Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar 350 tl bütçem var Dslr Like Makine alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 350 tl bütçem var Dslr Like Makine alabilir miyim bu fiyata önerebileceğiniz cihazlar var mı acaba?Yeni başlamak istiyorum bu işe hoby olarak yarı profesyonel bir makina alabilir miyim bu fiyata?

• like makine alabilirsin fujinin s1500 serilerine bir bak derim. 300 tl civarında idiler en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

like makine alabilirsin fujinin s1500 serilerine bir bak derim. 300 tl civarında idiler en son.

cevabınız için çok teşekkür ederim çok bilgim yok bu konuda başka seçenekler var mı ya da 350tl'ye alınabilecek en iyi makina hangisi?başka seçeneklerde sunabilir misiniz?
  • 5 gün önce bestbuydan 349 tlye fujifilm s1800 aldım sanada tavsiye ederim çok güzel kullanışlı bir makine 18x optik zoom , hd video , 12 mp , 3 inc ekran çekimleride bayağı iyi hatta konu açtım bak istersen resimlee kendin karar ver.
  • bu fiyat aralıgında manuel secenekleri en bol olan dslr like olan fujidir. s1500 s1600 s1800 serileri. iso yönünden basarısız görüyorum sadece bunları ama fuji bölümüne bakın gayet güzel işler çıkaran insanlar var bu makinelerle.
  • Bu yollar helal olsun fujiyeDslr like sınıfında resmen canon-nikon-panasonic gibi dev markaların tozunu attı.Büyük sensörlü s200exr si ile piyasadaki tüm likeları tokatladı yetmezmiş gibi uygun fiyat politikası ve bol manuel imkan veren s serisi ile satış rekorları kırdı.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla 350 tl'ye alınabilecek makinalar arasında en iyi marka fujifilm.peki s serisinden bu fiyata alabileceğim en iyisi hangisi bunlar s1500 s2000 gibi devam edeiyor en iyisi hangisi olur netten veya mağazadan alsam?
  • bir zamanlar s6500fd vardı fujinin. bulabilirseniz ondan alın derim yeni sürümlerinden çok daha begenilmişti bu ürün. fujilerin sevmedigim yanı sensörleri küçük. yani aslında bu seriler arasında s5700, s5800, s1500 vs vs gibi çok da fark yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: fahofb

cevaplarınız için çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla 350 tl'ye alınabilecek makinalar arasında en iyi marka fujifilm.peki s serisinden bu fiyata alabileceğim en iyisi hangisi bunlar s1500 s2000 gibi devam edeiyor en iyisi hangisi olur netten veya mağazadan alsam?
  • Daha önce 2 adet dslr like kullandım. Biri Fujifilm S1500 diğeri ise Kodak Z8612 idi. İkisinide gittigidiyordan aldım ve ikisi de refurbished yani yenilenmiş üründü. İkisinde de hiç bir sorun yaşamadım. Eğer ucuz olsun istiyorsan bence refurbished denemelisin. Hangisi daha iyi diye soracak olursan; Fotoğraf kalitesi olarak kesinlikle kodak daha üstün ama özzellikleri baz alınırsa kesinlikle fujifilm derim. Eğer kodak alacaksanız mutlaka crv3 pil almalısınız. Yoksa en kral şarjlı pille max 100 çekim yapabilirsiniz. CVR3 ile çok rahat 500 çekim yapılabilir. Kodak 2 pille Fujifilm ise 4 pille çalışıyor. Fujifilmde pil sıkıntısı yok ama kodak'da crv3 pil almazsanız sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca kodak'da vizör yok sadece lcd ekran kullanabilirsiniz. Umarım bi nebze olsun yardımcı olabilmişimdir.

Not: Gittigidiyorda Fujifilm S2500'ler 350 TL Civarında.
  • Fujifilm s1800 incelemesi örnek foto ve video inceleyebilirsiniz

http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_s1800_review/
  • quote:

bir zamanlar s6500fd vardı fujinin. bulabilirseniz ondan alın derim yeni sürümlerinden çok daha begenilmişti bu ürün. fujilerin sevmedigim yanı sensörleri küçük. yani aslında bu seriler arasında s5700, s5800, s1500 vs vs gibi çok da fark yok.
    quote:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla 350 tl'ye alınabilecek makinalar arasında en iyi marka fujifilm.peki s serisinden bu fiyata alabileceğim en iyisi hangisi bunlar s1500 s2000 gibi devam edeiyor en iyisi hangisi olur netten veya mağazadan alsam?

fuji s6500fd bu cihazın şimdikilerden daha güzel yanı nedirlensin odaklanmasını elimizle yapabiliyor muyuz?şimdiki dslr like'larda da manuel olarak yapabiliyor muyuz odaklanmayı?

• şimdiki like'larda manuel yapabiliyorsun netlemeyi ama tabii objektifi tutarak degil. 6500'ü kullanmadım ama burada uzun zaman çook övüldü.
    quote:

quote:

bir zamanlar s6500fd vardı fujinin. bulabilirseniz ondan alın derim yeni sürümlerinden çok daha begenilmişti bu ürün. fujilerin sevmedigim yanı sensörleri küçük. yani aslında bu seriler arasında s5700, s5800, s1500 vs vs gibi çok da fark yok.
    quote:

fuji s6500fd bu cihazın şimdikilerden daha güzel yanı nedirlensin odaklanmasını elimizle yapabiliyor muyuz?şimdiki dslr like'larda da manuel olarak yapabiliyor muyuz odaklanmayı?

• dslr like olarak bi de manuel kontrol imkanı verme açısından Fuji'nin S1xxx serisi özellik olarak gayet nitelikli yalnız fotoğraf kalitesi için aynı şeyi diyemem. özellikleri bol olsun diyorsanız alınır, yalnız daha keskin ve dolu fotoğraf çeken bas çek makinalar da bulunabilir o fiyata
  • quote:

şimdiki like'larda manuel yapabiliyorsun netlemeyi ama tabii objektifi tutarak degil. 6500'ü kullanmadım ama burada uzun zaman çook övüldü.
    quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim ;) fujifilmlerin panaroma çekimi nasıl acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.