Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alnınızdan öpüyorum... Saygılarımla...
  • Mercedes yolda konforludur, serviste değil. (Türkiye'de)

Bu olayı haber sitelerine yaymalısınız. Çünkü ülkemizde Mercedes almak bir ünvan haline geldiği için değerli bir marka. Kamuoyuna bu hikaye sunulursa belki MBT geri adım atabilir. Geçmiş olsun.
  • Son durum nedir hocam?
  • hocam geçmiş olsun, bahsettiğiniz yetkili servisin adı nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk parti araçlarda böyle sorunlar görülebiliyor fakat yinede Mercedes gibi bir firmada olmaması lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla okudum 2. Serisini yapmak icin filmi yarida kesen yonetmenler gibi. Bizi merakta birakip gitmissiniz. Yabanci dizi izleyorum 1 hafta bekliyorum 40 dk yayinlanio boşluğa düşüyorum. Şimdi de o bosluktayim
  • Film gibi okudk 2. Sezon finali heyacanlı bitti 3. Sezonu bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceenobil

Heyecanla okudum 2. Serisini yapmak icin filmi yarida kesen yonetmenler gibi. Bizi merakta birakip gitmissiniz. Yabanci dizi izleyorum 1 hafta bekliyorum 40 dk yayinlanio boşluğa düşüyorum. Şimdi de o bosluktayim

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122519230

Konu sahibi gerekeni yazmış...

• merakla bekliyorum. hayirlisi olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir hocam?

• Duruşma 18 Nisan da.

Muhtemelen karar duruşması olacak.

Gelişmeler doğrultusunda bilgilendirme mesajı yazacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sizin lehinize bir karar çıkar.

Bu başlığı açtığınız ilk mesaj 2015 ekim ayı, 1,5 yıllık çabalarınız umarım istediğiniz sekilde sonuçlanır.

• Böyle adalet dünyanın neresinde var bi insanı 1 yıldır uğraştırmak nedir bu kişinin mağduriyeti nolacak peki sadece yeni araç vermek adalet mi olacak bilmiyorum 1 yıllık maddi manevi kayıpları karşılanacakmı acaba

• Hindistanda bile 4-5 yıl garantili araçlar Ülkemizde 2 yıl garantili . Sadece otomobil değil tüm elektronik ürünlerinde buna benzer sorunlar var . Markalar işlerin ne kadar yavaş yürüdüğünü bildiği için umursamıyor .Arızalı satılan bi Samsung klima için 1 yıl uğraştım . Bu devirde en iyi firma ürünün arkasında duran firmadır .

• Ülkede hukuk olsa asli kusurlu olan taraf yani MB'yi tüketici yasalarına kasıtlı olarak uymadığı ve bunun sonucunda da aleyhine açılan dava yüzden yargı mensuplarını boşuna meşgul etmesinden dolayı kamu zarar davası açılırdı. Ne biçim ülke anlamak mümkün değil. Graphys arkadaş davayı kazanırsa ilave olarak her türlü kaybı için tazminat isteyebilir en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Nisan 2017; 13:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Duruşma 18 Nisan da.

Muhtemelen karar duruşması olacak.

Gelişmeler doğrultusunda bilgilendirme mesajı yazacağım.

Haber var mı merak ediyoruz
  • ondan sonra niye aracı bayi önünde yakıyorlar
  • Saat 12 ye hatırlatma kurmuştum sonucu merak ettiğim için. Adil bir karar verilmiştir inşallah
  • Benim de 2015 yılında aldığım w205 c180 aracım 8.000 km de iken izmit tarafında motor yaktı. 2 ay serviste kaldıktan sonra sandıkkırma motor takıldı garanti kapsamında. 23.000km de iken yeni motorda da problem yaşadım ve hidrolik elemanlar ile zincir gergisi değişti. Şuan aracım 46.000 km de ve yine hidrolik eleman vs. Toplamda 24.000₺ lik motor arızası çıktı. Şuanda serviste ve hala parça bekleniyor. 2 yılda 3 kere ciddi motor arızalarında dolayı servise girmiş bulunuyor aracım. Sizden gelecek mahkeme sonucuna göre bende yasal yollara başvuracağım. Şimdiye kadar hiç araç değişim veya iade talebim olmadı fakat bu 3. arıza bardağı taşırdı. Bana teklif olarak aracımı takastan alıp yenisini çok uygun indirim ile verebileceklerini söylediler ama rakam vermediler henüz. Ama ben aracı aldığımda sıfırı 167.000₺ idi. Şuan 217.000₺. Ne kadar indirim yapabilirlerki. Bu arada hiç DAIMLER e konuyla ilgili ulaştınız mı?

• Dava sonucu noldu bi bilgi varmı hocam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.