Şimdi Ara

MERCEDES E 180 Mİ BMW 5.20 D Mİ ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni üye oldum kusurum varsa affola...
    Bu sıralarda yeni bir araba alacağım.sıfır mercedes e 180 ( premıum paket-medya paketi-panoramik cam tavanlı,güvenlik paket (dıstronıc plus,kör nokta,şerit değiştirme gibi) li yani olabilecek en full bir mercedes mi alayım yoksa 2012-2013 model 20000 km lerde bi 5.20 d mi ??
    Mercedes yaklaşık bu özelliklerde 200.000 tl civarı...Yine o fiyatlarda 2.el 5.20d arasında kaldım.
    Fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim...

• performans istiyorsanız 520d konfor istiyorsanız e180.. ayrıca 520d dizel oldugundan dolayı daha ekonomik olur. ama 520d de panoramik cam tavan, kör nokta ve şerit değiştirme özelliklerini bulmanız çok zor. arada 20 hp fark var. önemli değilse e180 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

performans istiyorsanız 520d konfor istiyorsanız e180.. ayrıca 520d dizel oldugundan dolayı daha ekonomik olur. ama 520d de panoramik cam tavan, kör nokta ve şerit değiştirme özelliklerini bulmanız çok zor. arada 20 hp fark var. önemli değilse e180 derim.

Birinin yakıtı fazla diğerinin vergisi aşağı yukarı aynı hesaba geliyor.kısa sürede bi karar vermem lazım.
    Teşekkür ederim fikriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaysglszr

quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

performans istiyorsanız 520d konfor istiyorsanız e180.. ayrıca 520d dizel oldugundan dolayı daha ekonomik olur. ama 520d de panoramik cam tavan, kör nokta ve şerit değiştirme özelliklerini bulmanız çok zor. arada 20 hp fark var. önemli değilse e180 derim.

Birinin yakıtı fazla diğerinin vergisi aşağı yukarı aynı hesaba geliyor.kısa sürede bi karar vermem lazım.
    Teşekkür ederim fikriniz için

performans da önemli e180 in 0-100 ü 12 sn civarı uzun yola çıkacaksanız araba sollama vs de sorun olur eğimli yollarda çok zorlanır
    bmw nin 0-100 9 civarı 3sn ciddi fark
    bir de 2.el olayı var, e180 satarken çok daha fazla değer kaybedecektir benzinli olduğundan yüksek tüketim düşük performans yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 24 Mart 2014; 9:33:28 >

• mercedesin 0-100 :9,6 sn...bmw'nin de 0-100 : 8,1 sn diye biliyorum...Bende şuan passat 1.6 tdı 105 ps var.Mercedesin çekişi beni tatmin eder gibi geliyo.bmw kuvvetle muhtemel uçak gibi gelicek bana :) aklımda ilk mercedes vardı ama bmw nin performansı ve tasarımı kafamı allak bullak etti valla.
  • mercedesin 0-100'ü kataloğunda yazan değerin üzerindedir.

buyrun burdan bakın:

https://www.youtube.com/watch?v=gjA96oZm_Vo

ilk denemede 10,4 saniye, 2. denemede 10,7 saniye.

ben olsam bmw'yi alırım.

düşük devirdeki dizel torku, mercedeste yok...
  • O video yu seyretmiştim aklımı da karıştırdı sitesinde 9,6 yazıyo çünkü...Ama dediğiniz gibi bmw nin torku çok daha iyi.Aslında mercedesi diretmemdeki asıl neden dıstronıc plus kör nokta şerit takip sistemi gibi özelliklerin var olması.yaşım gereği de (28) yakışan beyaz bi bmw.0-100 videolarına baktıkça kalbim fena atıyo bu da bmw ye yaklaştırıyo:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sınıfta 1.6 benzinli ve 2 litre dizel aracı "performans" olarak karşılaştırmak bayağı anlamsız
  • quote:

O video yu seyretmiştim aklımı da karıştırdı sitesinde 9,6 yazıyo çünkü...Ama dediğiniz gibi bmw nin torku çok daha iyi.Aslında mercedesi diretmemdeki asıl neden dıstronıc plus kör nokta şerit takip sistemi gibi özelliklerin var olması.yaşım gereği de (28) yakışan beyaz bi bmw.0-100 videolarına baktıkça kalbim fena atıyo bu da bmw ye yaklaştırıyo:)

hayırlısı olsun

benim yaş 29, E60 520d kullanıyorum. 2008'de 0 km aldım, hala kullanıyorum, aldığımd yaş 23'tü... =)

Evde kardeşimde mercedes c180 kompressor var.

