Şimdi Ara

MERCEDES CLA 200 AMG Mİ YENİ C180 AMG Mİ ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
56.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CLA 200 AMG'lere ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA ve ÖN İKİ KOLTUK ISITMALI VE HAFIZA PAKETİ, DERI KOLTUK İsteğe bağlı olarak takılıyor. BILMEYENLER MERCEDES BAYILERINE SORSUNLAR. Dış görünüş ön, arka, yan taraf CLA 200 AMG, yeni C 180'den çok çok güzel. İç Kısım CLA 'ya benziyor. fakat plastik kalitesi ve açık renkler C 180 İ güzel gösteriyor. CLA 200 AMG genç ve orta yaşa daha çok hitap ediyor. Yeni C 180 E kasaya yakın. E KASA varken yeni diye C 180 amg ye yüksek para verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans isteyenler için, 7 km daha fazla hız Önemlidir. Performans istemeyenler için hız önemli değildir. CLA 200 AMG hız yönünden YENI C 180'den 7 KM daha üstün. Gençler hız ve çok güzel bir araç olduğundan CLA 200 AMG tercih ediyorlar. YENI C 180 alacaklar buna göre alsınlar. DIŞ Görünüş olarak CLA 200 AMG YENI C 180 den daha çok güzel ve dikkat çekici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım bir yorum da ben yapayım hem de tamamen sordugun soruyla ilgili.

    Benim 2013 model Cla 200 Amg aracım var.

    Bu arac motor beyni arızasından dolayı serviste 5 gun kaldı ve o surecte bana 2014 model C180 verdiler.
    Ikisini de kullanmıs biri olarak yorum yapıyorum.

    Herseyden once araçların üretilme amaçları farklı.Mercedes CLA yı Coupe olarak satıyor.Yani arka koltukta oturan insanların beklentisi coupe bir arabaya biniyormus kadar olsun.Cunku tavan alcak camlar kucuk ve Sunroof yok ise aracınızda oldukca basık bir ortam var.

    C sınıfı ise 4 kapılı Sedan bir araba.Ailecek de binilebilir yani.Bu da daha fazla konfor anlamına geliyor.

    Gelelim araçların performansına. Benim daha oncesinde onden cekisli bir audim vardı simdi de onden cekisli bir mercedesim var.Audi olunca biniyoruz Mercedes olunca psikolojik sınırımız arkadan cekis oluyor. Benim icin C 180 in arkadan cekisli olması hicbirsey fark ettirmedi.

    Araclardan biri CLA 200 digeri C180(C200 degil) ,yani beygir gucu farkı var mı bilmiyorum ama CLA200 kesinlikle daha performanslı bir araba ve daha fazla yakıt tuketen bir araba.
    Aynı yolu arac bende kaldıgı surece C180 ile yaklasık ortalama ile 1.5 - 2 LT daha az yakarak kat ettim.Kesinlikle C180 daha ekonomik.

    Gelelim konfor isine. C180 daha modern zamanda tasarlanmıs bir arac dolayısıyla ic tasarımı cla yı geride bırakıyor. Cla eski kalıyor ozetle. C180 de kullanılan malzeme ve iscilik bariz bir sekilde CLAdan daha iyi. Ic gorseller tusların malzemesi orta konsol, ekran, arka kamera vb ile daha cok gelistirilmis bir mecedes C180.

    Ancak Radyonun kullanımı konusunda CLA daha kullanıcı dostu cunku radyonun uzerinde tuslar var. C180 de kullanılan mouse olayı cok iyi tasarlanmamıs bence kullanımı zor ve gelistirilmesi lazım.

    C180 de ekstra sanzıman ve amortisor secenekleri var ki bu gelismis teknolojinin en acık gostergesi.Cla da olmayan bir ozellik ve bence para eden ve kullanıslı bir ozellik.

    Aracların dıs gorunusu ile ilgili yorum yapmayacagım cunku tamamen kisiye ozel bir durum. Sadece kendi tavsiyelerimi verebilirim.

    Cla icin kırmızı ve gece paketi AMG alırsanız gercekten goze hitap edersiniz.CLA Dag grisi +gece paketi + siyah jant diger dikkat cekici bir secenek.

    Benim aracım Beyaz ama aracı trafikte kullanırken goreceksiniz ki cok fazla beyaz CLA var.Biraz fark olması lazım.

    C180 icin ise beyaz degil de koyu renkler daha guzel sanki.Ben siyah rengi bu araca daha cok yakıstırıyorum.

    Sonuc olarak karar sizin.Bugun yarın HAS'ta aracları deneyebilirsiniz. Gidin gozunuzle gorun ve aracları surup oyle karar verin.Bence en cok icinize sinecek olan bu.

    Simdiden hayırlı olsun.




