Bildirim
Mercedes'e laf atanlara ithaf olunur:D
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok alakasız olmus -
çok güzel reklam
-
Anlamadım...Ne Anlatmak İstiyor ? -
ben de "Mercedes e laf atanlara ithaf olunur" kisminda kaldim.
reklamla ne alaka ?? -
şimdi dostlar konu uzun,reklamın sonunu en azından translate da baksaydınız diyorki yağmur sensörü ve 1000 benzersiz yenilik,yani hiç bir araçta olmayan bin benzersiz yenilik,konu başlığı ve reklamın konusu ise,nuh tufanına vurgu yapıyor,yani e kasa o zaman olsaydı heralde hz nuh e kasanın bir sw birde normal versiyonunu alarak teknolojiyi koruyarak teknolojiyi gelecek nesillere aktarabilirdi ye vurgu yapıyor :D bence inanılmaz bir mantık harikası bu reklam ve haksızda değiller bence,ha konu başlığına takılanlara da şunu diyebilirim ki,bazıları kapının sağlamlığını üstüne çıkarak deneme reklamları yapar bazılarıda nuh tufanına atıfta bulunur m-b gibi,yani her zamanki gibi mercedes ve diğerleri... -
Laf atamaz yani kimse bundan sonra mercedese doğru mudur? -
abi sen vosvoscumusun gidip gelip laf sokuyorsun araya,neyse cevap vermemeyi deneyeceğim sana o kadar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: portalkal
abi sen vosvoscumusun gidip gelip laf sokuyorsun araya,neyse cevap vermemeyi deneyeceğim sana o kadar..
; )
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mercedes c200
- mercedes c200 4matic yorum
- mercedes a 160 kronik sorunları
- mercedes e 180 edition e yorum
- c 200 kompressor avantgarde yorum
- mercedes-maybach s600 fiyat
- mercedes fiyat listesi 2025
- cla elektrikli
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- elektrikli cla ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X