Şimdi Ara

Mercedes C220 CDI Sports coupe? (Resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdışında ikamet eden bir arkadaşım geçici olarak sahibi olduğu Mercedes C220 CDI Sports Coupe'yi geçici olarak bize bıraktı ve kendisinin işleri dolayısıyla aracından ayrılmak durumunda kaldı ve bana da aracı denemem için imkan sağladı. Şunu merak ediyorum, eski Mercedes modellerine az çok aşinayım ama C220'nin "Sports Coupe" modelinin Türkiye'ye geldiğini hiç hatırlamıyorum. CLC serisi (sonradan bu serinin yeni adı) geldi ama C Sports Coupe gelmedi diye biliyorum. Gelsin-gelmesin bu aracı kullanan deneyen oldu mu? Motor hacmi dizel ve 2.2 litre mi? 150 beygir diye araştırdım ve buldum?

Ben çok az deneyebildim şu ana kadar, izlenimlerim:

-2002 model ve dizel olduğundan belki ama motor çok gürültülü, titreme fazla.
    -Vites geçişleri çok sert Japon araçlarına göre.
    -El freni pedalı var, evet el freni "pedalı", debriyajın yanında. Bunu ilk defa görüyorum. El frenini salmak kullanılan için koluda sol konsolda.
    -Direksiyon yine bir miktar sert geldi bana.

Onun dışında çok spor ve klas bir araç görünümü var. Jantlar 17" çelik alüminyum alaşımlı. Beyaz farlar var. Birçok şey otomatik.

Temsili Resimleri bunlar (çekince orjinalini ekleyebilirim):

Bu araç hakkında bilgi sahibi olan var mı? Türkiye'de fiyatı ne olabilir mesela. Araç 130.000 km'de.

Herkese teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Eylül 2013; 21:52:08 >

• Görüşü olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Görüşü olan yok mu?

Sports Coupé bu. Bunun sonraki nesli Clc diye satılmıştı hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Görüşü olan yok mu?

Evet hocam aynen. C serisinin Sports Coupe'si. 220 CDI olduğundan 2.2 lt motor var sanırım. En azından araştırdığım kadarıyla böyle. 130000 km'de araç. 6 ileri düz vitesi var ama geçişler oldukça sert. Tüketimi nasıldır acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Görüşü olan yok mu?

Evet hocam aynen. C serisinin Sports Coupe'si. 220 CDI olduğundan 2.2 lt motor var sanırım. En azından araştırdığım kadarıyla böyle. 130000 km'de araç. 6 ileri düz vitesi var ama geçişler oldukça sert. Tüketimi nasıldır acaba?

Tüketimi bilemem de Mercedes ve düz vites beni bozar.

• Bu arada arkadaşlar, aracın orjinal Mercedes teyp cihazı devre dışı bırakılıp orta konsolda hemen altına Pioneer marka teyp takılmış. Sanırım bu yüzdendirki direksiyondaki ses kontrolleride çalışmıyor. Bunu geriye yani orjinal eski haline döndürmenin yolu yok mudur?

• quote:

Bu arada arkadaşlar, aracın orjinal Mercedes teyp cihazı devre dışı bırakılıp orta konsolda hemen altına Pioneer marka teyp takılmış. Sanırım bu yüzdendirki direksiyondaki ses kontrolleride çalışmıyor. Bunu geriye yani orjinal eski haline döndürmenin yolu yok mudur?

Sonradan takılan teybi sökmelisiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.