  • Merhabalar benim yaşım 32 hayatımda hiç mercedes'e binmedim, ama bugün arkadaşlar arasında konuşuyorduk bu arabaları geçen gece bir beyaz mercedes CLA 200 gördüm arkadan stop lambaları beni mest etti kanat şeklinde ve çok hoş bir görüntüsü vardı kelebek gibi ben yerinizde olsam CLA 200 alırım hem spor hem cup tarzında baya dikkat çekiyor beni çektiğine göre
  • Bu Nuri Sinanoğlu kimdir yaa? Bot mu diye merak ettim. Cümleleri cümle değil, bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyor bi nutuk atma havaları içinde. Durduk yere alakasız yazmaya başlıyor yetmiyormuş gibi 1 mesajda yazacağı şeyi peş peşe 5mesajda yazıyor. CLA alıp elinde patlayıp satmaya falan mı çalışıyor naapıyor anlamadım
  • C klass elvette daha guzel ama zaten aralarında ciddi fiyat farkı var. C 180 yerine bmw 5.20i almak bence daha mantıklı tabi kişisel zevke bağlı biraz da bu işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 28 Aralık 2014; 11:47:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180'nin yanına C200 bluetec dizeller çıkmış sanırım. Mercedes'in resmi sitesinde c serisi fiyat listesinde gördüm. 1.6 motor. Geçen yıl bir bayii bana C180'nin dizeli 2015 itibariyle çıkacak demişti. Sanırım bundan bahsediyordu. Onun da motoru cla 180'nin ki gibi Renault Clio dizel motor (fransiz yapım hiçbir şeyden hazetmem ama bu motorun en iyi dizel motoru olduğu söyleniyor, neticede mercedes Körlemesine böylesi büyük bir riske girmez heralde). aracin detaylı bilgisi yok. Sadece fiyat listesinde gorebildim. Zaten Mercedes'in internet sitesi hayatımda gördüğüm en kullanışsız sitelerden biri. "Ne kadar anlaşılmaz ise o kadar sanatsal" mantigi mi guduyorlar nedir bilemedim. Neyse konuyla ilgili bir yorum da ben yapayım. Mercedes c180 bakmak için bir bayii'e gitmiştim. Cla180'i ilk orda gördüm. Kesinlikle enfes bir görüntüsü var. Söylendiği gibi küçük bir araba. Arka koltuklar çocuklar için. Çekirdek aile için bile ideal değil. Tam genç işi. Izgaradaki puantiye biraz feminem duruyor. Ama 21 yaşında olsam kesinlikle bunu tercih ederdim.
    C180'den ise kesin olarak soğudum. Reprezant arabası gibi, herkeste var. Sayısal anlamda caddelerde gri Renault Clio kadar beyaz c180 var nerdeyse...
     MERCEDES CLA 200 AMG Mİ  YENİ C180 AMG Mİ ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şuan için ikiside değil.. en iyisi w204 fl c class..2 yıl sonra belki w205..
  • ejlover kullanıcısına yanıt
    Sizler c 180 aşığı olmuşsunuz. C 180 leri alanların elinde patlıyor. Arka stoklar yan görüntü iğrenç çirkin. Cla 200 amg otomobili bir gören bir daha BAKIYOR. Dış Görüntüsü MERCEDES otomobillerin en Güzeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalar da cla 200 ye binme fırsatım oldu, arkası çok dar arabanın bir aile için biraz ideal olmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuri sinanoğlu

    Sizler c 180 aşığı olmuşsunuz. C 180 leri alanların elinde patlıyor. Arka stoklar yan görüntü iğrenç çirkin. Cla 200 amg otomobili bir gören bir daha BAKIYOR. Dış Görüntüsü MERCEDES otomobillerin en Güzeli.

    Neden C180 ellerinde patlıyor, biraz anlatabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuDemirci

    24 yaşındayım CLA200 kullanıyorum. Benzine verdiğim paraya çok acıyorum. Çok yakıyor benzinli olan çok. Akşamüstü kuşadasında bir çıkayım dolanayım diyorum ortalama yakıt tüketimim 12.0'dan aşağı hiç olmadı.

    Dizel volvo v40 Rpaket sipariş ettim bu yüzden. CLA alıp benzini maddi açıdna asla dert etmeyeceksen, al alacaksan KIRMIZI al

    Kırmızı al ama Urban+Luxury paket almalısın. Kişisrl olarak AMG paket almadım çünkü beyaz spor koltuk ekletemedim. Beyaz spor koltuk ve kırmızı luxury paket ile yollarda UFO muamelesi görmek istersen al

    hocam zenginlik nasıl bi duygu? ne işle meşgulsünüz?




  • hangi araba olursa olsun benzinli arabaya binmek bu devirde her babayiğidin harcı değil.. ben cla 180 cdi designo+gece paket+amg paket sahibiyim arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama karma kullanım 22 krş yakıyorum gönül rahatlığıyla binin.. bir gören bir daha baksın ;)
  • Nasıl E serisi ile C kıyaslanamazsa A serisi ile de C serisini kıyaslamak abesle iştigaldir. Çünkü cla A serisini coupe aracıdır. Başındaki c harfi c serisini değil coupe formatında olduğunu ifade ediyor. Siz bu kafayla cla ile cls yi de karşılaştırırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.