Şimdi Ara

Mercedes SLS Renault Fluence kazası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
5
Favori
32.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatz

SLS'in plakayı sorgulayan oldu mu? Ne kadar hasar kaydı çıktı merak ettim.

Süperspor bir araca çarpmak ölüm hariç bir insanın trafikte başına gelebilecek en kötü şey olsa gerek.

Evet iyi düşündünüz kim göndericek sms i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 8 Mayıs 2016; 23:36:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocukları evlatlıktan men edilmeli..yoksa evi satıp arabanın borcu anca ödenir....
  • Fluencedekiler cocuk gibi geldi bana oyleyse babalarina uzuldum

@Ken Block43 kqnka bi izlesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 8 Mayıs 2016; 23:52:32 >
  • O degilde bunu gorunce aklima geldi gecen sene bende park halinde bir maseratiye carpmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustav

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

SLS'in plakayı sorgulayan oldu mu? Ne kadar hasar kaydı çıktı merak ettim.

Süperspor bir araca çarpmak ölüm hariç bir insanın trafikte başına gelebilecek en kötü şey olsa gerek.

Evet iyi düşündünüz kim göndericek sms i.

senden bekliyoruz hocam buyrun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Fluencedekiler cocuk gibi geldi bana oyleyse babalarina uzuldum

Yarın bir gün 3.sayfa haberlerinde babayı görebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Milyonluk arabaya carpan cocuklara fluencenin egzozunu s*ktu diye cikarsa sasirmam

• quote:

Orijinalden alıntı: sochic

O degilde bunu gorunce aklima geldi gecen sene bende park halinde bir maseratiye carpmistim.

Hocam ne kadar masraf cikti
  • quote:

quote:

quote:

Milyonluk arabaya carpan cocuklara fluencenin egzozunu s*ktu diye cikarsa sasirmam

Düşünsene senelerce çalış çabala para biriktir falan sonra git 1milyonluk arabaya carp en az ucyuzbin lira zarar ver adam katil olmasında neyapsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşünsene senelerce çalış çabala para biriktir falan sonra git 1milyonluk arabaya carp en az ucyuzbin lira zarar ver adam katil olmasında neyapsin

Acaba slsin sahibi indikten sonra noldu

• acaba şimdi napıyor bu elamanlar büyük ihtimalle ya hapisdeler ya sigorta şirketi karşıladı bunları kurtardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hava yastıklarının tanesine en az 5000TL+KDV yazıyor BMW ve Mercedes, 1 ay da süre veriyor Almanya'dan getirtiyorlar, SLS sahibi minimum 3 hafta kiralık araba hakkını kullanacak kaskosundan, kasko şirketi karşı tarafın sigortasına dava açacak, SLS sahibi birine en iyi ihtimalle E250 verecekler 21 gün, 21x300TL desek, 6000TL civarı bir rakam daha Fluence sahibine girecek, SLS'nin minimum 4 hava yastığı + tavan döşemesi + sol ön çamurluk + sürücü kapısı değişecek.

80-90.000TL masraf çıkar SLS'de. Kiralık araç parası hariç.

Trafik sigortası 31.000TL'den fazlasını karşılamıyor, Fluence sahibine 60-65.000TL civarı bir ödeme çıkar. Kendi arabasında kasko yoksa 15.000TL'de orada hasar var minimum.

böyle özel bir aracın hele martı kanat kapının tanesi en az 25 bin dir belki 30 bin de vardır hava yastıkları da kafadan 8 9 k direksiyon 15 k torpido desen ki hayatta bu kadar az değildir

• Siğorta şirketleri bu (trafik-kasko)faliyetlerinden zarar yazıyorlar ama ciroları üzerinden faiz geliri elde ettikleri için hala faliyetteler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servet düşmanı çomarlar yüzünden SLS sahibi zamanından olmuş. Fakirlerden çektiğimiz kadar çekmedik bir şeyden.
  • http://www.autoflorya.net/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-auto-florya-dan-2013-mercedes-benz-sls-6.3-amg-2.000-km-220069873/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 9 Mayıs 2016; 12:41:52 >

• bu SLS leri niyeyse sevemiyorum ama adam gayet güzel çarptı kapı baya sağlam çıktı . Mercedes kalitesi desek Fluence'in ön yarısı gitti nerdeyse . Maddi kısmına gelemiyorum niyeyse aklıma Ferrariye çarpan şahin geldi :) . Adam ödetemez bile boru değil 1milyonluk araç
  • Fluence esas hatalı olan ancak %100 vereceklerini sanmam. Sls de hem yol kesimine yaklaşırken kendi şeridini kullanmadığı gibi hızlı da gidiyor ve kazaya sebebiyet oluyor. 50-50 çıkma ihtimali az da olsa var olmakla birlikte 25-75 fluence'a çıkar diye düşünüyorum.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Farklı bir poliçesi yoksa en fazla 1 hafta c sınıfı araç sunarlar. Verilecek kiralık aracın fluence ile alakası yok.

• Başkası sms atmasın ben attım hasar kaydı çıkmıyor 2 adet kazası olduğu yazıyor sadece bu kaza 2 nisan da olmuş

• SLS'nin kaskosunun olmama ihtimali nedir?
    Ben buna "kargo bedava fenomeni" diyorum. Pahalı bir şey alıyor olabilirsiniz ama ek masraflar her zaman ilk göze batan ve gözden çıkarılanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 9 Mayıs 2016; 8:26:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.