Bazen onu da kullanıyorum. 156 hp, az değil gücü, ve benim aracımdan bayağı daha hafif, benim bmw 177 hp.

Özellikle şehir içi kullanımda, aralarında o kadar fark var ki, mercedesi kullanınca gitmiyor gibi geliyor. Aslında mercedes kötü değil, ama gücünü üst devirlerde veriyor, devirlendikçe açılıyor. Ama 520d hangi viteste hangi süratte olursa olsun alt devirlerde tork ile beraber çok iyi ivmeleniyor.

Bahsettiğin donanımlar çok önemli şeyler değil bence, gözünü boyamalarına izin verme. Aracın şeriti takip etse ne olur, etmese ne olur, sanki direksiyondan elini çekicen de kendi mi gidecek =) ? Bunlar bence çok önemli özellikler değil.

İki aracı da dene, farkı göreceksin.

Bu arada bi resim linki veriyorum aşağıya, kendi çekimim. F10 520d'de bunu aynısını yapar, hatta daha iyisini de yapabilir 8 ileri şanzıman ve ektsra motor gücünün katkısıyla. Ama bu hızlar e180 için hayal.

Aracı kötülediğim düşünülmesin. Yaptığım yorumlar yeni çıkan 520i 1,6 benzinli için de geçerli. İkisi de kötü değil ama, sadece yeterliler (her ne kadar 520i e180'den daha iyi olsa da). ''Yeterli'' de bana yetmez. Seni keser mi bilmem. Bence kullan öyle karar ver.

Link:http://postimg.org/image/kcpr0cd11/
    quote:

O video yu seyretmiştim aklımı da karıştırdı sitesinde 9,6 yazıyo çünkü...Ama dediğiniz gibi bmw nin torku çok daha iyi.Aslında mercedesi diretmemdeki asıl neden dıstronıc plus kör nokta şerit takip sistemi gibi özelliklerin var olması.yaşım gereği de (28) yakışan beyaz bi bmw.0-100 videolarına baktıkça kalbim fena atıyo bu da bmw ye yaklaştırıyo:)

hayırlısı olsun

benim yaş 29, E60 520d kullanıyorum. 2008'de 0 km aldım, hala kullanıyorum, aldığımd yaş 23'tü... =)

Evde kardeşimde mercedes c180 kompressor var.

Bazen onu da kullanıyorum. 156 hp, az değil gücü, ve benim aracımdan bayağı daha hafif, benim bmw 177 hp.

Özellikle şehir içi kullanımda, aralarında o kadar fark var ki, mercedesi kullanınca gitmiyor gibi geliyor. Aslında mercedes kötü değil, ama gücünü üst devirlerde veriyor, devirlendikçe açılıyor. Ama 520d hangi viteste hangi süratte olursa olsun alt devirlerde tork ile beraber çok iyi ivmeleniyor.

Bahsettiğin donanımlar çok önemli şeyler değil bence, gözünü boyamalarına izin verme. Aracın şeriti takip etse ne olur, etmese ne olur, sanki direksiyondan elini çekicen de kendi mi gidecek =) ? Bunlar bence çok önemli özellikler değil.

İki aracı da dene, farkı göreceksin.

Bu arada bi resim linki veriyorum aşağıya, kendi çekimim. F10 520d'de bunu aynısını yapar, hatta daha iyisini de yapabilir 8 ileri şanzıman ve ektsra motor gücünün katkısıyla. Ama bu hızlar e180 için hayal.

Aracı kötülediğim düşünülmesin. Yaptığım yorumlar yeni çıkan 520i 1,6 benzinli için de geçerli. İkisi de kötü değil ama, sadece yeterliler (her ne kadar 520i e180'den daha iyi olsa da). ''Yeterli'' de bana yetmez. Seni keser mi bilmem. Bence kullan öyle karar ver.

Link:http://postimg.org/image/kcpr0cd11/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.