Şimdi Ara

Mercedes C serisi neden genellikle beyaz tutuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sadece c serisi için deil diğer mercedes modellerindede etrafta genellikle beyaz renk daha yaygın sizin düşünceniz nedir. Temmuzda inşallah babama c serisi alacağız. Geçen hafta mengerlere incelemeye gittik. Bir kaç araç dışında hep beyaz renk. Mayısta yeni kasalar geleceği için temmuz gibi 2012 2013 c serisi almayı ümit ediyoruz. Hiç renk konuşmadık ama ben siyah almasını isteyecek gibiyim. Hem bu yüzden hemde gece xenon farlar ile siyah c serisi daha dikkat çekici gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz.

• Beyaz almayın da her rengi güzel. Bıktık beyaz c serilerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum bmw 3 serisi audi a4 ler içinde geçerli o ne öyle şirket aracı gibi ama bizim insanımızın huyudur beyaz tutuluyor satarken rahat satarız diye kırmızıda istese gider beyaz alır bir zamanlarda gri arabalar tutuluyordu çiziği göstermiyor diye polo golf 1-i20 i30 corolla gibi araçlar hiç girmiyorum bile sanki trafikteki bütün araçlar şirket aracıymış gibi geliyor bana hatta beyaz bir ferrari bile gördüm arkadaş ferrarinin kırmızısı meşhurdur neden gidip beyaz alırsın :D
  • Iphone 5S alıpta, 2 liralık uygulama yüklemeyen yurdum insanı, C serisinde de renge ekstra ödeme yapmak istemiyordur ;)
    Not: Merso ile hiç alakam yok belki de tüm renkler ücretsizdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızıni daha bugün gördüm. Makyajli kasa. Çok cesur ve guzel bir renk. Yakışıyor da.

• Siyah iyidir bence.
  • Bence bu renk

Mercedes C serisi neden genellikle beyaz tutuldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kırmızı çok yakışıyor c serisine
  • Arkadaşlar darılmayın ama çok acayip konular açıyorsunuz ya
  • Ona bakarsanız BMW 5 serisi de hep beyaz olarak var.
    Hatta şaka maksatlı kızılay beyazı diyorlar
    Mesela bir ara Gri Megane2ler içinde belediye dağıtıyor diyorlardı.
    Nedeni fiyat farkı olmaması,beyaz rengin ışığı yansıtması,gece daha rahat görülmesi,boyasının daha kolay bulunması,çok satıldığı için çıkma parçasınında bulunabilmesi olabilir.Mercedes alan adamın çıkmayla ne işi olur demeyin.
  • UCUZ

• tarx kullanıcısına yanıt
    Bu füme rengi oluyor değil mi?
  • Metalik renklerde istenen fiyat farkı ve serviste işlem gören otomobilin en az zararla orjinal bir çalışma çıkartılması için beyazı tercih ediyorlar ama ben de beyazdan sıkıldım, özellikle de 2010'dan beri ciddi bir beyaz sevdası var. Mercedes C Serisi için de beyazdan başka renkler tercih etmek daha güzel geliyor, füme ya da metalik gri bile olabilir.
  • Trend böyle bu dönemde.

• Satıcı beyaz getiriyor, müşteri de beyaz alıyor. Fiyatta da birkaç bin liralık avantaj olması durumu destekliyor.

Emin olun en çok kırmızı ya da mavi gelseydi, en çok kırmızı ve mavisi satılırdı.

Daha da genelleyici olarak bakarsak satıcı korkak; risk almıyor. Garanti olanı ithal ediyor.

Türkiye' de sıfır da olsa zevkinize göre araç alamıyorsunuz; üç dört tane renk var. Beyaz, siyah, gri ve daha da çok gri ...
  • sanırım evet
  • Beyazın havası kalmadı kamyonetlere kadar hepsi beyaz

Bence araba füme eğer taşıyorsa'da siyah olması

Gri ve beyaz çok sıradan ve ucuz gösteriyor kanaatindeyim

Birde bmw nin parlamet mavisi gibi bir rengi var oda güzel
  • Zengin arabalarının en renklisi kırmızıdır. Geri kalan alayı siyah-beyaz. Lüks bir mekana gittiğinizde araçlara dikkat edin, markasının önemi yok yüzde 90 ya siyahtır ya beyaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

Satıcı beyaz getiriyor, müşteri de beyaz alıyor. Fiyatta da birkaç bin liralık avantaj olması durumu destekliyor.

Emin olun en çok kırmızı ya da mavi gelseydi, en çok kırmızı ve mavisi satılırdı.

Daha da genelleyici olarak bakarsak satıcı korkak; risk almıyor. Garanti olanı ithal ediyor.

Türkiye' de sıfır da olsa zevkinize göre araç alamıyorsunuz; üç dört tane renk var. Beyaz, siyah, gri ve daha da çok gri ...

Bazıları özel siparişle bile getirmiyorlar.

Renkten korkuyoruz.
  • Siyah aracın bakımı çok zor, çiziği cabası. Füme desen her araçta kendiini göstermez. Kırmızı çok iddialı her araca gitöez ferrari değil bunlar. Geriye beyaz kalıyor hem çiziği belli etmez hem daha ucuz gayet bakımı kolay ve aracı zengin gösteriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.