< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Ağustos 2017; 15:5:13 > |
Mercedes X Class Ana Konu (Tanıtıldı) (3. sayfa)

-
-
Motorların hepsi 2.3 litre. Navarayla aynı motorlar. Sadece 350d deki motor Mercedes motoru ve ondaki şanzıman da Mercedes(7G-Tronic). -
-
merdeces işin bence iyice suyunu çıkardı. Pick-up yapmak da neyin nesi?? -
-
bunlada koy yoluna girilmezki adam kiyamaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
navaranin aynisi distan. ici guzel olsada dag bayir icin alan olmaz o paralari verip.
zaten 2 ceker pikapla dag bayir gezilmez 4 cekere de o parayi veren sokamaz araziye
.navara daha mantikli. -
rebadge'in dibi -
ranger forever -
-
Power + Stil + Kış + Metalik Renk + Deri Koltuk için fiyat alan var mı? -
205 TL şu an için aracın fiyatı , en yakın araçlar Şubat sonu/Mart başı teslim (Mengerler) benim sipariş sizin yazdığınız aynısı (Tek bir fark var ortası da deri olrusa size yazdığım fiyat 205 TL oluyor ben ortası deri olanı istemedim yanları deri ortası nubuk benzeri kumaş ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber diye geçiyor Power serisi bu şekilde geliyor -5000 TL daha ucuz full deriden,içini kahverengi istedim torpido çift renk deri kaplamalı vs gayet hoş&kibar duruyor) arkadaşım progressive paketi teslim aldı stil paketi yok vb yok 181 TL ye mal oldu metalik renk.(Mengerler) -
X350d geliş tarihi hakkında bilgi sahibi olan var mı ? -
Bize gelmez. Tanitimi bile onumuzdeki ay cenevrede yapilacak. Avrupaya da yeni gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Bize gelmez. Tanitimi bile onumuzdeki ay cenevrede yapilacak. Avrupaya da yeni gelecek.
Dün kolumandaki arkadaş yılın son çeyreğinde geleceğini söyledi.. Bence gelir.. X250d bekledigimden çok talep gördü. 3.0 dizel v6 motor insanlari korkutuyor ama Otv nin bu araçlarda 4% oldugunu düşünürsek fiyat çok abuk olmuyor..
Amarok V6 ilk geldiginde ilk alanlardandım etrafimdaki herkes ama herkes istnisnasiz dediki alma,satamazsin,ocagina incir agaci diker,son sahibi olursun vb.. 138.000 TL ye alıp 4 ay binip 150 bin tl ye satmıştım.. Şuan nekadar bilmiyorum 190-200 bin tl filan civarında sanırım.. 7 bin küsür lira mtv si ve 13-14 lt yakt tuketimi olduğu halde bayada talep var..
var mı araç sahibi?
Ben kullanıyorum bu araçtan 17K km oldu 30K ve 45K bakımlarını yaptırdım.
28K'da ESP beyni bozuldu sebepsiz servis ücretsiz değişim yaptı. 30K bakımında 1600 küsür TL tuttu.
45K'da motor yağı ve fren hidrolikleri değişiyormuş bu gun bıraktım.
Ön disk ve balatalarda bitik dediler zaten ses yapıyordu onlarda değişecek ayrıca turbosunda yağ kaçağı vardı ona da bakıyorlar. turbo hariç 3500TL gözüküyor.
Genel olarak bence böyle kamyona binecek kişi için pahalı muadillerine göre direkt Mercedes üretimi de değil. Aynısı 100K daha ucuzken normal kullanıcı almaz. Hele deneyip kullanırsa hiç almaz.
Ancak araç zengin oyuncağı gibi yani bunu alan kişi aynı diye gidip Nissan almaz daha iyi diye gidip Hilux'ta almaz, Amarok'ta almaz. Trafikteki karizması farklı "o"ymuşssunuz gibi bakışlar geliyor sürekli.
Yayaya yol verince bile seviniyorlar :) Durduğunuz heryerde soruları vs araç bana ait değil ama çok saygılı davranıyor herkes :) Dükkanın önüne çekince bakışlar araçtan ayrılmıyor. Hep soru vs vs.
Yani daha pahalı daha lüks Mercedes, BMW, Audi hatta bazı Porsche modellerinden bile daha fazla karizması var net.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X