Arkadaşlar I.E.T.T de kullanılan Mercedes Citaro model otobüslerin özellikleri vs. nedir acaba.Merak ettim ama internette hiç biryerde bulamadım.Çünkü gerçekten çok seri bir araç,ayrıca otobüsün motoru en arkada duran küçük Oda gibi olan bölümmü ? Bu otobüs hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Dieselmotor OM 906 hLA (6,4 Liter Hubraum) mit 180 kW (245 PS) und 900 Nm oder 205 kW (279 PS) und 1100 Nm Dieselmotor OM 457 hLA (12 Liter Hubraum) mit 185 kW (252 PS) und 1100 Nm, 220 kW (299 PS) und 1250 Nm oder 260 kW (354 PS) und 1600 Nm Erdgasmotor M 447 hLAG (12 Liter Hubraum) mit 185 kW (252 PS) und 1050 Nm oder 240 kW (326 PS) und 1250 Nm"
Bizdeki araçlar büyük ihtimalle gazlı motora sahip. Yani 252 ya da 326 ps güçleri 1050Nm ya da 1250Nm torka sahipler. Travego'larda 12 lt'lik dizel motorlar var, onlar da çok seri. Kaç vites var bilmiyorum ama 5. viteste bile çok güçlüler.
O zaten en arkadaki yerde vidalar var bir gün yıldız tornavida ile sökecem orayı
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
bu citarolarda WC varmı ??
O en arkadaki odada jakuzi var
Ciddiydim
arkada sedir war... çay servisi nargile flaan...
nerde olm tuvalet iett diyo adam :) olurmu öle iş :)
yok tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
bu citarolarda WC varmı ??
hah. Tam yerı anlatayım bugun başımdan geçeni boşuna topiç açmıım ..
Otobanda seyır halınde gıdıyoruz . BMC markalı zannedıyosam bır kamyon en sağ şeritten aheste aheste ilerliyor. Sol cam açık şöför mahali duman altı merak ettım neyse kafamı cevırdım bırdaha baktım cıddı cıddı duman var dedım kesın bu adam zengın puro ıcıyor sıgara dumanı na benzemıyordu cunku herneyse yanına geldı trafıkte trafıkte durdu ıcerı baktım adam bırsey tutuyordu uzun nargıle yuzdeyuz ve camdan dumanlar cıkıyor .. O derece birşey di yani ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme