Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.799
Cevap
296
Favori
717.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun paket olarak aynısı dağ grisi 4matic olanını almıştım ben. Normal ile 4 matic arasında 270.000 fark olduğuna göre 2.755.000 tl olmuş demek ki. Araç çok güzel. Bu jantlarla cls gibi görünüyor. Bence 200 bin için almamazlık yapmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sbasba S kullanıcısına yanıt

Zevk meselesi ama 2755 e cla alınmaz c veya 3 serisine çok yaklaşıyor fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt
    Aynı donanım oldu mu her zaman 500.000 fark oluyor. Şuan baz c200 4 matic amg ile cla200 4 matic liste fiyatına bakın 500 bin fark var.

Aynı şeyi konuşuyoruz, dolu cla’a bineceğine mid c, dolu c’ye bineceğine mid donanım e’ye binmek her zaman mantıklı olandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreq -- 12 Ağustos 2023; 11:45:59 >
  • basstomtom B kullanıcısına yanıt

Hocam bence kacirmayin.

benim aracta cla200+ 2.330 a geliyor ancak bende ses sistemi ve jant yok.

Arac teslimi ile ilgili bilgi verdiler mi size ?

Bu biraz tercih meselesi. Ses sistemi boş olan bir e yerine burmester lı bir c benim tercihim olur.

keyless go olmayan, burmester olmayan bir c yerine de bu donanımların olduğu cla alırım.

cla ilk neslinden beri her daim çok dikkat çeken bir araç.

pencerelerin çerçevesiz olması bile çok havalı.

• meceng M kullanıcısına yanıt

Her serideki donanım aynı değil. C’nin burmester i ile E’nin burmester i arasında da fersah fersah fark var yalnız bunu da bilmek lazım  

Üst segment e çıkıldıkça, özellikle sürüş, süspansiyon konfor u, direksiyon hassasiyeti, şanzıman kalitesi, sessizlik gibi unsurlar çok farkediyor.

Kişisel tercih ayrı ama 25 yıldır kullandığım 50 civarında otomobilden bunu deneyimledim.

Tecrübenize saygı duyuyorum. W212 boş bir e kullanmıştım ve o tarihte orta dolu w204 coupe aracımdan daha az keyif vermişti.

bu tabi sizin söyledikleriniz ile çelişiyor diyemem. Yol tutuşu ve vites kutusu, sessizlik konuşarı üst segmentte her zaman daha kalitelidir diyebiliriz.

ben kendi tercihlerimi belirttim sadece. Yoksa sürül dinamiği ve yol tutuş açısından cla ile c karşılaştırmak abes olur.

• Ben de bir arabanın dolu paketini kullanmayı daha çok seviyorum. Eşime GLB PROGRESSİVE+ 4MATİC aldım elektrikli koltuk ve bagaj, kablosuz şarj vs olmasına rağmen arkada klima çıkışı bile yok. Premium hissi vermiyor araba.

bence premium değil zaten

• altug727 A kullanıcısına yanıt

evet 15-20 agustos arası bayiye geliyor. cevap için teşekkürler

• Herkese merhaba.

Yapı Kredi Bankası, QNB ya da Vakıfbank Kredi Kartı ile 200.000 TL işlem yaparak sipariş verebilen var mı?

• dmnynsn D kullanıcısına yanıt
    Mercedes Premium bir marka normalde. Ama boş paketi Premiumu çok az hissettiriyor. Dediğim gibi cla gayette Premium oluyor ful paketle.

Evet ben de bunu söylüyorum. Full cla gayet albenisi yüksek ve herkesin almak istediği bir araç oluyor.

• Donanım ile premium olmaz. Bahsettiğiniz özelliklerin çoğu, hatta bazı modellerde fazlası çinli ve koreli markalarda bolca var.

Bir aracın premium olması materyal ve üretim kalitesi (parçaların düzgün birleştirilmesi), donanımların düzgün ve kararlı çalışması, yalıtım, süspansiyon kalitesi, direksiyon geri bildirimi, multimedya ve yazılım vb ile olur.

Avrupadaki premium markaların satılan modellerinin çoğunda türkiyedeki donanım özelliklerinin yarısı bile yoktur. Bu mantığa göre oradaki kullanıcılar premium araç hissini hiç yaşamıyor

• 21 Temmuz sipariş ettiğim (Online satış) C200 All Terrain’in daha yeni gemiye yüklendiğini öğrendim satış temsilcisinden. Araç 6 Temmuz’da üretimden çıkmış. Eskiden olsa 1 ayda teslim edecekleri araç ama maalesef muhtemelen Eylül başı teslim edecekler. Duyumlar iyice şiddetlendi kallavi bir ÖTV zammı kapıda gibi görünüyor. Aracın çok benzerini de buldum bu arada sadece digital light projeksiyon fonksiyonu yok (önhazırlık) bir de benim sipariş ettiğim araçta distronic ön hazırlık vardı. Ama satış temsilcisi projeksiyonun zaten Türkiye’de kullanılmadığını distronic’in de Mercedes me store açılmazsa sonsuza kadar açılmayacağını söyledi. Bu durumda zaten kullanılmayan iki donanım oluyor. Risk alıp aracı beklemek mi (ötv zammı) hazır aracı alıp geçmek mi? Zor karar ilerde me store açılırsa üzülürüm muhtemel.

• taner1976 T kullanıcısına yanıt

Belki de ben de sorun var, 22 günde araç nasıl gemiye yükleniyor ben anlayamıyorum açıkçası. Online satışta 28 temmuzda oluşturduğum c200 sedan hala Bremenhavende gemiye binmeyi bekliyormuş. Benzer ikilemde olan çok insan var inanın. All-terrainde liste fiyatına yakın araç bulmak daha kolay ama sedanda özellikle de 4 maticde bayi dışı liste fiyatına yakın araç bulmak çok zor. İlandakiler aranınca üstüne ortalama 200 bin lira istiyorlar(daha fazla da isteyen var). Bir de verilen kaporanın geri ödeme süresi var beni düşündüren. Vazgeçersem ne kadar sürede kaporamı geri alacağım bilmiyorum. Sorunuza dönecek olursam; liste fiyatına c200 all terrain(o km) bulabiliyorsanız ve maddi olarak kaporanın iadesi sizi yormayacaksa ben olsam şimdi alır geçerdim, beklemezdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 12 Ağustos 2023; 21:7:13 >
    Açıkçası hissetmiyorlar diye düşünüyorum. Kör nokta, ısıtmalı ön koltuk, multibeam, burmester ve keyless go olmayacaksa mercedese binmenin anlamı yok.

Bu sorunun cevabı aslında agzına kadar dolu bir VW’mi yoksa orta dolulukta bir mercedes/bmw/audi mi? Çok sayıda kisi fikir ayrılıgına duser bu konuda.

• pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

onlar yok farklı şeyler var

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.