Şimdi Ara

Merhaba Bir İş Kuracam Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Yaşım 25 Adana'da Oturuyorum Şuan Mesleki Açık öğretimden Muhasebe ve Finansman Alanı Okuyorum.
    Bügün Kendi yerimizdeydim, Babam ile Toplam 3 Ortaklari Bulunuyor Sektör olarak Züccaciye Toptan ve Parekende yeri.
    Akşam iş yerini kapatirken, Babam ve Amcam Bana Dediler ki, Yeter Artik Oglum Sen Git Artik Kendi Çarene Bak Dediler,
    Artik Yaşın Başın Geldi Kendine Bir iş Kur Dediler, Yapabilecegin Bir iş olursa üstünden kalkabilirsen Sana Maddi Destek'te Veririz
    Benim Şuan Aklımda Tek Bir İş Var, RENT A CAR işini yapmayi istiyorum, Sizin Önereceginiz Bir iş varsa buradan yardimci olursaniz
    çok sevinirim. Yardimci olan Arkadaşlara Şimdiden Teşşekürlerimi Sunuyorum Saygilar.

• Kafe açsan bir okul yolu üzerinde, hoş bir yerde, hem eğlenceli hem de rahatlatıcı olmaz mı? Kendi işimi kursam bunu yapmayı isterdim :)

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Kafe açsan bir okul yolu üzerinde, hoş bir yerde, hem eğlenceli hem de rahatlatıcı olmaz mı? Kendi işimi kursam bunu yapmayı isterdim :)

Cafe işi hiç düşünmemiştim, ama yapamam gibime geliyor, şuan aklımda tek yatan iş Rent A Car

• ilk olarak şunu söyliyim okul yakınlarında her türlü yiyecek-içecek satan yerler deli para kazanır örneğin köfteciler,cafeler,çiğ köfte satan yerler. bunun yanında internet cafelerde iyi para kaldırır evimin yanında bulunan internet cafe 7/24 açık bakıyorum içeriye boş masa 2-3 tane (gece) ama onun içinde okul veya dershane yanlarında olmanın yararı var okul çıkışlarında millet akın ediyor byle yerlere.bunun haricinde çok bir şey söylemiycem eğer rent a car 'da kararlıysan bu işi yapanlardanda yeteri kadar bilgi al gerisi sana kalmış , haydi hayırlı işler :)

Orijinalden alıntı: Kbe33#

ilk olarak şunu söyliyim okul yakınlarında her türlü yiyecek-içecek satan yerler deli para kazanır örneğin köfteciler,cafeler,çiğ köfte satan yerler. bunun yanında internet cafelerde iyi para kaldırır evimin yanında bulunan internet cafe 7/24 açık bakıyorum içeriye boş masa 2-3 tane (gece) ama onun içinde okul veya dershane yanlarında olmanın yararı var okul çıkışlarında millet akın ediyor byle yerlere.bunun haricinde çok bir şey söylemiycem eğer rent a car 'da kararlıysan bu işi yapanlardanda yeteri kadar bilgi al gerisi sana kalmış , haydi hayırlı işler :)

Eywallah Saqolasn, internet cafe işide olablir aslinda,
    Rent A Car işi yapan Arkadaş varsa yardimci olablir mi acaba ?

• rent a car işine bulaşme bence nerde adli sicilli yada vurguncu var o işe yöneliyor o iş biraz illet.ben olsam ps 3 salonu açabilirsin büyük. isim yapcak.

Orijinalden alıntı: alpachino-tr

rent a car işine bulaşme bence nerde adli sicilli yada vurguncu var o işe yöneliyor o iş biraz illet.ben olsam ps 3 salonu açabilirsin büyük. isim yapcak.

ßenim Öyle Bir Sicil Bozuklugum yok :) int cafe işide olablir onuda düşünüyorum
    ama hayalimdeki Rent a car acmak, ALLAH Hayirlisi Neyse onu nasip etsin insallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rent a car işi biraz pistir. yani sağlam ayakkabı olman lazım güçlü olman şart o civarda tanınmış saygı duyulan biri olman lazım öle gel git osman olanların yapacağı iş değil.ama değerlendirmede fayda var tabi.

Orijinalden alıntı: alpachino-tr

rent a car işi biraz pistir. yani sağlam ayakkabı olman lazım güçlü olman şart o civarda tanınmış saygı duyulan biri olman lazım öle gel git osman olanların yapacağı iş değil.ama değerlendirmede fayda var tabi.

Dostum Aşiret Adamiyiz ALLAH'a Şükürler Olsun, Belki Şaka Gibi Gelecek 22 Kardeşiz,
    ALLAH'a Şükürler Olsunda Kuzen'de Çok, Bizim Amacimiz, Kavga Dövüş Değil.
    Bir İş Kurmak yani.

