Şimdi Ara

MERCEDES C - BMW 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi alınır sizce ve neden ??? (fiyatı max 45 euro gibi düşünelim) (biz almıyoruzda arkadaş için soruyorum)

• BMW (320d)
    + İnanılmaz performans
    + Düşük yakıt tüketimi
    + Spor sürüş (iyi yol tutuş, sert direksiyon, sert süspansiyonlar, vs...)
    - Konfor
    - Sade iç mekan

Mercedes (C180K)
    + Mükemmel dış görünüş
    + Konfor
    + Daha dolu iç mekan
    - Düşük performans
    - Çok yüksek yakıt tüketimi

Kişisel tercihimi sormuşsunuz, ben pek düşünmeden 320d derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagnaroos -- 4 Aralık 2010; 17:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagnaroos

BMW (320d)
    + İnanılmaz performans
    + Düşük yakıt tüketimi
    + Spor sürüş (iyi yol tutuş, sert direksiyon, sert süspansiyonlar, vs...)
    - Konfor
    - Sade iç mekan

Mercedes (C180K)
    + Mükemmel dış görünüş
    + Konfor
    + Daha dolu iç mekan
    - Düşük performans
    - Çok yüksek yakıt tüketimi

Kişisel tercihimi sormuşsunuz, ben pek düşünmeden 320d derim.

Fiyat olarak nasıl oluyor evet bencede 3.20d daha mantıklı hem yakıt olarak hemde tipi c yanında iiyi yani nedense c öneriyorum arkadaşa annesi kullanıcakmış çünkü bmw biraz daha genç işi kaçabilir
  • kendim alacak olsam ve ikisi arasında kalsam hiç düşünmeden 3.20d alırdım. o performasa o yakıt tüketimi, mucize gibi.
  • 320d tabi ki. Mercedes C serisinin sadece konforunun daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Tasarım, motor, yol tutuş, ekonomi vs...bence 3 önde.
  • Kim kullanırsa kullansın o fiyata BMW. Derim bizim patron aldı c 180 kompressor ici çok dar yoldaki bütün nesneleri koltukta hissettiriyor biraz da ses var 120 den sonra. Tamam BMW De dizel ama böylesi bir uğultu onda yok. 3.20 d de patronun kardeşinde var iki aracıda en az 100 km fazlası kullanma şansım oldu BMW performans olarak merso ya nal toplayir. Gerci Mercedes de 1.6 motor var dinamizm bence BMW de
  • 320d'yi kullanan büyüleniyor. Bunu en az 3-4 arkadaşımla yaşadım. Tahmin edemeyeceğiniz bir performans var. Araç inanılmaz güçlü. Sürücüye zevk veriyor, sizle bütünleşiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Kim kullanırsa kullansın o fiyata BMW. Derim bizim patron aldı c 180 kompressor ici çok dar yoldaki bütün nesneleri koltukta hissettiriyor biraz da ses var 120 den sonra. Tamam BMW De dizel ama böylesi bir uğultu onda yok. 3.20 d de patronun kardeşinde var iki aracıda en az 100 km fazlası kullanma şansım oldu BMW performans olarak merso ya nal toplayir. Gerci Mercedes de 1.6 motor var dinamizm bence BMW de

mercedesı savunmuyorum ama bmw cok mu geniş
  • Ya herkez tutturmuş 320 diye
    Adam belki senede 10- 12 bin km yapicak niye 320 alsinki
    Biriside yazmış yoldaki nesneleri hissettiriyor diye o sana hem daha spor sürüş ve yol tutus olarak geri donüyor farkindasin dime ?
  • ikisininde iç mekanı dar. Ancak yakıt ve performans avantajı nedeniyle 3.20d
  • bayana alıyolar yukarda ki mesajuımda yazdığım gibi yani çocuk ta kullanır büyük ihtimal ama annesi çalışıyor bu yüzden arabanın üstüne yatamayacak ona kalsa düşünmelerine gerek yokmş 3.20d zaetn o yüzden biraz düşünüyor çocuk istedi diye annesi mercedesten olmasın (anasıgil mercedes istermiş eskiden beri sanrm)
  • Arabayı bir kere bile kullanacaksa BMW aldırsın.
  • 320d ye verilen para kuruşu kuruşuna kadar değer mükemmel bir araba ama dış görünüş konusuna bakarsak c180 nin yanına bile yaklaşamaz
  • BMW çok geniş değil ama ikisini kıyaslarsak BMW daha geniş arka diz mesafesi daha iyi on yolcu koltuğunda oturduğunuzda dizleriniz konsola değiyor ve hoş değil e92 kasa BMW de böyle değil , sunroof mercedesde neredeyse sadece arka yolcu bölümü için yapılmış kafanızın arkasında kalıyor neredeyse, ve basiniz direklerle heran değecek gibi oluyor yükseklik ayarlı koltuklar en aşağı pozisyonda olsa o zaman iyi ( boyum 1.80) birde koltuklar biraz dar. Bunlar benim gözlemlerim ama önündeki yıldızı hakediyor bence. Diğer taraftam BMW olanların farkında ve yakın gecmiste eksiklerini hafif makyajla hslletti bence
  • Evet makyajlı 3 serisi, o facia kasadan kat kat güzel.
  • Valla 184'lük 320d varken C180'i arabadan sayıp da para vermem.
  • Yol tutus ve sportiflik koltukta hissetmemde o zaman bunlara gerek yok premium marka bir aracda bu segmentte bu olmamalı yoksa spor istiyorsa clk slk sls alır o zaman anlarım ama bu iki aracda aynı segmentteler ve dişe dis bir kıyaslama varsa bunlar birer kriterdir. Bin BMW ye aynı yolda kullan farkı hemen anlarsin BMW bence bir adım onde konfor olarak. Haa c 200 elegance olursa o zaman tamam rahat ama oda spor görünümlü değil on ızgara farklı iç dizayn farklı cogu şey farklı. BMW ile 4. Viteste 190 gördüm daha iki vites duruyordu Mercedes ise otomatik 6 ileri galiba oda basıyor ama BMW başka...
  • Ne kadar bmw taraftari olsamda c serisi gozume guzel gozukmeye basladi :( ic mekanda bmw aleyhine bombos abi
  • İç tasarımı c serisi tabiki guzel ama BMW e92 kasa ile bence guzel bir secim olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.