Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.799
Cevap
296
Favori
717.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu teklif formuna göre ( son zammın yansımadığı ) baktığımda opsiyonlar araç fiyatından daha fazla zamlanmış,

Haziran başı teslim alınan araçlarda kör nokta ve keyless go 9.000 TL vergisiz fiyatı olan opsiyonlar 13.500 olmuş, muhtemel bu zamla beraber de 15.000 veya 16.000 civarı birşey olmuştur. 8.400 olan multibeam son zamdan evvel 12.600 olmuş, 3500 aluminyum süsleme 5.250 olmuş kim bilir son zamla ne olmuştur. Son zammın yansıdığı halinin sipariş formunu ilettiler mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigSey B kullanıcısına yanıt

İlginç internette p49 için yazan özellikler araçta var ama speclerinde p49 gözükmüyor.

• simsekutkua S kullanıcısına yanıt

Yok sadece toplam fiyat belirttiler .

Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

• Hasan yaz H kullanıcısına yanıt

gülsoy Florya daki dağ grisi araçmı hocam ?

• Hayırlı olsun öncelikle.

Kredi kartı için 200.000TL Internetten tek işlemde ödeme limiti sorun olmuyor mu?

Çoğu bankada kartın limiti yüksek olsa dahi internetten işlem limiti işlem başına 50.000 - 100.000 TL bandında.

Sakıncası yoksa hangi bankanın kredi kartı ile aldığınızı öğrenebilir miyiz?

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

• fasulyedenmail F kullanıcısına yanıt

Merhaba. Ben Online'dan 200 bin ödemeyle araç aldım. Alabilmek için limitimi en fazla 120 bin tl'ye kadar yükseltebilmiştim. 80 bin tl karta ekstra para ödeyerek limiti 200 bin üstüne çıkararak aldım. Aldığım kart garanti bankasına aitti.

model ne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayi bugün aracımla ilgili bilgi verdi. Aracım sistemsel sorunlardan dolayı siparişimin iptal oldugu bilgisini verdi. Biz size başka araç ayarlayacağız diye bayi bilgi verdi. Ayrıca 200 bin tl kaporanın hesabınıza iade olacağı konusunda bilgi verdi. Umarım bi araç verirler. Bmw deli gibi araba satmaya çalışıyor şuanda ellerinde patladı çoğunun. Mercedesin bu salakça tutumunu gerçekten anlayamadım, uzun süre verdiğim uğraş sonucu araç rezerve ettim, evrakları tamamladım ST size ben araç ayarlayacağım dedi, bakalım ne olacak hiç güvenmiyorum ama hayırlısı.

• ons234 O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun araç modeli neydi hocam.

• Caglar010 C kullanıcısına yanıt

Yok İzmir has

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    E200

• pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

Cla 4matic

Burmeister, 19 jant, gece paketi var mı

• ons234 O kullanıcısına yanıt
    Bmw de de araç yokki ?

• kingtam35 K kullanıcısına yanıt

arkadasin dedigi dogru bmw bayisine gittim , onlinedan rezerve edin sira gelirse anca oyle alirsiniz diyor , yani arac var arac satmaya calisiyrolar falan yalan

• Bmw 5 serisi hazırda var konya bayyinde dün baktım 2 tane

• son zamdan önce aldığım teklif, zamdan sonra 2,485,528.00 oldu, sizce mantıklı mı kararsız kaldım.

Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )
  • Hangi aracı istiyorsun? Ayarlatayım sana bmw'den dm at istersen

• Bmw’de deposit yatırdıktan hemen 1-2 hafta sonra araç teklif etmeye başlamışlardı bana. Hatta ilginç olan siparişinizi iptal ederseniz sizi kaybetmemek için daha da öne alıyorlar.

Tabi her aracın durumu farklı. 2/3 serisinden bahsediyorum ben. Bir de özellikle bir donanımdaki aracı istiyorsanız uzun süre bekleyebilirsiniz.

• basstomtom B kullanıcısına yanıt

Araç oldukça donanımlı gözüküyor. Tabi fiyatı da ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 12 Ağustos 2023; 10:44:57 >
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.