• kısa vadede kesinlikle iyi para kazandıran bır iş. bırde profesyonel bır sekılde yaparsan ( 0 araclar alıp rent a car kaskosu yapıp bakımlarını zamanında yaptırırsan) 1 yılda arabaların yarısı kadar daha alırsın ;(bu soyledıgım 30bın tl cıvarındakı bınek araclar ıcın).
    bırde kac tane arac almayı dusunuyorsun
  • Rent a Car açacaksan, bilinen markaların isim hakkını al. Mesela Intercity, Avis, Sixt, Budget gibi firmaların Adana'da şubeleri var mı araştır. Havaalanında bir şube açsan yeter. Bi de şirket bağlayıp filo verdin mi tamamdır.

Ama zor bi iş tahminimce. Artık millet öyle mahalle arası araç kiralamacılara gelmiyor. Çünkü boş senet imzalatıyorlar. Buna da kimse yanaşmıyor. Ama diğer firmalarda böyle bir şey yok. Hepsi sözleşmeli ve profesyonel yapıyor bu işi.

Orijinalden alıntı: hakancrbc

kısa vadede kesinlikle iyi para kazandıran bır iş. bırde profesyonel bır sekılde yaparsan ( 0 araclar alıp rent a car kaskosu yapıp bakımlarını zamanında yaptırırsan) 1 yılda arabaların yarısı kadar daha alırsın ;(bu soyledıgım 30bın tl cıvarındakı bınek araclar ıcın).
    bırde kac tane arac almayı dusunuyorsun

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Rent a Car açacaksan, bilinen markaların isim hakkını al. Mesela Intercity, Avis, Sixt, Budget gibi firmaların Adana'da şubeleri var mı araştır. Havaalanında bir şube açsan yeter. Bi de şirket bağlayıp filo verdin mi tamamdır.

Ama zor bi iş tahminimce. Artık millet öyle mahalle arası araç kiralamacılara gelmiyor. Çünkü boş senet imzalatıyorlar. Buna da kimse yanaşmıyor. Ama diğer firmalarda böyle bir şey yok. Hepsi sözleşmeli ve profesyonel yapıyor bu işi.

hakancrbc Dostum Araba Sorun Degil iş olsunda 10 Araca Kadar Aliriz Önemli olan iş olmasi yani
    Başlangiçte bi 5 Araç ile Başlayabiliriz ama iş önemli 100 aracin olsun müşteri bulmadiktan sonra işe yaramaz yani.

B.S.S o dedigin firmalarin isim hakkını almak acaba ne kadar mal oluyoR ?

• rent a car işinde güzel para var ama fazlasıyla zor ve emek istiyor. üstte bi arkadaş kafe aç demiş ona katılıyorum ben onunla aynı fikirdeyim hocam saygılar :)

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

rent a car işinde güzel para var ama fazlasıyla zor ve emek istiyor. üstte bi arkadaş kafe aç demiş ona katılıyorum ben onunla aynı fikirdeyim hocam saygılar :)

Cafe işi Hiç Aklıma Yatmiyor Ya Suan Tek Aklımda Olan Şey Rent A Car , Artik Kismet Yani Hakkımda Hayirlisi ne ise
    ALLAH onu Nasip etsin insalllah.

• kardesım bende rent a car sahıbıyım. yukarda sayılan fırmaların hıcbırı acentelık vermıyor oncelıkle onu unut gıtsın turkıyede 1-2 tane veren kurumsal fırma var onlarda senın kaymagını yer.5 aracla basla bence adanada ıyı bır yer pıyasa hızlı olursa duruma gore cogaltırsın zaten 5 arabayla buyuk paralar kazanamazsın. ama dedıgım gıbı profesyonel bır sekılde calısmazsan sureklı basın agırır. bende bu ıse ılk gırdıgımde cok hızlı hareket edıp amatorce hatalar yaptım ama suan yapacak olan meslektaslarımın saglam bır sekılde gırmesını ısterım. aklına takılan konularda yardımcı olurum.

hesabını su sekılde yap 1 arac ıcın
    -adana plakalı olursa ortalama kasko 3500(yıllık)+ trafik sigortası+gps ucretı 600tl(aylık 10tl cıvarıda fatura gelır her araca)+aracın bakım gıderlerı+kıra, stopaj,eleman, amortisman.

kardesım bende rent a car sahıbıyım. yukarda sayılan fırmaların hıcbırı acentelık vermıyor oncelıkle onu unut gıtsın turkıyede 1-2 tane veren kurumsal fırma var onlarda senın kaymagını yer.5 aracla basla bence adanada ıyı bır yer pıyasa hızlı olursa duruma gore cogaltırsın zaten 5 arabayla buyuk paralar kazanamazsın. ama dedıgım gıbı profesyonel bır sekılde calısmazsan sureklı basın agırır. bende bu ıse ılk gırdıgımde cok hızlı hareket edıp amatorce hatalar yaptım ama suan yapacak olan meslektaslarımın saglam bır sekılde gırmesını ısterım. aklına takılan konularda yardımcı olurum.

