Şimdi Ara

Mercedes A160

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Mercedes A160 almayı düşünüyorum 1.6 motor 102 beygir 180 bin km de 9 senedir bir akrabam kullanıyor aracı o yüzden tercih edeceğim sizce bu araçlar nasıl konfor falan olaraktan? Ve motor ömrü olarak nasıllar sizce? Alırken nelere bakmak lazım? Düz vites araç. Kullananlardan yorumlar bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun süredir ülkemiz yollarında görmediğim ama zamanında Avrupa yollarında "Be simple." idealojisiyle görülen sempatik Almandır kendisi. Bu modellerde ve kilometrelerde benzinli araç almak bakımı, yürütmesi açısından çok daha karlı olacaktır. Ama burada tabi aracın fiyatı bence kararınızı belirler. Kaldı ki tekrar satmak istediğinizde zorlanabilirsiniz.
  • Cok bir sorun cikaracagini sanmiyorum . 2-3 kere binmistim arkadasimda oldugundan . Ancak hem gitmiyordu hemde parcalari pahaliydi . Ama degisecek parcasida kaza yapmadikca pek olmuyordu . Bakimlari duzgun ve zamaninda yapilmissa sakin kullanirim diyorsaniz alinabilir . O fiyata alinabilecek sorunsuz araclardan sayilabilir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç b mpv sınıfı. Renault scenic olduğu sınıf. Kaliteli sağlam hoş ama mercedes diye sol şeridi kapatmaya kalkmayın aile aracıdır hız aracı değil. Bir ara niyetlendim ama bütçeme uygun temiz bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Aracı 1500 euroya alıcam öğrenciyim yurtdışında parça durumu o yüzden problem değil. Türkiye'ye gel gitlerde de kullanacağım 1000 km kadar bir yol, konforu merak ediyorum markasından dolayı iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    Mercedes gl320
    8 ay önce açıldı
    BMW
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.