Şimdi Ara

Merhaba Tüm Programlar Menüsü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar virüsün yerini bilmiyorum ve zararları ise şunlar[resimli olarak göstereceğim];

1-Tüm programlar menüsüne girince ordaki simgelere tıklıyamıyorum aynı resimdeki gibi (painti bile zor açtım dolaylı yoldan açtım] ;

2-Alt taraftaki başlat çubuğundaki öğelere tıklanmıyor hani çok sayfa açınca gurup oluyor ya onlara ;

Lütfen Yardım Edin Yardımlarınızı Bekliyorum Bu güne KAdar hiç Böyle Vİrüs Görmedim

• Antivirus programını göremiyorum
    söylenecek söz bulamıyorum.
    Saygılarımla.
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk
  • Yüz başım deep freze var ayrıca yüklemediğm anti virüs kalmadı nerdeyse (Avast,Avira,Kaspersky,Spyware,Avg,combofix,nod32,)hepsini kurdum bunların sadece spyware buldu fakat spyware nin lisansı olmadığı için sonuç alamadım virüslerin hepsi akıllı imzalardı yani bilgisayrımda her tuşa bastığım bir yerlere gidiyor daha da detaya girince bu virüsler Rus yapımı...

Lütfen Yardım Edin Bu Güne Kadar Tüm Sorunlarımı Kendim Çözdüm İlk Defa YArdım İstiyorum Fakat Kimse Çözüm Yolunu Bilmiyor Sanırsam Yada Kimsenin Başına Böyle Bir İş Gelmemiş.

• eğer internet explorer çalışıyorsa online tarat
    son çözüm bu linke tıkla :

http://support.f-secure.com/enu/home/ols.shtml

Saygılarımla.
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk
  • _____________________________
  • Hiç bir sonuç alamadım kimse bilmiyormu sorunumu yardım edin

buradan internet explorer ile tarat

fakat deep freze devre dışı bırak

sonuç garanti
    biraz zaman alıyor
    250GB harddiski 1.5 saatte taramakta
    ve temizlemekte
    Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence free (bedava) bir antivirüs indirip (ben Avira AntiVir'i öneririm) onunla güvenli modda bir tarat.

NOT: Her Antivirüs güvenli modda taramayı desteklemez. Avira AntiVir i kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World of Wireless -- 14 Aralık 2008; 13:16:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.