-adana plakalı olursa ortalama kasko 3500(yıllık)+ trafik sigortası+gps ucretı 600tl(aylık 10tl cıvarıda fatura gelır her araca)+aracın bakım gıderlerı+kıra, stopaj,eleman, amortisman.

Eywallah Abim Yardimlarin için Çok Sağol , Aslinda Başlamadan Soğudum Gibi Gelen Tepkiler üstüne , Yok Hırsızıymış yok kazaymiş
    yok belasaymiş aslinda benim çekindiğim yok ama, boşu boşuna neden başım belaya koyim diyorum, Adana Çok karışık insanlar var.
    Ama Verecegim Kişilere Dikkat Edersem Sıkıntı Olacagini düşünmüyorum diye düşünüyorum, Zaten ilk etapta 5 araç ile Başlayacam
    Kismet olursa işin durumuna göre ilerleyen zamanlara göre Araç sayısını yükseltirim önemli olan iş olmasi yani

• rent a car sakat iş yani şiddet ve kavga anlamında değil ekonomik olarak da ps3 de açma makine parası çıkaramadan ps4 çıkabilir ki ps 4 ün yakında çıkacağı tahmin ediliyor internet cafe açma açanlar kapatıyor karsız oldu

en mantıklı iş cafe diyeceğim ama cafede vakit geçirip para harcayan tiplerden anlayan birinin işletmesi lazım onlar ayrı dünya

nargile cafe olabilir ama gelecekte modası geçmesi muhtemel

lastik bayi açılabilir şehir merkezinde(sanayiye gitmek istemeyenler sana gelir)

kebap döner işine girebilirsin kalabalık fakat restoran olmayan yerlerde

Orijinalden alıntı: XnoX

quote:

kardesım bende rent a car sahıbıyım. yukarda sayılan fırmaların hıcbırı acentelık vermıyor oncelıkle onu unut gıtsın turkıyede 1-2 tane veren kurumsal fırma var onlarda senın kaymagını yer.5 aracla basla bence adanada ıyı bır yer pıyasa hızlı olursa duruma gore cogaltırsın zaten 5 arabayla buyuk paralar kazanamazsın. ama dedıgım gıbı profesyonel bır sekılde calısmazsan sureklı basın agırır. bende bu ıse ılk gırdıgımde cok hızlı hareket edıp amatorce hatalar yaptım ama suan yapacak olan meslektaslarımın saglam bır sekılde gırmesını ısterım. aklına takılan konularda yardımcı olurum.

Eywallah Abim Yardimlarin için Çok Sağol , Aslinda Başlamadan Soğudum Gibi Gelen Tepkiler üstüne , Yok Hırsızıymış yok kazaymiş
    yok belasaymiş aslinda benim çekindiğim yok ama, boşu boşuna neden başım belaya koyim diyorum, Adana Çok karışık insanlar var.
    Ama Verecegim Kişilere Dikkat Edersem Sıkıntı Olacagini düşünmüyorum diye düşünüyorum, Zaten ilk etapta 5 araç ile Başlayacam
    Kismet olursa işin durumuna göre ilerleyen zamanlara göre Araç sayısını yükseltirim önemli olan iş olmasi yani

soylemek ıstedıgım de o rısk buyuk ama amatorce yaparsan.
    rent a car kaskosu yapacaksın calınırsa, kaza olursa, sırketler paranı verecek kafan rahat olcak. ama obur yandan surucu alkolluyse sıkıntılı, bırde gecenın bı vaktı adam senı arayacak kaza yaptım dıye bunlarada hazırlıklı ol.
    bu arada adanayıda cok ıyı bılırım guzel dostlarım var orada. adana sıkıntılı dıye dusunme bu ısler adana gıbı yerlerde ıyı para kazandırır. hakkında hayırlısı olsun

• rent a car işinden uzak dur öncelikle cafe işlerini felan da boşver şimdi her köşe başın da bir internet cafe var. iddaa bayii felan aç eğer öyle gerçekten maddi destekte bulunacaklarsa iyi para kazanırsın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.