Şimdi Ara

Mercedes C180,Passat CC, Mondeo, Audi A4 sıkıntıdayız :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
8.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle tabiri caizse iki arada bir derede kaldığım araba mevzusunu bu forumda sonlandırmaya geldim.Birkaç konuyu da okudum işi bilen, arabalardan anlayan birçok kullanıcı mevcut forumda.Fazla uzatmıyım.

2004 model Honda Accord kullanıyordum ( otomatiği sorunsuz dedikleri için onu almıştık ) ve ilk aracım olacağı için eski bir model tercih etmiştim.Acemilik dönemi için.Bir yıllık kullanımdan sonra yaklaşık 2 hafta önce aracımı sattım.Şimdi eşimle birlikte yeni bir araç bakıyoruz.Kesinlikle sıfır olacak araç, otomatik vites olma şartı var.Maksimum 105 bin tl ye kadar çıkabiliyorum. ( kredi ile ) Kısa bir süre sonra ailemize yeni,minik bir üye katılacak ve artık şöyle güzel bir araba almanın vakti geldi.Aklımızda olan araçlar bunlar.Garip gelebilir fakat ben Mondeo yu çok beğeniyorum.Çeken birşey var bilemedim.Eşim ise Passat CC yi beğeniyor ( sanırım arabadan pek anlamıyoruz :)))) )Sizce hangisi mantıklı bir tercih olur.Foruma yönlendiren arkadaşım Mercedes ağır basacaktır dedi fakat yine de konu aç, fikir al gibi konuştu.Bende konuyu açayım dedim.Umarım doğru yere açmışımdır.Fikir verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-autoelegance-dan-sifir-c-180-komp-amg-7-ileri-101109249/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-mondeo-2-0-selective-tdci-at-96031518/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-0km-yeni-a4-2-0-tdi-multitronic-advance-paket-isabet-oto-101075127/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hemen-teslim-2012-vw-cc-1-4tsi-160bg-panaromik-cam-tavan-led-100459934/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KararsızımDostlar -- 3 Ekim 2012; 19:03:06 >

• Maksimum bir yıl sonra yeni kasası satışta olacak olan Mondeo biraz gereksiz olur.Ha kalite olarak eksik mi, asla.İhtiyaçlarınızı kendiniz belirlemelisiniz.Mondeo büyük, rahat, konforlu bir araç.C serisi daha küçük iç hacime sahip.Keza diğerleri de öyle.Ama merso, audi kalitesi..Zor tercih.
  • Gerçekten bir kararsızlık var onu farkettim.

Dizel - Benzin?

1.6 - 1.6+ ?

Konfor - Hız?

A4 ü ele 105 bin liraya 0 bulamazsınız.

2.el 3-5 bin kilometrede C180 bulursunuz. Yakıt olarak sizi üzebilir. Ayrıca bazıları için vergi dezavantaj olabilir.

CC güzel kapıları direksiz falan. Kuru da aşağıya çekmişler bu da bir avantaj.

Bu paralara Mondeo falan düşünmeyin yeni kasası gelecek.

Seçiminizi C180 - CC arasında yapın bence.
  • Ben de CC almaya karar vermiştim fakat 7 ileri DSG maalesef beni almaktan vazgeçirdi.
  • a4,cc,merso
  • cc düşünürdüm yerinizde olsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KararsızımDostlar

Öncelikle mondeo bu kıyaslamanın kaybedenidir,zira alışıldık D sınıfı bir araçtır,D executive dediğimiz sınıftaki araçlarla kıyaslamak doğru olmaz.
    Volkswagen CC çarpışma testinde kapısı kopan,güvenliği zayıf bir araçtır,artı tasarım olarak atası kadar özel bir araç değildir.Otomatik almaya kalkarsanız dsg nin çıkarabileceği sorunlar dillere destan malumunuz.
    Mercedes,gereksiz yere pahalı,çarpışma testinde kevgire dönmüş,eski C serilerinin klasına sahip olmayan bir araç.
    Audi 2.0 motor olduğundan yüksek vergi oranına sahip,güvenli olmayan,çarpışma testinde dağılmış bir araç.
    İlla Alman istiyorsanız 3 serisi çok ama çok daha güvenli ve iyi bir tercih olur.
    Şu aşamada bu sınıfta en çok önerdiğim otomobil Volvo s60 modelidir.
    1-sağlam ve güvenlidir.
    2-kalitelidir.
    3-rakiplerine göre fiyatı uygundur(özellikle 1.6 motorlarda).
    4-Donanım açısından rakiplerinden fersah fersah üstündür.
    5-Makyajlı değil yeni tasarım bir araçtır.
    6-Ford altyapısına sahiptir,İlerde serviste üzmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    audi a3
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A4 ve C180 varsa zaten diğerleri tasarım olarak secdeye yatar bunların önünde.

Her bakımdan A4 en en mantıklı seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar.

Gerçekten bir kararsızlık var onu farkettim.

