Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı alalı 5 gün oldu özelliklerini yazıp sizlerinde fikrini iyi veya kötü almak istedim arkadaşlar.Özellikler şöyle;İntel core i7-3630Qm 2.40 hz Turbo 3.20 8 gb Ram Amd Radeon Hd 7670M 2 gb (128 bit) harici Yaklaşık toplam bellek 5814 Windows 8.Değerli yorumlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaYldrim -- 20 Eylül 2013; 17:52:36 >

• yasin.25 kullanıcısına yanıt
    En önemli olan bilgiyi yazmayı unutmuşum Toshiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYldrim

En önemli olan bilgiyi yazmayı unutmuşum Toshiba
    8 severek kullanıyormusun merak ettim 7 ye geçmeyi düşünürsen önce buraya yaz sanıldığı kadar kolay değildir 7 ye geçmek

Orijinalden alıntı: yasin.25

fiyatı hatta verebileceğiniz bir link var mı? bu arada hayırlı olsun

Şurdan görebilirin dostum ;http://www.n11.com/toshiba-satellite-l855-14n-buz-mavisi-dizustu-bilgisayar-P12997147?cid=601002_dynamic-search&gclid=CIabpaKk2rkCFUwV3godlhQAhw

• quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

8 severek kullanıyormusun merak ettim 7 ye geçmeyi düşünürsen önce buraya yaz sanıldığı kadar kolay değildir 7 ye geçmek

Şuanlık sıkıntım olmadı pek fazla bilgisayar başında vakit geçirmediğim için olucağınıda sanmıyorum.Yeni çıkıcak oyunları bekliyorum o zaman sıkıntı çıkarıcak mı bakıcam =)
    ARKADAŞLAAAAAAAAR?
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYldrim

quote:

Şuanlık sıkıntım olmadı pek fazla bilgisayar başında vakit geçirmediğim için olucağınıda sanmıyorum.Yeni çıkıcak oyunları bekliyorum o zaman sıkıntı çıkarıcak mı bakıcam =)

Alıntıları Göster
    bilgisayarı almışsın arıtık bizede hayırlı olsun demek düşer ama almadan önce konu açsaydın daha değişik önerilerde bulunabilirdik belki daha ucuza daha iyisini alabilirdin sanırım dokunmatik ekran özelliği ve ssd yok 7 gün içinde iade etme imkanı tanıyorlarsa bende asus ultrabooklara bak derim neden daha iyi bir sistem olmasınki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkov_19 -- 20 Eylül 2013; 18:40:37 >

• quote:

bilgisayarı almışsın arıtık bizede hayırlı olsun demek düşer ama almadan önce konu açsaydın daha değişik önerilerde bulunabilirdik belki daha ucuza daha iyisini alabilirdin sanırım dokunmatik ekran özelliği ve ssd yok 7 gün içinde iade etme imkanı tanıyorlarsa bende asus ultrabooklara bak derim neden daha iyi bir sistem olmasınki

Alıntıları Göster
    Önerin için teşekkür ederim bu saat'den sonra elimizdeki ile idare edeceğiz.İlerleyen zamanda daha iyisini düşünürüz.Teknolojiye hiçbir zaman yetişemiyorsun ki

• MustafaYldrim M kullanıcısına yanıt
    Evet çağın en büyük sorunu bu bugün en iyisini aldığınız şey yarın sıradan sonraki gün monoton sonraki yıl antika oluyor bu yüzden ya en iyisini yada gereksinim neyse onu almak arada biryerde kalmamak lazım

@volkov_19 arkadaş oyun oynayacağını belirtmiş sen ultrabook önermişsin.

daha iyisi alınabilirdi, özellikle ekran çözünürlüğü çok düşük. neyse artık keşke almadan önce konu açsaydınız.

@volkov_19 arkadaş oyun oynayacağını belirtmiş sen ultrabook önermişsin.
    Bundan sonra alışveriş yapmadan önce muhakkak konu açıcam
    dün akşamki yayın tekrarını izleyebilirsiniz http://www.donanimhaber.com/mesut-cevik-ile-canli/haberleri/Mesut-Cevik-ile-Canli-PC-Toplarken-Dizustu-alirken-nelere-dikkat-edilmeli-bu-aksam-2030da.htm

ekran çözünürlüğüne özellikle dikkat çekiyor mesut abimiz, bu devirden sonra fullhd ekran alınmalı diyor mesela 1920*1080

dün akşamki yayın tekrarını izleyebilirsiniz http://www.donanimhaber.com/mesut-cevik-ile-canli/haberleri/Mesut-Cevik-ile-Canli-PC-Toplarken-Dizustu-alirken-nelere-dikkat-edilmeli-bu-aksam-2030da.htm

ekran çözünürlüğüne özellikle dikkat çekiyor mesut abimiz, bu devirden sonra fullhd ekran alınmalı diyor mesela 1920*1080
    Bu konu sistem tavsiyeleri bölümüne ait. Modifikasyonla hiçbir ilgisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

dikkat etmemişiz aslında sistem tavsiyeleride değil tam olarak burasıhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_2035/tt.htm#

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

dikkat etmemişiz aslında sistem tavsiyeleride değil tam olarak burasıhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_2035/tt.htm#

Burası değil o kesin. Arkadaşlar şu bölüm olayına dikkat edin lütfen. Özellikle yeni üyeler.

Ben şimdi asus sonicmaster ultrabookla oyun oynayamıyormuyum ?
    Masaüstüyle bile oyun oynadığım yok ama sanırım ultrabookları minibook veya netbook gibi cihazlarla karıştırıyorsunuz sanırım normal loptoplardan çok daha dandikleri var bunu biliyorum ama çok daha üstünleride var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.