Şimdi Ara

merhaba bakarmısınız :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeniden merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra herkezler iyidir umarım beni eskiler az cok bilir forumda knightda baya eskiyimdir ama soyulma olayımdan sonra bıraktım şimdi yeniden donucem ıcım el vermedı :)

euro KO acılcak dıolardı acılmış sizce normal KO devammı etmelıyım yoksa euro KO ya mı başlamalıyım size danışçağım konu budur...

• ve bişey daha a5 ve np basılı isilion clanım duserek g3 olmuş nasıl bişeydir olmasına imkan yok diye bılıyordum yoksason gelen pacthlerde bole bı yamamı geldı bılgısı olan varmı ?
  • uskoda k0xp kısa surede bıter azalttı lar şerif olayı cıkmış bende yeni başladım tekrardan uskoya herkes eukodan tekrar dönüş yapıyor fikrim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

ve bişey daha a5 ve np basılı isilion clanım duserek g3 olmuş nasıl bişeydir olmasına imkan yok diye bılıyordum yoksason gelen pacthlerde bole bı yamamı geldı bılgısı olan varmı ?

İmkansız değil yeterli Np olmadığı zaman düşer.
  • Oynayacağın server'a göre değişiyor. Şu an ionia server'i için yorum yapayım. Karus charım var ve mageyim. Bazen bdw'de 1-2 koxper denk geliyor. Mesela dün gece hiç koxper denk gelmedi, çok güzel ve eğlenceli bir bdw oldu. Bazen karşı tarafın çoğunluğu koxper, yok uzaktan monument almalar felan... Cz'si temiz koxp yok, öyle tek tük çıkıyor anca. Ardream hakkında yorum bile yapmıyorum bütün sw lerde koxper kaynıyor. legal oyuncu bulmak cok zor ama şu sıralar inanın pk da olsun exp te olsun azalma var.

3 gündür ionia cz'de dk ve cw partileri kuruyorum çok eğlenceli ve güzel oluyor. Arada nt yapıp expe devam ediyoruz ki bu apayrı bir güzellikte

Kısacası, oynadığın sw'ye göre değişir koxp oranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 27 Aralık 2011; 8:35:15 >

• quote:

yeniden merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra herkezler iyidir umarım beni eskiler az cok bilir forumda knightda baya eskiyimdir ama soyulma olayımdan sonra bıraktım şimdi yeniden donucem ıcım el vermedı :)

euro KO acılcak dıolardı acılmış sizce normal KO devammı etmelıyım yoksa euro KO ya mı başlamalıyım size danışçağım konu budur...

mrb. uskoyu ben de çok önceden oynamış ve soyulunca bırakmıştım . euko troya için ilk zamanlar şikayet ediyorduk ama kosp bayağı bir azaldı . şu an sadece grellerde var karusta. chaos savaşında da bir kaç kosplu çıkıyor. czyi bilmiyorum. euko troya swde biraz emekle ortalamayı çok rahat yakalarsın. zaten görevlerle 60a çıkarsın kısa sürede. ama uskoyu bilemem şahsen, item/level yakalayabileceğimi sanmıyorum. bir de kötü anılarım var uskoda ironbelt dupe çıkmıştı, shard 8 araklanmıştı :P

• Bence ne usko ne euroko falan oynanmaz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence KO ya adımını atma ama illaki oynıyacağım diyorsan
    Usko Gerçekten Çok Kötü Durumda...
    Euro Ko biraz daha iyi gibi başlıcaksan Euro ko ya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bence ne usko ne euroko falan oynanmaz artık

Ama senden bu sözü beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanayıcık

quote:

Ama senden bu sözü beklemiyordum.

bn gene yükledim knıghtı.ama hiç eski havası kalmamış.cabala kesin dönüş yaparım böyük ihtimal.
  • quote:

bunları diyen senmisin uskonun en sağlam pazarclarından biri üzüldüm gerçekten ama basladık suan pek bir zevk almıyorum soyulan ıtemlerım aklıma geldıkce sınırlenıyorum...
  • quote:

quote:

bunları diyen senmisin uskonun en sağlam pazarclarından biri üzüldüm gerçekten ama basladık suan pek bir zevk almıyorum soyulan ıtemlerım aklıma geldıkce sınırlenıyorum...

Ben battlefield 3 oynamaya başladım.Daha çok zevk alıyorum şahsen Hile hurda oldu mu battlelog diye bir şey var.Girip şikayet ediyorsunuz 1 haftaya banlanıyor Hemde ban atılınca cd keye ban atılıyor...

• Bundan 1-2 yıl öncesine kadar daha temiz , 4-5 yıl öncesine kadar daha pis bir usko . Koxp devam ama 1-2 yıl öncesine göre azaldı , babashopper'lar bastı oyunu para vermeden sadece ticaretle yetişemezsin . Oynanabilir mi diye sormuşsun , oynarsın fakat aldığın zevk fazla olmaz . Onun yerine dota öğren , battlefield öğren , hon öğren ne bileyim başka bir oyun öğren onu oyna daha çok zevk alırsın . Şuan uskoya başlamak istemenin tek sebebi eskiyi özlemendir , şuan ki usko eski usko değil .
  • USKO forever

şerfiler de çıktı, ara sıra görünüyorlar oyunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.