Dizel - Benzin?

1.6 - 1.6+ ?

Konfor - Hız?

A4 ü ele 105 bin liraya 0 bulamazsınız.

2.el 3-5 bin kilometrede C180 bulursunuz. Yakıt olarak sizi üzebilir. Ayrıca bazıları için vergi dezavantaj olabilir.

CC güzel kapıları direksiz falan. Kuru da aşağıya çekmişler bu da bir avantaj.

Bu paralara Mondeo falan düşünmeyin yeni kasası gelecek.

Seçiminizi C180 - CC arasında yapın bence.

2.0 ve üzeri olursa iyi olur.Maksimum 3.0 falan olsun tabi daha fazlası aşar.Accord 2.4 tü baya memnundum aracımdan ama eskiydi tabi.Yeni kasayıda beğenmedim eledim o yüzden.Önceliğim vallahi ailemin güvenliği :)).Dizel benzin farketmez.Hız geri planda kalsada arada özellikle yalnızken ( şehirlerarası ) hız yapmayı da severim.Rampalarda v.b açık ara iyi bir performansla arkamda bırakmayı çok seviyordum diğer araçları accord la mesela :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KararsızımDostlar -- 3 Ekim 2012; 20:41:45 >

• C serisi hastası olduğum için C180 AMG alırdım.
  • 1-) mercedes eğer resim araca ait ise o araç 7 ileri değil. kompresör motor ve 5 ileri şanzıman.
    7 ileriler cgi motorda yeni 1.6 ve 1.8 olarak.
    ayrıca fiyat ederinden fazla.

7 ileriler bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yeni-motor-1-6-cgi-turbo-7-ileri-otomatik-amg-sporpaket-100942519/detay?source=promotion_topl

2-) mondeo ederinden pahalı. 2.0 motorlar çok değer kaybediyor.
    seneye yeni kasası çıkacak ve sırf 2.0 diye o kadar değer kaybedecek aracı 2. el alırdım.

3-) O audi ye o kadar para vermem.
    jant ve sunrof olmayan bir audi ne kadar renkli olursa olsun imajı ve 2.elde değer kaybı çok olur.

Bayilere de gidip fiyat almadan kesin vermemenizi önererek;
    c180 7 ileri veya cc (cc bana pahalı geldi en az 5 bin)

5 ileri sorunsuz bir şanzıman olup tüketimi beğenilmemektedir.
    eğer alırken kazanmak istiyorsanız bayiden ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-den-2012-model-mercedes-beyaz-c180-komp-amg-101151077/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-den-2012-model-mercedes-c180-fascination-101149935/detay

ek olarak da volvoya bakabilirsiniz.

• 105 bin tl'ye yeni kasa dizel otomatik orta donanım bir a4 bulursanız kaçırmayın alın. Bu seçenekler icinde bence en mantiklisi a4 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

100bin değerinde araba alacaksan sahibinden'de değil, Koluman, Borusan ve Doğuş bayilerinde olacaksın..

Test edecek alacaksın. Basit.

Tabiki.Bu haftasonumu bu iş için kullanacağım.Öncelikli olarak bakmam araçlar için fikir almaya geldim bende.Yoksa bayii dışında biryerden almam zaten.
  • konfor, sessizlik, performans ve yakıt tasarrufu olarak aralarında en iyisi a4'dür.

a4 - 0-100 7.9 sn
    cc - 0-100 8.5 sn
    c serisi 0-100 9 sn (linkteki)
    mondeo 0-100 9.5 sn

tasarım olarak en güzeli mercedes, geri kalan herşey a4 gösteriyor. mercedes ile bir depo ile 500km şehir içi yapamayabilirsin, a4'de rahatça gaza basın hem seridir hemde çok yakmaz. A4 tipini beğeniyorum derseniz, sunroof ekleterek 2013 model satın alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 3 Ekim 2012; 21:17:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeonun yeni kasasını bekleyin bence. kırmızı bi mondeo tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

mondeonun yeni kasasını bekleyin bence. kırmızı bi mondeo tadından yenmez

Tamam yeni mondeo güzel olacak da bir A4 yada C180 olmayacak, abartmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

mondeonun yeni kasasını bekleyin bence. kırmızı bi mondeo tadından yenmez

Tamam yeni mondeo güzel olacak da bir A4 yada C180 olmayacak, abartmayalım.

tabiki değil ama o kadar pahalı da değil
  • mercedes
  • mercedes diyorum senin listeye gore

ama ben sana boyle bir araba oneriyorum, aynı fiyat
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-320-d-borusan-cikisli-nasyonel-den-100075858/detay
  • A4 biraz boşline, mondeo kasa değiştirecek, cc de dsg var kışın şanzımanın altına inip ateş yakmak zorunda kalabilirsiniz, c180 amg donanımlı, 1.6 cc vergi avantajı var 7 ileri vites olması da güzel. Bu ilanlar arasından c180
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.