selim YILMAZ
    Eski " Mu-Türkiye " Administrator : )=

Nickler : Eroin - ViP - Ke$H - SaNCaK - Ernesto ... vs..
    Server : eski Mu-Turkiye & eski ilk BizMu
    Unutmadıklarımız : HolyAty (Atakan) - EdDee (Emrah) - Cronic (Evren) - Wintersun (Gökhan) - Jurishan - Quess - Comaxx -Yeşildev-Devil- Yalova ...

-

Aşk Olsun Yavuz Abi.. :) Bizleri Unutmuşun..

Alliance & Arca & Tayyar_Mg.. Vs Vs Vs.. :)
    Biz Seni Unutmadık..
    Neyse Abim.. Canın Sağolsun..
    Eğer Malatya Portal Server Açar İse Tekrar Gelir Kasarız.. Player Sayısı 50 Den Aşşa İnmez.. Senin Serverin LAGI'nı Bile Özledik..
    Herşey Gönlünce Olsun Abi.. Kendine İyi Bak..

• yavuz bak siz bıraktınız ama yenilerin elinden tutmak için hala bişeyler yapıyorum.. =)
    senin bu çıkışından anladımki yeni planlar içersindesin benim gibi için rahat edemedi değilmi =)
    bende herkezi özledim eski günler anlatılamaz gerçekten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

yavuz bak siz bıraktınız ama yenilerin elinden tutmak için hala bişeyler yapıyorum.. =)
    senin bu çıkışından anladımki yeni planlar içersindesin benim gibi için rahat edemedi değilmi =)

Yok 1 ay bi konu üzerinde çalışacağımda 1 haftalığına kendimi eve kapadım. Sigara almak için bile çıkmıyorum dışarı. Kartonla aldım evde stok yaptım.
    1 hafta dinlenip düşünmem lazım..O boşlukta işte Pc leri temizlerken arşivden mu online dosyaları resimleri çıkınca bi bakayım dedim..

Ellerine sağlık gençlere yardımcı ol tabiki..Bende kapadıkdan sonra tüm editlerimi, clientlerimi, editlenmiş server dosyalarını, videolu anlatımlarımı paylaşmıştım..Paylaşmak güzeldir..

İyi bak kendine, Görüşeceğiz İnşallah.. :)=

-

• Yavuz abi Ya dusunmuyonmu Server Acmayı Tadi Kalmadi Snn zor ama cekismeli serverlerini ozlediq RaVaGeR viLLa sercericz
  • quote:

yavuz bak siz bıraktınız ama yenilerin elinden tutmak için hala bişeyler yapıyorum.. =)

Senin PayLasimLarın Nerede ArkadasıM GöreMedik.^^^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

quote:

Senin PayLasimLarın Nerede ArkadasıM GöreMedik.^^^^

Sen nasıl server kurduğunu sanıyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: konan17

beni unuttun demek abii öyle olsnn

Sen unuturken iyi oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.