Şimdi Ara

merhaba yeni buzdolabı alacağız öneri istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıl önce evshop tan regal no frost buzdolabı almıştık garanti süresi 3 ay önce bitmiş ve bozuldu.

servis geldi baktı ve motoru yanmış dedi yenisi 400 450 tl ye olur dedi. bizde düşündük bu regal e yeni motor parası 450 tl verirsek 3 sene sonra yine aynısı olur onun yerine sağlam yeni buzdolabı alalım paramız çöpe gitmesin diye ama pekte anlamıyoruz buzdolabından.

en iyi bilinen marka hangisidir buzdolabında? sağlam fiyat performans bir buzdolabı önerin lütfen fikir verin.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl bir şey istiyorsunuz
    buzdolaplarının çok çeşiti var

beyazmı inoxmu
    alttan dondurucumu üstten mi
    lowfrost mu nofrost mu ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIEMENS35

Siz nasıl bir şey istiyorsunuz
    buzdolaplarının çok çeşiti var

beyazmı inoxmu
    alttan dondurucumu üstten mi
    lowfrost mu nofrost mu ? ?

pek bir önemi yok bunların sağlam ve dayanıklı olması tercihimiz e tabiki buz tutmayan no frost olacak a enerji olsun alt dondurucu üst dondurucu önemli değil.
    O halde KD56NAW32N Siemensin bu modelini kesinlikle öneririm, kendim evimde bu ürünün geçen seneki versiyonunu kullanıyorum
    ben aldığımda 1800 tl ydi maalesef fiyatı

ama bu aylarda kampanyada ürün fiyatı

nakit : 1685
    kredi kartına 1770 tl 12 taksit olarak yardımcı olabilirim size

Fiyat konusunda bir sorun yok ise bu ürün gerçekten hoş bir ürün A++ olması da tercih sebebi tabi

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/nofrost/KD56NAW32N.html

• quote:

O halde KD56NAW32N Siemensin bu modelini kesinlikle öneririm, kendim evimde bu ürünün geçen seneki versiyonunu kullanıyorum

Fiyat konusunda bir sorun yok ise bu ürün gerçekten hoş bir ürün A++ olması da tercih sebebi tabi

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/nofrost/KD56NAW32N.html

kardeş sen zaten nikindende belli siemenscisin ben forumdaki diğer kullanıcıların yorumunu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

kardeş sen zaten nikindende belli siemenscisin ben forumdaki diğer kullanıcıların yorumunu merak ediyorum.

Lg ler olumlu yorumlar alıyor fiyatları da makul bir göz atın derim forumda bolca inceleme bula bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cidden evimde kullandığım modelin yeni versiyonu ama bu
    geçen sene KD56NAW30N di kodu.

buradaki yorumlarda da buz kırma sesi çıkacaktır karşınıza bazı kişileri çok ürkütebiliyor gecenin bir yarısı çat çut sesler :):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı önerisi istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw zaten vaçgeçtik gittik evkura 2 milyar istiyorlar hemde bizdekinden daha kötü özeliklere sahip 300 e motoru değişecekler servis ile anlaştık 3 yıllık zaten yeni 2 milyar kazıkçılara verilmez.. taksitle alma şansımız var sadece.
    selamlar hocam butcen ve buzdolabına ayırdıgın yerın olcusu nedır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.