Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
82
Favori
566.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • euustun kullanıcısına yanıt
    Şu an lastik gerkli değil ama merak ettim normal lastiğe geçince oluşan farklar hakkında bilgi verebilirmisiniz. Hangi marka model lastik taktınız ve süspansiyon yol tutuş sertlik vs. de ki değişimleri yazabilirseniz memnun olurum
  • black-or-white B kullanıcısına yanıt
    mini stepne aldım, lastikler michelin pilot sport 4 aldım. konfor bariz değişti. tabi yalıtımsal ses vs hala aynı ama en azından ufak çukurlarda veya tümseklerde runflatin takoz gibi vurması gitti. buna bağlı bazı sesler çıtırtılar da yok oldu. aşırı hız yapmadığım ve sadece şehir içinde kullandığım için aracımı patlayan lastik tercih ettim. konforu runflatte 10 üzerinden 4 dersek eğer bu lastikler sayesinde 10 üzerinden 6 ya çıktı diyebilirim. süspansiyonlar da biraz yumuşak olsaymış ozaman gerçekten harika olurmuş ama AMG istiyorsanız bunu bile bile alıyorsunuz zaten. otobanda yüksek hızda o süspansiyonun güzelliğini hissediyorsunuz. özellikle otobanda 180-200 e çıktığınızda süspansiyonların yola sizi yapıştırdığını hissediyorsunuz. urbanda yada diğer araçlarda bunu hissetmek mümkün değil korkudan basamıyorsunuz zaten gaza. yani genel anlamda hız tutkunu değilseniz normal lastik tavsiye ederim. ama hız yapacaksanız kesinlikle runflat. çünkü patlama durumunda sizi ölümden kurtarır runflat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iyi günler
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifirdan-farki-sadece-km-si-full-orjinal-391395041/detay
    AMG ön tampon ama arkası değil?
    Anlayamadım.
    Satan kişi hatasız diyor?
    Ben işin içinden çıkamadım....
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Cevabı kolay dostum.
    İlanda
    ARACIN VİZE (MUAYENE) YENİDİR
    diyor. 2015 model aracın vizesi 2018 e kadar geçerliyken niye vizeye girer?
    Araç ağır hasarlı, toplamışlar. Toplarken öne amg tampon takıp arkaya takmamışlar.
    Bu arada ne zamandır A serisinde ASR var
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Araç AMG değil bizenon far yok ön tampon AMG değil araka da değil direksiyon AMG değil koltuklar AMG değil araç urban bile değil style paket baz model yani.... şerit takip asistanı zaten CLA da standart paketlerde yok kör nokta uyarı sistemi de yok deri nubuk koltuk diyor deri kumaş koltuk var panaromik sanruf var diyor yok :) deri vites topuzu bile demiş ortada vites yok :)

    yani sallamış da sallamış yada bir ilandan alıp kopyalamış.....
  • cla dizeline yazılım yükleten veya çevresinde bu tür bir uygulama yaptıran var mı arkaşdalar?
    duyumlarınız vs nelerdir?
  • hocam sizin başınıza gelmemiş ondan rahat konuşuyorsunuz. normal lastikte siz 140-150 ile viraj aldığınızda patlarsa lastiği yanakla keserek parçalama olasılığınız daha fazla olduğu için 3 tekere düşersiniz ve kaza riskiniz artar. ama runflatte yanakların güçlü olmasından dolayı jantınızın kesme olasılığı % 70-80 daha zordur. zaten runflatte patlama anında araç uyarı sistemi çalışacağı için ister istemez yavaşlamaya meyilleneceğiniz için kaza riskinizi düşürmüş olursunuz. bu risk zaten bütün normal lastiklerde var. en azından runflat bir nebze kaza riskinizi düşürür. bu kanıtlanmıştır. araştırırsanız öğrenirsiniz.
    400-500 beygir dediğiniz araçlar zaten pist aracıdır. riskleri hiçbir lastik ortadan %100 kaldırmaz illaki ama en azından runflat bir nebze daha az risk oluşturur.


    https://www.youtube.com/watch?v=FumXPC8MQAI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euustun -- 4 Şubat 2017; 10:48:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar forumdaki yardimlariniz icin tesekkurler. Sonunda Cla ya karar verdim ve dun Dag grisi Cla200 Amg aldim. Okulun onundeki bariyerin en alcak yerinden alti surtmeden donebildim:) arac icindeki ufak tefek sesler disinda bir sorun yok. Dikkatimi ceken gaz pedali biraz asagida gazi aliyor. Bmw de sporta alinca en ustten dokununca aliyordu. Bunda biraz daha basiyorum. Katlanir aynalar kitleyince kapaniyor. Acinca ise kapiyi acmadan acilmiyor bunun ayari bu sekilde mi? Bir de sol aynada gece kararma var fakat sag ayna normal onceki aracimda yoktu. Sadece solda mi oluyor kararan ayna? Arabayi yeni yeni cozmeye calisiyorum sorularim oldukca burdan sizleri rahatsiz ederim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
    ayna katlama otomatikte ise o şekilde çalışıyor. onun dışında kadran içindeki ayarlar menüsünde olması lazım başka bir ayar sanırım.
    ayna kararmasına dikkat etmedim.
    arkadan gelen farlar gözümü almadığına göre her ikisi de olabilir. bilemiyorum.
  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...

