Şimdi Ara

Merhaba Bir Sorum Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak şimdi bizde doblo var 1.3 75 BG kuzenim de kendisine opel combo 1,3 aldı ben diyorum ona bu motor bizim arabanın motor ile aynı aynı fabrikadan çıkıyor kuzenim bana inanmıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum? hatta kendi arabasının daha iyi çekiş gücü olduğunu söylüyor opel bu motoru fiat dan mı aldı ? yoksa kendi motoru mu

• opel fiattan almadı ortak üretim bir motor bu gm-fıat-powertrain firmalarının ortaklığı
    sonuç motorlar bire bir aynı fakat şanzımanlar firmalara göre değişir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

opel fiattan almadı ortak üretim bir motor bu gm-fıat-powertrain firmalarının ortaklığı
    sonuç motorlar bire bir aynı fakat şanzımanlar firmalara göre değişir..

bende böyle biliyorum ama emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak şimdi bizde doblo var 1.3 75 BG kuzenim de kendisine opel combo 1,3 aldı ben diyorum ona bu motor bizim arabanın motor ile aynı aynı fabrikadan çıkıyor kuzenim bana inanmıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum? hatta kendi arabasının daha iyi çekiş gücü olduğunu söylüyor opel bu motoru fiat dan mı aldı ? yoksa kendi motoru mu

1.3 lt 75 bg ve 90 bg.lik motorlar birbirinin aynıdır.

Benim asıl merak ettiğim opel neden fiatın kullandığı 1.6 lt 120 bg.lik motoruda ortak kullanmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druc -- 2 Aralık 2010; 18:20:36 >
  • kuzenin seni kandırıyor dostum
  • yanılmıyorsam combo 1.3'te 6 ileri şanzıman var bu da 1.3 multijet doblodan daha iyi bir çekiş gücü sağlar
  • motor aynı motor aradaki fark ağırlık, aerodinamik veya yüksek ihtimalle şanzıman farklılığından kaynaklanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.