Şimdi Ara

Mercedes Citan Satışa sunulmuş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
26.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bildiğn boş, hemde 53bin
  • Araçda Renault Motorumu var ?
  • Ticari araçtan ne bekliyorsunuz? Yumuşak plastik, Janjanlı ön konsol? Bu araba görev arabası. Ülkemizin cehaleti fazla olduğundan TİCARİ araçları hala binek araç görenler, kullanmayı düşünenler, kıyaslayanlar. Şaka gibisiniz.
  • 53bin tllik aracla yuk tasinilacagini dusunen insanlarida gormek ulkemizde ayri birsey tabiki. Ford yeni connectte yumusak plastikle gelecek plastik fetishlerine duyrulur.

• Mercedes e yakışmadı bu Citan.
  • mercedes bu citanı'ı boşa çıkarmış!!!!
    aynı reno kango ya aynısı bukADARDA kopyacı olunmazkı arkadasım
  • autoshowda bu aracı baya bir inceledim gerçekten iç mekan kalitesi berbat ötesi doblo daha iyidir FİYATIDA pazarlıkla 50.000 Tl'ye bırakıyorlar motoruda renault ile beraber geliştirmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Ticari araçtan ne bekliyorsunuz? Yumuşak plastik, Janjanlı ön konsol? Bu araba görev arabası. Ülkemizin cehaleti fazla olduğundan TİCARİ araçları hala binek araç görenler, kullanmayı düşünenler, kıyaslayanlar. Şaka gibisiniz.

Ticari araçtan tasarım ve üretiminin marka degerine yakışır bir model bekliyoruz.İnsanların zevklerini tercihlerini kullanım amacındaki farklılıkları bilemezsiniz.Görev arabası nedir anlamış degilim.Sizin mantıgınıza göre caddelerde jeeplerin dolaşmaması lazım.Ticari araçlardaki donanım ve konfor arttıkça ,ötv farkından dolayı insanların ilgisinin artması gayet normal.Bir ürünü kıyaslamak cehalet ise yapmış oldugunuz yorum ile bahsetmiş oldunuguz cahil gurubun bir parçası sayılırsınız.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 12 Kasım 2012; 21:05:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Ticari araçtan ne bekliyorsunuz? Yumuşak plastik, Janjanlı ön konsol? Bu araba görev arabası. Ülkemizin cehaleti fazla olduğundan TİCARİ araçları hala binek araç görenler, kullanmayı düşünenler, kıyaslayanlar. Şaka gibisiniz.

Ticari araçtan tasarım ve üretiminin marka degerine yakışır bir model bekliyoruz.İnsanların zevklerini tercihlerini kullanım amacındaki farklılıkları bilemezsiniz.Görev arabası nedir anlamış degilim.Sizin mantıgınıza göre caddelerde jeeplerin dolaşmaması lazım.Ticari araçlardaki donanım ve konfor arttıkça ,ötv farkından dolayı insanların ilgisinin artması gayet normal.Bir ürünü kıyaslamak cehalet ise yapmış oldugunuz yorum ile bahsetmiş oldunuguz cahil gurubun bir parçası sayılırsınız.saygılar.

Ticariyi binek olarak kullananlar nasıl belli ediyor kendini.
    Adı üstünde Ticari. Siz zıplayarak yol almaya devam edin. Görev arabası demek yapıldığı iş için elinden geleni yapması demek. TİCARİ araçlarda bu olayın siz ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Avrupada gülerler yemin ediyorum size. Buda işte galiba sizin ileri durumda olduğunuzu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 14 Kasım 2012; 23:06:54 >

• binim çin malınında direksiyona yıldız yerleştir meyi düşünüyorum. yıldızı yeter. . jantlara WW yerleştirdim. gören bi bakıyor. çevirip soruyor bu ww nin hangi modeli diye. diyorum minitrans yeni çıktı :)bazısı yiyor bazısı yemiyor işte :)
    birazda mercedes yapıyım diyorum öndeki arkadaki ablemleride değiştirsem arkayada mercedes yazsam bi yasağı felan varmıdır.
  • arkadaslar bizde kangoo var 105 beygir 6 ileri vites ve suan mercedesten 10 15 bin tl daha ucuz ustelik mercedes bildigim kadariyla 90 beygir insan sonra fuarda detaylica inceledim torpido renault kangoo nun yaninda kotu hatta bayagi bir kotu on gorunum olarak mercedes acik ara daha iyi ve diger bolumler armalar haric ayni aradaki fiyat farkini bence bilincli bir kisi kesinlikle vermez yok ben mercedes aliyorum diyen ise sadece kendini kandirir cunku gorunen koy klavuz istemez motor renault motoru kasa reno kasasi kisaca bu sanki renault citan yada mercedes kangoo olmus hemde aradaki bakim ve parca farki bile almamak icin neden cunku ayni parcaya neden fazla vereyim musteriye garanti diye servise gitmeyi dayatiyolar ve musteride servise gidince tipatip ayni parcaya fazla para veriyor hem kalite farkida yok benden size bir abi kardes arkadas tavsiyesi bu araci inceleyenler bir daha dusunsun ve renaulta da baksin aradaki farka degermi karar versin cunku aldigi araba mercedesin meshur kalite farkini yansitmatacaktir bu benim kisisel gorusumdur iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

SERVİSİN FİYATI UYGUN OLACAGINI DÜŞÜNMÜYORUM............

mercedes servislerinde bakılmazmı acaba
  • Keske uretmeselerdi su arabayi. Gereksiz bence mercedes icin.

• Bu başlangıç fiyatlarıyla pazarda çok iddialı satışlara ulaşma şansı yok gibi.Bilinçli insanlardan ziyade binekte binemiyorum bari ticaride bineyim diyenler ya da mercedes sevdalıları körükörüne alacaktır.
  • hiç yakışmışmı mercedese yav,mercedes bu topa hiç girmemeliydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Ticariyi binek olarak kullananlar nasıl belli ediyor kendini.
    Adı üstünde Ticari. Siz zıplayarak yol almaya devam edin. Görev arabası demek yapıldığı iş için elinden geleni yapması demek. TİCARİ araçlarda bu olayın siz ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Avrupada gülerler yemin ediyorum size. Buda işte galiba sizin ileri durumda olduğunuzu gösteriyor.

Ben işim geregi otomobilde kullanıyorum panelvanda.Tam bagımsız süspansiyonlu bir ticarı sizi hoplatıyorsa o araca binmeyin zaten.bu Avrupalılar New york takside ford connecti seçmekle bence size gülüyorlar.

• Doblo dan hallice olmuş

• Cidden hiç güzel olmamış araba Kokpit falan abooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GHETTOZE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

Cahil misiniz hey allam

neden

Hiç BMW'nin Mercedes gibi ticari arabası varmı? Minibüsü, Doblo tarzı arabası varmı BMW'nin? Komedisiniz yani. Ve Mercedes sadece A serisi ve Cİtan'dan mı ibaret?

C var, E var, S var, SLS var, SL var, SLR var, CL var, CLS var, GL var, G var, GLK var, ML var. Ama siz tutmuş A class ve Citanla BMW'nin önüne geçemediğini açıkça anlattı diyorsunuz ve destekleyen oluyor bunu birde.

Abi bari sen yapma

Allah aşkına reno kangodan bunun ne farkı var

Mercedes'e ben bu a serisini ve citan2ı hiç yakıştıramadım hiç

Gerek yoktu ben sana söylüyorum

2000 tdı dsg cadyy şuan en alınası ticari araba

A serisi segmentin en iyi otomobili.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.