Şimdi Ara

mercedes s600 için lpg önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2000 model mercedes s600 üm var.aracımın yakıt tüketiminden pek memnun olmadığım için lpg sistemi taktırmaya karar verdim.ancak hangisini taktıracağımı bilmiyorum.bir çok arkadaşım büyük hacimli motorlarda her lpg sisteminin verimli çalışmadıgını söyledi.montaj yapan firmaları telefonla aradım,hepside yaparız abi,10 numara olur gibi cevaplar verdiler ama yinede içim rahat değil.aracın performansından çok memnunum.acaba lpg takıldıında performans düşermi? yakıt tüketimi % kaç oranında düşer.taktırdığıma değermi? araca sonradan bazı değişiklikler yapıldığı için şuanki boş ağırlığı 2664 kg.normalde 1800 civarı olması lazım.değerli fikirlerinizi bekliyorum.iyi forumlar.

• linkte turbo araçlar için cevaplar verilmiş.lpg konusunda hiç bir fikrim olmadığı için forumdaki arkadaşlardan fikir istedim.bir arkadaşım 95 model s500 üne atiker taktırmıştı ve o günden bu yana sanayiden çıkmaz oldu.özellikle muadil aracı olupda lpg sistemi taktırmış arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.para veripte arabamı harap etmek istemiyorum.acep aracın performansında kayıp olurmu? benim için en önemli şey bu.22 yıldır aktif araç kullanıyorum daha hiç lpg li araç kullanmadım
  • Endişelenmeye, sıkılmaya hiç gerek yok. MERCEDES S600 için özellikle
    1- PRINS veya TELEFLEX
    2- BRC öneririm.
    PRINS veya TELEFELEX'in Mercedes S600 için nasıl olacağını her 2 markanın da yetkili servisi olan, aşağıdaki linkte yer alan telefon numaralarına sorabilirsiniz. Montaj kalitesi ve işçilikleri de en az yetkili servisi oldukları markalar kadar iyidir.
    http://ihsaniyiel.com/page9.php

Büyük hacimli motorlara sahip DODGE, CHRYSELER ve Jeep (Grand Cherokee)'nin
    1990'dan beri araçlarında LPG sistemi olarak PRINS'i tercih ettikleri ve
    2002-2004 arasında 350 aracına PRINS-VSI takıldığını bildiren referans mektubu:
    Okumak için resmin üzerine TIKLAYINIZ !

Bu da TOYOTA'nın araçlarında LPG sistemi olarak PRINS'i tercih ettikleri ve POLONYA'da yüzlerce değişik TOYOTA modeline,
    AYRICA amiral gemisi olan, yine büyük motor hacmine sahip bir arazi 4x4 aracı TOYOTA Land Cruiser'ın düzinelercesine
    PRINS-VSI takıldığını bildiren referans mektubu:
    Okumak için resmin üzerine TIKLAYINIZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 3 Kasım 2009; 11:00:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.