Şimdi Ara

Mercedes SLK 200 R171 kasa (2004-2010) YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir bir çok araç arsında gidip geldikten snra kesin olarak bunu almaya karar vermiş bulunmaktayım,fakat cevremde bu aracı kullanmış kimse olmadığından yardımınıza ihtiyacım var,daha önce kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok makbule geçicek :),ayrıca aracın standart donanımları nedir,araç satılmadığından mercedes sitesinden bulamıyorum,çok teşekkürler ilginiz için

• bu arada belirtmeyi unuttum,makyaj öncesi model alıcam
  • mbclubtr.com a gel orada yardımcı olurlar kardeş,burada yüzeysel bilgi alabilirsin,yanlış anlamasın forumdaki arkadaşlarda hastası ve bilgi sahibi clk hakkında az bilgi var forumda
  • cok ozel bir arac slk, daha birkac hafta once cok uzulerek sattim aracimi. hala ruyalarima giriyor :)
    en buyuk problemi tavan kapaliyken tikirti yapmasi. onun disinda gerek yol tutus, gerek motor sesi, gerek performans acisindan son derece keyifli bir arac. simdi c180 kullaniyorum, cok daha konforlu ve sessiz bir arac ama slk'nin verdigi tadi vermiyor hicbir sekilde.
  • orayada üyeliğim bulunmakta fakat muhattap bulamadığımdan başka bi konuda buraya açmıştım,ama yinede dediğiniz gbi orayada açtım,beklicez görücez bkalm:)
  • arkadaşlar yokmu hıc kullanan bılgı sahibi olan bı yardımcı olun ltfen
  • arkadaşlar yokmu hıc kullanan bılgı sahibi olan bı yardımcı olun ltfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: litewave

cok ozel bir arac slk, daha birkac hafta once cok uzulerek sattim aracimi. hala ruyalarima giriyor :)
    en buyuk problemi tavan kapaliyken tikirti yapmasi. onun disinda gerek yol tutus, gerek motor sesi, gerek performans acisindan son derece keyifli bir arac. simdi c180 kullaniyorum, cok daha konforlu ve sessiz bir arac ama slk'nin verdigi tadi vermiyor hicbir sekilde.

ne kadara sattınız ve aracınız marka model neydi acaba
  • Herkese selamlar,

Konuyu hortlatmış gibi olmasın ama ben yoğun bi şekilde slk arayışı içersindeyim. Bu ara bi r171 200 komp. almayı düşünüyorum ancak araçla ilgili ikinci el değerlendirmesi bulmak kısmet olmadı malesef. Yabancı sitelerde yapılan değerlendirmeler slk 350 ve 55 düzeyinde 200ü dikkate almamış kimse.

Aracı kullanan/kullanmış olan varsa araçla ilgili bilgi verebilir mi? alırken nelere dikkat edilmeli, kronik arızası varmı? sanayiden çıkartmayacak bi araç çıkar diye korkuyorum her ne kadar mercedeste olsa bütçeme uygun araçlar 2004 2005 modeller.

diğer seçenekler de z4 2.0 , TT ve mx-5..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.