Duydunuzmu o sesi? darağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE sesleri geldimi kulağınıza!!
geçenlerde YOK nickli arkadaş kadıköyde biz bağırıyoruz siz susuyosunuz demişti. Mağlıp olan takımın taraftarının sesinin kısılıp galip olanınkinin duyulması nekadar normalmiş dimi!
TRİBÜNLERDE HEP DİLLERDE BU SEVDA BİTMEZ GÖNÜLLERDE..
ÇARŞI BURADA
....BAKİ.....seviyoruz bakiyi yaWWWWWW
OOO hocam geçmişsin dümene hemen ... nereye hayırdır ? kadıköye mi dönüyon
baki fun clup açacam.. nolur yollamayın herifi.. o olmasa biz naparız
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
Duydunuzmu o sesi? darağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE sesleri geldimi kulağınıza!!
geçenlerde YOK nickli arkadaş kadıköyde biz bağırıyoruz siz susuyosunuz demişti. Mağlıp olan takımın taraftarının sesinin kısılıp galip olanınkinin duyulması nekadar normalmiş dimi!
TRİBÜNLERDE HEP DİLLERDE BU SEVDA BİTMEZ GÖNÜLLERDE..
ÇARŞI BURADA
hoop bu benim yazım yaa telif hakkı ödedenmi kardeşim
sahada baki'den kat kat ruhsuz,kalitesiz,basiretsiz oyuncular varken yine kendini ulu sanan taraftar "kütlemiz" faturayı baki'ye kesti.Adamın başı kel mi diyeceğim,kel ama bu kadar da olmaz yahu.Her maçın günah keçisi hazır.Bir daha lisanslı ürün nah alırım,ben alayım ürünleri o para başkan hazretlerinin cebine,salak saçması transferlerine gitsin öyle mi.Baki suçlu öyle mi,apaçık halt yemektir bu.
Suçu sadece 1 oyuncuya yüklemek hata olur.Kapasitesi bu kadar Baki'nin.Takım olarak iyi değildi Beşiktaş.
ne Beşiktaşı ne Mercimeği
anlayana
tava ciğer mi o ?
ben şu üstteki resimden şunu anladım:kedi uzanamadığı ceğere pis dermiş. doğrumu anlamışım acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme