Şimdi Ara

Merhaba Sisteme Yorum/Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir pc almayı düşünüyorum.Şöyle bir Konfigirasyon nasıl olur sizce?
    Intel Core i7-2600 işlemci
    3.40GHz,8MB Intel Akıllı bellek
    Turbo boost ile 3.80'e kadar.
    W7 Home Premium
    Intel h67 Chipset anakart
    6GB DDR3 Bellek
    1TB Sata HD
    2GB ATI HD6510 Ekran kartı(1gb ayrılmış bellek(
    DVD RW DUAL
    Kart okuyucu
    18.5" LCD monitör

1669TL (50x36ay da taksit ki burası çok önemli benim için :)

Şimdiden teşekkür ederim.

• Asla Hazır Pc Almayın Ekran Kartı Çok Kötü Anakartınız İyi Değil Siz Bize Bütçenizi Söyleyin Biz Ondan Daha İyi Bir Pc Öneririz.
  • Hazır bilgisayardan mı aldın özellikleri Hazır alacaksan aklından hemen çıkar yani onu söyliyim de ona göre toplanır bi şekilde
  • Evet arkadaşlar hazır Vestel Onyx PC. Dediğim gibi bu bütçe aralığında 24-36ay taksitle alabileceğim yerler varsa oralara da müracaat edebilirim.

(4yıldır Vestel hazır pc kullanıcısıyım,geçen yıl sadece ekran kartı değiştirdim o kadar memnunum yani :)
  • kardeş asla ama asla hazır pc alma 24 ay taksit seçeneğinide pek bir sitede görmedim ama sen asla hazır pc alma her ay 70tl fazla ver ama için rahat olsun bu pc bu parayı hak etti veya bu çürük pcyi bize taktılarmı diye düşüncen olmasın.
  • Yani sakın bulaşma o bilgisayarı 800 tl ye verseler almam hele bi ekran kartı var ilk defa duyuyorum 6510 normalde satılmıyor yani asla performans bekleme.

Eğer toplamak zor geliyorsa sakın yanılma parçaları sen seç onlar birleştirip sana gönderiyorlar zaten taksit olarak da 12 taksit vermeyen yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme öneriler neler ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.