Şimdi Ara

MERCEDES C65 AMG ve BMW M3 ÜN KORKULU RÜYASI AUDI RS5 SOBELENDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V8 4.2 450 ps olacagi belirtilmis,bu 3 safkan alman cok cetin rekabet edecekler.

RS5 in S5 ten motoru disinda,birde ufak tefek detaylar haricinde pek farki olmayacagini tahmin ediyorum.

MERCEDES C65 AMG ve BMW M3 ÜN KORKULU RÜYASI  AUDI RS5 SOBELENDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRI-pin -- 31 Ağustos 2007; 23:26:50 >

• c63 amg gözden kaçtı sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

c63 amg gözden kaçtı sanırım..

yakaladigin icin tesekkür ederim nedense mercedes bana hic sportif ruhlu gelmiyor yatabiki safkan bir rakiptir.
  • Genel Mercedes havasından bahsetmiyoruz sonuçda..AMG dedim mi iş değişir M power gibi..

Bu araçda sportif gelmiyorsa yapıcak pek şey kalmamış sanırım..

Sonuçda 3 de süper araçlar..Umarım bakmakla yetinmeyiz ilerleyen zamanlarda..

• Rs5 tahmini 0-100 4,2 olmalı c serisi ve m3 ten cok daha iyi
  • Çok daha iyi dediğin 3 salise..

Gerçi bu tip aracı almaya kafasına koyan biri neye bakar bilinmez..

Keşke demekden başka bişe diyemiyorum fotolara bakınca..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Çok daha iyi dediğin 3 salise..

Gerçi bu tip aracı almaya kafasına koyan biri neye bakar bilinmez..

Keşke demekden başka bişe diyemiyorum fotolara bakınca..

benim merak ettigimde bu acaba saliseler gercekten günlük yasamda test pilotlar tarafindan yapilan testlerde kendini gösteriyormu yoksa sadece fabrika icinmi gecerli? pilot kusursuzmuki salisenin hakkini verecek bu konuyu anlamis degilim gercekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçi otomatik oldumu sorun olmuyor dip gazla yada tipronic ile bişeler daha olabilir..

Nedense ben bile dahil 0/100 hızlanmasına takılırız..Keyfini çıkarmak varken..
  •  MERCEDES C65 AMG ve BMW M3 ÜN KORKULU RÜYASI  AUDI RS5 SOBELENDI

offfffffffff çok tatlı duruyorrrrr...Tapılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wlancome

Rs5 tahmini 0-100 4,2 olmalı c serisi ve m3 ten cok daha iyi

dimi malik çok daha iyi
  • Bu işi en iyi bmw yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRI-pin

RS5 in S5 ten motoru disinda,birde ufak tefek detaylar haricinde pek farki olmayacagini tahmin ediyorum.

4 Serisi icin konusursak;

S ile RS arasındaki fark normal bir gold ile GTİ arasındaki farktan kat kat daha fazla

Bir kere RS lerin sasileri farklı camurlukları daha genıs ayrıca fren sıstemı daha gelıstırılmıs

Biraz daha alcak ayrıca bagaj kapagından tamponuna kadar farkları war

RS serisi biraz daha hafif ayrıca S e gore

Bu arada RS ile S arasında 30.000 eurocuk fark war S spor bir arabadır RS ise egzotiktir
  • param yok ama olsa c63 alırdım

6.3 litrenin el kadar kasada keyfi başka olur
  • amg ye hastayım...
  • c65 amg mı korkucak rs5 den yapma arkadasım ınanılcak bısey degıl bu c65 ucuk bır araba zaten dtm tabanlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

4 Serisi icin konusursak;

S ile RS arasındaki fark normal bir gold ile GTİ arasındaki farktan kat kat daha fazla

Bir kere RS lerin sasileri farklı camurlukları daha genıs ayrıca fren sıstemı daha gelıstırılmıs

Biraz daha alcak ayrıca bagaj kapagından tamponuna kadar farkları war

RS serisi biraz daha hafif ayrıca S e gore

Bu arada RS ile S arasında 30.000 eurocuk fark war S spor bir arabadır RS ise egzotiktir

Oha diyebilir miyim?

• koymayın şöyle resimler ya adamın içi fena oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

c65 amg mı korkucak rs5 den yapma arkadasım ınanılcak bısey degıl bu c65 ucuk bır araba zaten dtm tabanlı

neyi inanilicak gibi degil???? c65 775 psmi?

o motoru audiye koy bak ne oluyor

nekadarda kafanizda putlastirmissiniz mercedesi ya

35-40 ve üstü yas grubuna hitab eden ve amg sayesinde modifiye edilip yinede 4 kapili olmaktan kurtulamayan bir marka
  • c65 değil c63..Bir kere o motorun gücünü kısıkladılar C serisinde..E63 AMG nin değerlerine bakarsan anlarsın..

Beyninizde yer edinmiş 30 ve üstü yaş grubuna hitap eden markanın diğer modellerinin farkında değilsin sanırım..

Nasıl ki SL65 amg nin m6 dan iki kat fazla tork ürettiği gibi..Nede olsa yaşlı arabası dimi?

Supercarlar da Mercedesi hafife almayın lütfen..Markaya karşı bir kıllığını varsada saygı duymalısınız..

quote:

quote:

c65 amg mı korkucak rs5 den yapma arkadasım ınanılcak bısey degıl bu c65 ucuk bır araba zaten dtm tabanlı

35-40 ve üstü yas grubuna hitab eden ve amg sayesinde modifiye edilip yinede 4 kapili olmaktan kurtulamayan bir marka

• quote:

quote:

sanırım senın ıcın hersey ps degılmı vıtes oranları vıtes sayısı tork esneklık yol tutus devır bunların senın ıcın hıcbır onemı yok hadı gecelım amg beyını nasıl sen bı koseye ıtersın 40 yas ustu arabasıymıs peeh sl55 amg cls slk 55 amg clk 55 amg bunlar yaslı arabasımı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.