Şimdi Ara

Merhabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

yavuz bak siz bıraktınız ama yenilerin elinden tutmak için hala bişeyler yapıyorum.. =)
    senin bu çıkışından anladımki yeni planlar içersindesin benim gibi için rahat edemedi değilmi =)
    bende herkezi özledim eski günler anlatılamaz gerçekten..

Senin PayLasimLarın Nerede ArkadasıM GöreMedik.^^^^

ByLord 97tr nin senin için favori olduğu günleri çabuk unutmuşsun anlaşılan

@yavuz aslında tekrar aramıza güzel şeylerle dönmen iyi olur.. Emrah gibi yaşlandığını söylemiyceksin umarım bana

• Eskiden her nekadar fazla kisi kalmasada gene az cok buralarda takılanlar war halen yawuz abi bizde unutulmuşuz
  • Abi biz sizden bişey bekliyoruz.

Her daim umut var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

quote:

quote:

yavuz bak siz bıraktınız ama yenilerin elinden tutmak için hala bişeyler yapıyorum.. =)
    senin bu çıkışından anladımki yeni planlar içersindesin benim gibi için rahat edemedi değilmi =)

Sen nasıl server kurduğunu sanıyorsun..

Seni KaiLe AlaN Yok AdaMsan YazıLarıma CvP Yazma Ok. Ben TarTişiYoSam YazDigiM Kişi YazSin. Sen 3.Kişi OLma.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

quote:

quote:

Sen nasıl server kurduğunu sanıyorsun..

Seni KaiLe AlaN Yok AdaMsan YazıLarıma CvP Yazma Ok. Ben TarTişiYoSam YazDigiM Kişi YazSin. Sen 3.Kişi OLma.

Burası özgür bir platform istediğime istediğimi yazarım ama yazıcağım şey bana kalmış ve kişiye göre değişir(bkz: kişiye göre muamele).

• quote:

quote:

Ben 4. kişi olacam ama ...
    Sen yırtık dondan fırlar gibi çıkınca dayanamaıyo insan.....
    Sizler daha server kurup Türklere küfür edmezken o kişi server nasıl kurulur onu anlatıyodu bu platformda...

• quote:

kutlug

Haklisin. Yırtık Don gibi cocuk eheheh sorsan biz cok eskiyiz bu oyunda derler ama evrenin muonline için neyi teşkil ettiğiini bilmeyen adamlar Muonlinede geride Kalmiştir Ben Bizzat Evrenin Yolunu Takip Ediyorum bunu evrenlede konuştuk evren olmasa cogumuz ogrensekte baya biraz zor olurdu unutmayalim server kurmasini bilmezken mudosyalarini bole bakardik acaba ne nerden die ogrendikten sonra bole bazi insalar İftiraci Üşkagatci düzanbaz küfürbaz sözünün eri vs abilerindenmi kapiyorlar neki acaba Bu arada Kutlug beni seni hiç sevmiyorum biliyormusun :)
    quote:

Lucifer

Bir Adam ne kdr karektersiz olabilirki öyle sifre alip buralarda gezebilir ve onun yandaşlarida buralarda gezebilir :) Hak Hukuk Davasi Yürütebilir ben gülüyorum bakin bunlara

quote:

h4pp3

97tr sen yaptin
    S4E2tr Yide Bizler yapacaz sonra böyle lorcuklar cıkıp biz yaptik dicekler haklisin evrenim

Unutmayalim DonanaimHaber Yetişen Bir çok eski oyuncular ve ustalar var belki bunlari biz kaybettik ama bundan sonra kazanmak için uğraşalim ben 2005 Yılında İzliyordum burada Çok Saglam Adamlar ve dostluk goruyordum tabiki uyelik var ama yazi yazmiyorduk Herneyse yani sonradan gorenler Hukum Görüyor artik bunu benide içine kattiyorlar ama sunu biliyoruz ki sonradan gorme hep hep bana dienlere mahsusdur

Nasil Adobe Photo Shop Die DrsLer Varsa

Yeni Projem Olan Mu Online DersLer Die Bir Çalişma Yapacagim Bunu Burda Tekrar Diyorum Tek Başima Yada Sizlerle Bu paylaşimi Bitirecegim Hint Kumaşiyiz Dienlere AVerecez Once Profosyonel Bir Gençlik İçin ElL Elee Olalim

• bknz. |bylovukrd| ne demiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_25573340/mpage_1/key_97tr//tm.htm#25584989

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 21 Nisan 2009; 11:44:01 >
  • Soru
    En Sevdiğiniz Version

Arkadaşlar en sevdiğiniz version hangisi?

Mesela benimki 1.00L

Evet sizinkileride öğrenelim.
    quote:

97tr,1.01e,1.02j

Evren Bizi Güldürdün yaa neyse işte bu kdr düzenbaz bir insan bu

Bunuda bir kurp bulur kesin

^^^^^^^ lordcuk bak sen böle gülüyorsun ya al bana senden bu Gülücükler ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ hahahaha koptum

• ya konunun dışına taşmayı hiç sevmem ayıp oldu yavuza
  • Arkadaşlar Konudan Fazla Uzaklaşmassak Daha İyi Olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.