Bildirim
Mercedes C180 AMG Alındı Ufak Modifiye Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amerikan park+Çerçevesiz ve beyaz aydınlatmalı app plaka.Aracınızın çehresini çok değiştirir. -
Araç zaten güzel maşallah, kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Lastik çamurluk arasını kapatabilirsin.Coil veya yay başka bir işmeye gerek yok bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
Amerikan park+Çerçevesiz ve beyaz aydınlatmalı app plaka.Aracınızın çehresini çok değiştirir.
Amerikan parkları nerde bulabilirim acaba? Plakayı reklamcıda kalınlaştırmıştım aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Starlow
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
Amerikan park+Çerçevesiz ve beyaz aydınlatmalı app plaka.Aracınızın çehresini çok değiştirir.
Amerikan parkları nerde bulabilirim acaba? Plakayı reklamcıda kalınlaştırmıştım aslında.
İş yeri olarak bildiğim bir yer yok,ancak google'da küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz. -
Amg paket zaten araba bence jantlar değişebilir keyfinize göre.Üstündekilerde güzel ama.
Spoiler eklenebilir:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-w204-mercedes-c180-c200-spoiler-1-kalite-amg-kapida-odeme-ucrtsz-150134606/detay
Plakalıklar sökülüp direk plaka takılabilir.
Egzost çift çıkış yapılabilir.:
Şu videoda var.http://www.youtube.com/watch?v=aweRRcYc4uI
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
C180 logosunun iptali de gayet hoş olur. Hem AMG logosu hem C180 logosu olan araçlara aşırı sinirleniyorum, tam bir mantık hatası.
Bence de sadece AMG logosu kalsın. Araç zaten gayet spor. Fazla oynamayın. Amerikan park da güzel durur. Hayırlı olsun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum jantlarımdan memnunum şuan için değişim düşünmüyorum spoiler güzel duruyor onu taktıracağım.
ön ve arka ledli mercedes logosu -
-
Ön tamponun altını otopark demirine sürtmüşsünüz, orayı boyatarak başlayabilirsiniz. Mercedes'inizin alçaklığına dikkat edin, iyi günlerde kullanın herşeyden önce. 18 inch 5 kollu Mercedes jantı yakışır onun dışında çok isterseniz C63 tamponlarda uygulanabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bence tek kötü yanı rengi. sedefli beyaz olsa neysede, bütün şirket araçlarıyla aynı renk un beyazı güzel değil bence. koyu gri / füme kaplatmanı tavsiye ederim hem orjinal boyasını korur hem spor görünüm katar füme. -
App plaka plakalik iptali amerikan park, c63 egzos uclari yeterlidr fazlasi siritir
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim -
Bence mavi folyo kaplatırsanız çok güzel durur,hem aracın boyasını büyük ölçüde korursunuz hem de güzel bir görünüm elde edersiniz,yıllar sonra folyoyu çıkardığınızda boyası 0 ayarında olur
quote:
Orijinalden alıntı: Viper74
Ön tamponun altını otopark demirine sürtmüşsünüz, orayı boyatarak başlayabilirsiniz. Mercedes'inizin alçaklığına dikkat edin, iyi günlerde kullanın herşeyden önce. 18 inch 5 kollu Mercedes jantı yakışır onun dışında çok isterseniz C63 tamponlarda uygulanabilir.
O fotoğraf biraz eski hocam en güncel ilk fotoğraf. Çizik falan yok şuan yıkamada arkasını sürtmüşler local boya yaptırdım eskisinde iyi oldu
Siyah bagaj üstü ince spoiler,siyah ızgara,ayne ve tamponun alt ortasını siyah kaplama. Bir de plakalıkları çıkartın.
Şunun gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 23 Ocak 2014; 9:07:01 > -
hayirli olsun gule gule kullanin
Aldigin arabadir ne gerek var boyle seylere.efendi efendi bin.
quote:
Orijinalden alıntı: manmalxxx
Aldigin arabadir ne gerek var boyle seylere.efendi efendi bin.
Benzer içerikler
- motul yağ orjinal sorgulama
- 3008 1.2 puretech
- seramik kaplama
- mazot ışığı yandıktan sonra kaç km gider
- vekalet ile araç satışı
- opel fiyat listesi 2025
- byd gemi
- mazda cx 90
- 8 yerli otomobil
- skoda slavia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X