Şimdi Ara

Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
9
Favori
46.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum çünkü garaj bölümüne attığım ilk mesaj.

Bu konuyu açmamın sebebi ise 1998 yılından beri bizde olan aracımız 94 model Mercedes-Benz E200'ü restore etme çalışmamızı burada paylaşıp sizlerden yardım istemektir.

Buarada ben 19 yaşındayım bu restorasyon çalışmasını dayım,babam ve ben birlikte yürüteceğiz araç inş benim üniversite aracım olacak.

Dediğim gibi aracımız 1994 model bir w124 2.0 lt 16 V 136 Bg 198 Nm torq'a sahip 4 ileri otom. bir E200

Evet İlk resimlerimiz geldi araca daha dokunulmadı şuanki hali pek iyi olmasada kötü değil

Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto)) Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Şimdilik herşey güzel görünüyor ama asıl fotoğraflar burada .

Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Mercedes sürücüleri bu fotoğrata ne anlatmak istediğimi anladılar bile.

Buda yeni kızımız biz ona Gümüş ok diyoruz.

Sonunad aracın iç mekan fotoğraflarınıda çekebildim.
    Aracın içinde tek sıkıntı vites kolunun bulunduğu maun.
    Koltuklarından bahsetmek bile istemiyorum okadar tahatlarki .

Evet fotoğraflara geçelim.

İlk önce ön konsol.
     Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Arka koltuklar.
     Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Ön koltukların resmini çkemedim malesef çünkü biraz acelem vardı onlarıda yakın zamanda ekliyceğim.

İç aksamı fotoğraflamaya fırsatım bile olmadı ama yarın içininde ayrıntılı fotoğraflarını ekliyeceğim.
    Kendimize şu şekilde bir liste hazırladık yapacağımız çalışmalar bununla paralel gidicektir.

Dış İşlemler.

Aracın kaporta ve tampon işlemleri halledilecek.

Tamamen boyanacak

Jantlar boyanacak.

Orjinal krom ızgara alınacak.

Bagaj kromu değişecek.

E200 Yazısı yapıştırılacak

Pako takımı ve pako kromları değişecek.

İç İşlemler

Orta maun değişecek.

Tavandaki sarka düzenlenicek.

Sunroof tuşu tamir edilecek.

Orta göz akordiyonu tamir edilecek.

Yürüye aksam olarakta Ön takım tamamen orjibal parçalarla değişecek.

Evet restorasyon bu aşamalrdan sonra bitmiş olacak.

dediğim gibi araç 97-98'den beri bizde olduğu için ve Türkiyedeki ilk sahibi biz olduğumuz için (araç Almanyadan getirtildi.) benim için ve ailemiz için çok değerli yeni araç almamıza rağmen birtürlü satmak içimizden gelmedi ve bizde bir köşede çürümesini engellemek için böyle bir çalışmaya başladık.

Aracın fotoğraflarını yarın siteye uploadlıyacağım yavaş yavaş bütün listeyi tamamlıycağım hatta ekstralarda olacaktır.

Şahsen ben şuan çok mutluyum çünkü çocukluğum herşeyim bu araba içinde geçti kokusu olsun sesi olsun herşyei benim için paha biçilemez umarım sonuç iyi olur ve bir ömür boyu birlikte yol yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirito* -- 26 Haziran 2012; 18:41:10 >

• Şimdiden olay gelsin...

Güzel ve keyifli bir konu olacak.
  • Şimdiden yerimizi alalım,yalnız sizden bir isteğim olacak fotoğrafları ilk mesajda toplayın,takip etmek zor oluyor
  • Yerimizi alalım ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört gözle bekliyorum.
  • Ön sıralardan yerimizi alalım
  • Şimdiden kolay gelsin arkadaşım.

Yalnız konuyu fotoğraflarla desteklersen seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk sayfaya yetiştik.Hayırlı uğurlu olsun , allah kolaylık versin.KONUYU BOL BOL FOTOĞRAFLARLA DESTEKLERSENİZ VE İLK MESAJA KOYARSANIZ seviniriz.

İyi çalışmalar :)
  • Kolay gelsin oncelikle. Ben de konuyu takip edeceklerden birisiyim. İs ilerledikce koyacaginiz fotograflara bir de o an yapilan masrafi yuvarlak rakamlarla yazarsaniz cok makbule gecer. Kafasinda bu tip fikirler olan arkadaslarimiz icin maliyet yonunden de bir rehber olur.

• En kısa zamanda resimleri bekliyorum. Kolay gelsin
  • Resimleri bekliyoruz.Kolay gelsin.

• arkayı beşleyelim merakla bekliyorum
  • Hadi bakalım kolay gelsin. Ortaya güzel bir şey çıkıcak, merakla bekliyoruz.
  • Saat 6-7 gibi aracın ilk halinin fotoğfarlarını ilk mesaja atıcağım inanın bende çok heyecanlıyım ilk başta bir iç-dış temizlik elimden geldiğince kırık dökük yerleri takım çantamla yeniyemeye çalışacağım daha sonra araç boyaya gidicek ama aracın ne zaman boyaya gideceği bir muamma yani yarında gidebilir,bir ay sonrada ama yinede keyifli bir iş olacağına garanti veriyorum.

Buarada dayım ve babamda size bol,bol selam söyledi bizi takip etsinler diyor iyi forumlar.
  • Aleyküm selam

W124 kasa halen kendine baktırabilen bir araç.Restorasyon fikri çok iyi olmuş.Yaptığınız her işlemin fiyatını da yazarsanız iyi olur,yaptırmak isteyenlere bir fikir verir.Kolay gelsin.
  • beklemedeyiz kaptan.
  • Kolay gelsin.Yerimizi alalım.
  • Evet İlk resimlerimiz geldi araca daha dokunulmadı şuanki hali pek iyi olmasada kötü değil

Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto)) Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Şimdilik herşey güzel görünüyor ama asıl fotoğraflar burada .

Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))  Mercedes-Benz W124 Restorasyon.(İç-Dış Full Foto))

Mercedes sürücüleri bu fotoğrata ne anlatmak istediğimi anladılar bile.

Buda yeni kızımız biz ona Gümüş ok diyoruz.

Bugünlük bunları çekebildim.

İç aksamı fotoğraflamaya fırsatım bile olmadı ama yarın içininde ayrıntılı fotoğraflarını ekliyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirito* -- 25 Haziran 2012; 20:23:54 >

• Resimler bende gorunmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Resimler bende gorunmuyor.

Çok ilginç bende görünüyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.