Şimdi Ara

Mercury Circissian 88 hybird ss satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık oyuna elveda deme zamanı benim için geldide geçiyor hayatımın içine eden bu illete elveda diyorum ve ani bir kararla oyunu komple bırakıyorum şuanda tek acc'nin resimleri var ilerleyen günlerde güncellenecek referans sorunum olmaz kesinlikle ve kesinlikle hiç bir accountta takas söz konusu bile olamaz oyunu komple bırakıyorum çünkü neyse 1. karakter
    Circissian Light-Cold-Bicheon 8-1 hybird account
    90 a kadar gidilirse 8-1 olacaktır şuan 7 gaptadır ve 200k+ spsi vardır son 100k civarı sp eksiği kalmıştır çift imbuedir şuan itibariyle 12 gün pre plus 22 günde tavşanı vardır
    +9 shieldı vardır
    çar itemli ve 50m goldla birlikte (+9 dahil) 350 ytldir
    çıplak 250 ytldir
    ssler:

skillerin olduğu ssi bi türlü upload edemedim neyse onuda anlatıyım şöleki 3 masteryde 81 de max bu :) bu kadar yani kasanın ssini koymuyorum sadece biraz tablet bırakıcam zaten son 2 item kaldı onlar maxlamaya yeter...
    çar bir süre daha kasılmaya devam edicektir sette 2 item hariç sadece + olayı kalmıştır gerçi set full +5 di ama benim gaza gelmem sonucu bu hale geldi :) neyse çar kasıldıkça fiyatta artacaktır doğal olarak

ayrıyetten elimde mercuryde 1 bilden fazla gold var almak isteyenler olursa pmden ulaşabilirler
    Verifactionda yoktur ...
    700 e yakın honor ve 19 mezunu vardır 4 mezun daha vericektir...

+9 shield 100 tl ye satılmıştır onun yerine +5 shield verilecektir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 8 Şubat 2009; 16:13:07 >

• Hayırlı satışlar kardeşim . . .
  • teşekkürler mücahit abi
  • Hayırlı işler (:
  • eyw golduda sattım shieldıda sattım guildimden bir arkadaşda bu cumartesi çarı alabilirim dedi nasip kısmet şanslıyım bu çar satışı işinde
  • Hayırlı satışlar kardeş.keşke birkaç gün önce haberimiz olsaydı yeğen char alıyordu.kısmet değilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: senercavusoglu

Hayırlı satışlar kardeş.keşke birkaç gün önce haberimiz olsaydı yeğen char alıyordu.kısmet değilmiş.

dediğin gini nasip saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zup
    Güzel karakter vallaha ne diyelim şifreyi pm olarak istiyorum
  • gelen kutusuna bak meriç :)

çar 89 olmuştur 6 gün presi kaldı devam ediliyor kasılmaya farm biterse bu fiyata satmam açıkcası
  • çar 89 level olmuştur spsi 250k dır çıplak 200 TL alında kurtarın beni :)
  • Hayırlı satışlar.....
  • Teşekkürler
  • Çar Hayırlısıyla salı günü satılacak satılmaz ise konuyu yenileyeceğim
  • satılmıştır teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.