MERCEDES OTOMOBİLERİN İNTERNETE BAĞLANMAMASI (2. sayfa)
-
-
Tam bir rezalet. Benim için bir araçta olması gereken önemli özelliklerden biri en az 9 inçlik bir multimedya ekranı olmasidir. Suzuki swift aracım var. Daha 3 aylık soforken turkiyenin bir ucundan öbür ucuna 1200 km yol yaptım Google haritalar sayesinde. Kardeşimin nisanina gideceğim İzmir'e ve android auto vs ugrastirmayan (benim araçta Google play store'u olan bir tablet var ve gerek android telefonun gerekse iPhone'un internetiyle direkt çalışıyor) bir araç kiralamam lazım Google haritalar için. Suzuki swift gozukmuyo kiralık olarak, o yüzden cogu şeyi aynı olan, beni ugrastirmayacak Suzuki Vitara kiralamayı düşünüyorum ama yeni vitaralarda da android auto falan varsa nasıl olacak bilmiyorum. Vitara konusunu ararken bu konuyu gördüm, yazayım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam sevinirdim. Otomobil dediğin şeyin internete bağlanması ahmaklık
Mercedes EQ platformunu terk edecek belki ondandır. Yada bu hizmeti paralı hale getirecek çünkü bedava olmaz, bu işin arka planı çok ciddi bir IT yatırımı gerektiriyor. Olacak dediği şeyleri yapmaması ayrıca bir rezillik.
-
Adamlar cruise control i’ü bile buradan parayla satıyor. Zaten katma değerli servisler var burada. Bir ton para kazanıyor bedava değil yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rezalete bak xd
-
Sistem tesla ve volvoda calisiyor. Bmw ve mercedeste calismiyor. Audi'lerde sistem suan calisiyor ancak 26 Eylülde kapanacakmis sanirim. Konuyla ilgili bilgisi olan var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 9 Eylül 2024; 21:32:46 >
Bu sistem peugeot grubunda da calısmıyor. WİFİ e call gibi bir cok özelliği kullanamıyoruz. ve alırken bunun fiyat farkını da faturada yansıttılar
-
Yani bende w206 var ve bence bu durum skandal.
Mercedes alana kadar algisi bende yuksekti, aldiktan sonra duştu.
Yildizi falan yetmez.
Çinlilere bakıyorum, bu teknoloji dünyasında bence Cınliler geliyor ve Mercedes, ,VW gibi stukosunu devam ettirme meyilinde yenilikci olmayan firmalar Çin tufaninda Nokia gibi olavaklar gibime geliyor
Keşke araç almadan önce araştırma yapsaydınız.
Özellikle mbclub forumunda bu durum çok önceden özellikle Fatih abi tarafından yazılmıştı.
Maalesef yapacak birşey yok şu an için
383 kodlu Ramses modül tüm dünyada çalışıyor. Fatih beyin kendi aktivasyon yaptığı modüller de 383 kodlu EU modülü.
Biz kahin miyiz nereden bilelim Mercedes Türkiye’nin gidip hiçbir araca sipariş etmediği 382 kodlu modül şartı koyacağını?
Burada tüketicinin hiç bir suçu yok. Tek suçlu Mercedes Türkiye.
satarken resmen yalan söylemişler. git sor hala açılacak diye satarlar. bile bile insanları dolandırmışlar.
-
Duyduğuma göre ellerin de kalan internet desteği olmayan araçları indirime sokmuşlar.
Özellikle elektrikli otomobil alırken iki defa düşünün. Değil satış danışmanı genel müdür dahil kimsenin ipi ile kuyuya inmeyin.
Size sunulan fiyat teklifin de donanım listesinde 382 kodu vardır yada yoktur. Yoksa eğer fişi çekilmiş demektir. Zarar demektir.
2024 EQS’i bile internetsiz sattılar kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.
Binlerce lira ekstra donanım aldın ama internet olmadığı için kullanamıyorsunuz ? Umurlarında olmaz . Satış rakamları ve kar marjları onlar için daha önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 10 Eylül 2024; 14:6:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konudaki rezaletten bağımsız. Bu ne dandik tasarımdır yav. Sadece dışı değil, içi de kötü. Sunduğu donanım, özellikler ve malzeme kaliHesinden bahsetmiyorum. Tasarım olarak kötü. Bol kepçe her tarafta ne işe yaradığı belli olmayan ekranlar, pavyon gibi ambiyans aydınlatması koyunca iyi bir tasarım olmuyor. Ekrandaki arayüzün stili de demode. Elitliğin, zarafetin sembolü olan asırlık markanın yaptığı arabaya bak. Zaten bu yüzden satış rakamları da berbattı ve üretimini durdurdular. Alman otomotiv sanayisi çok fena bocalıyor.
-
btk kapattırmıştır... sansürcü btk...
-
almayın abi
-
Sorunca BTK kararı diyor servisler. 2024 208 var sadece android oto çalışıyor. Aracın kendi GPS ve trafik özelliğini kullanamıyorum internet olmadığı için. WiFi ye basınca açılmıyor kitleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mercedes sahiplerine gecmis olsun. Kotu olmus.
o durumun kaynağı akp-mhp sansürü... daha önce interneti kullanılıyordu... 2023 yılında yada 2022 yılında engellettiler heralde...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X