    Aynal o şekilde kapı açılınca açılıyor seçenek olarak da sadece kapanmayı iptal etme var kilitleri açınca açılsın seçeneği yok...

    Kararan ayna ise sadece içerdeki orta ayna ve şoför tarafı otomatik kararan özellikte sağ ayna normal ayna...
  • .mono kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black-or-white

    Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...

    Aynal o şekilde kapı açılınca açılıyor seçenek olarak da sadece kapanmayı iptal etme var kilitleri açınca açılsın seçeneği yok...

    Kararan ayna ise sadece içerdeki orta ayna ve şoför tarafı otomatik kararan özellikte sağ ayna normal ayna...


    Sagolun cumlemiz insallah. Ben de denedim ya kapali ya bu sekilde oluyor. Soyle bir yorum yaptim. Mesala bazen kilidi acip sadece aracin arkasindan veya bagajindan bir sey aliyoruz o zaman acilmiyor aynalar. Fakat on kapilari acinca aciliyor. Biz cocuk gibi habire acip kapatmayalim diye yapmislar heralde:) Kararan ayna bende de orta ve sofor tarafinda var. Sag tarafta yok standart demekki. Ama saga niye yapmamislar anlamadim. Sag taraf gozumuzu fazla rahatsiz etmez diye mi acaba bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho1907 -- 17 Şubat 2017; 14:40:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şu konuda hemfikiriz değil mi?
    1-Önünde mercedes amblemi olan her araç mercedestir.
    2-Aldığımız platfrom kadar özellik alırız.
    Burada hemfikirsek, sizin garipsediğiniz ayna açılmama özelliği aslında gerekli bir özellik.

    Yeni E w213 aracımda aracı telefon yardımı ile ben araçta yokken dikine park edebiliyorum. Aynalar açıkkken daha fazla genişlik gerekirken aynalar kapanınca daha dar bir alana aracı park etmek mümkün. Elbette şu anda A serilerinde bu özellik yok ama ileride olacak muhtemelen.

    Sağ ayna kararmama özeliği ise alman yasalarından kaynaklı bir durum diyorlar. Ben bu konuda çok şikayet ettim, her seferinde ayı cevap geldi. Ben cevabı yazayım, kararı siz verin.
    Alman yasalarına göre herhangi bir aracı sağdan geçmek yasak. Ancak ambulans, itfaiye aracı, polis aracı sizi sağdan geçebiliyor. Gelen cevaplarda aynanın kararma özelliği nedeni ile geçen aracı tanımlama sıkıntısı nedeni ile sağ aynalarda karartılmış ayna camının yasal gerekçelerle kullnılamadığıı belirttiler.

    Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 17 Şubat 2017; 22:18:21 >




  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. ilk soylediklerinizde hem fikiriz tabiki:) Sag ayna alman yasalarina gore mantikliymis. Bizde farkli olabilirmis. Telefonla parki anladim ama yani icinde surucu olmadan birakin kapiyi aynayi bile acamayacak kadar sifir bir bicimde bir yere dikine park etmek Turkiye de intihar degil mi? Ben adamla arama koca mesafe birakiyorum yine kapisini acarken kapima gocertiyor. Bu ayna mevzusu bizimkilerde gereksiz geldi bana. Yani kapiyi acmadan da kilidi acinca direkt acilabilirdi diger markalardaki gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho1907 -- 18 Şubat 2017; 18:48:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bagajin alt bolmesinde dipte siyah kutu var. Bende onun icinde sadece metal arac cekme halkasi var. Sizde de oyle mi? Kitapcikta orada lastik sisirme kompresoru ve lastik sizdirmazlik sisesi diye bir seyler var yaziyor. Tirefit kit diye geciyor adi. Sizde durum nedir? Ilk yardim cantami galerici almisti istedim. Bunlari da almis olmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bagajin alt bolmesinde dipte siyah kutu var. Bende onun icinde sadece metal arac cekme halkasi var. Sizde de oyle mi? Kitapcikta orada lastik sisirme kompresoru ve lastik sizdirmazlik sisesi diye bir seyler var yaziyor. Tirefit kit diye geciyor adi. Sizde durum nedir? Ilk yardim cantami galerici almisti istedim. Bunlari da almis olmasin. Size zahmet bagaj halisinin altindaki bolmeye bakabilir misiniz?
  • Selamlar herkese,

    Aracıma kurduğum Garmin Map Pilot ile ilgili video'yu linkten bulabilirsiniz. Çekim biraz flu oldu ama soru olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

    https://youtu.be/AKUT-7WAS4k
  • arkadaşlar cla 200 amg fl modelinde fl neyi ifade ediyor fl olmasa ne olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3.16i f30 bmw yi satarak bende bugün 2015 model CLA 180 CDI AMG aldım araçta navigasyon hazırlığı var ve sanırım SD kart yardımı ile aktive ediliyor ilgili kartı nasıl temin edebilirim
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.