Şimdi Ara

mercedes 300 E yada 300 sel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve 88 89 90 o aralar Mercedes 300 E veya 300 sel bakıyorum az cok bilgim var ama yeterince yok sizden yardım bekliyorum sizce nasıl araçlar 300 E yada 300 sel ler bilgi verebilrmisiniz parça konusunda sıkıntı yaşarmıyım suerklı masraf cıkartırmı buyuk ıhtımalde lpg de kullancam
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acil-sahibinden-kaymakam-satista-mercedes-300-sel-ilk-gelen-alir-241723222/detay sizce bu araç nasıl bana güzel geldı fiyatı uygunmudur şimdiden teşekurler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acil-sahibinden-kaymakam-satista-mercedes-300-sel-ilk-gelen-alir-241723222/detay ve bakım mayiyetlerı nelerdir parça fıyatları falan

• Yaş 20 ve senden büyük bir arabaya hem de makam aracı sayılacak bir araca sahip olmak. Düşündürücü ve ilginç doğrusu. Konuya gelince parça sıkıntısı tabii ki olacaktır sonuçta 30 yaşına yaklaşmış araçlar, lpgde de şehir içi 30-35 kuruş yakar ki ilanda vermiş abimiz zaten değeri. Bence bu paralara daha yeni model araçlar bakmalısınız yaşınız da genç biraz sport kasalara neden yönelmiyorsunuz? Donanım bakımından mı yoksa tamamen kendi zevkiniz mi merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön koltuklar öne doğru çekilmişmi yoksa arka taraf gerçekte bu kadar genişmi
    ortaya tabure atsan fazladan 2 kişi daha gider.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    spor arabaları sevımıyorum abı ben ya kucucuk içleri dar oluyo hep ben geniş araba sevıyorum buyuk araba yani hem zevk hem de donanım merdeces ayrıcalıktır makam aracı tarzı arabaları sevıyorum ben camlara sıyah film mafya tarzı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yes i dont

ön koltuklar öne doğru çekilmişmi yoksa arka taraf gerçekte bu kadar genişmi
    ortaya tabure atsan fazladan 2 kişi daha gider.

geniş ici ya ferah ferah neguzel demi :)
  • sr20dett kullanıcısına yanıt
    Bu aracı aldığında çok temiz bakmalısın ki ileride satmak için bir şansın olsun. Ayrıca öğrenci için şehir içinde biraz sıkıntı olabilir hem yakıt hem park yeri açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Bu aracı aldığında çok temiz bakmalısın ki ileride satmak için bir şansın olsun. Ayrıca öğrenci için şehir içinde biraz sıkıntı olabilir hem yakıt hem park yeri açısından.

ben okumuyorum ya yakıt sıkıntı olmazda zaten motor tutkusu var bende bu arabalar ısevıyorum sadece haftada bir kac gun bınmek ıcın oyuzden yakıt sıkıntı olcağını sanmıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-en-dolusu-full-plusfull-orjinal-kazasiz-takasli-232574158/detay mesela bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sr20dett kullanıcısına yanıt
    Yakıt sıkıntısı yoksa bence alınır keyifle binilir. Benim de hayalimde merso var ama şuanlık biraz ötede bir hayal yakıttan dolayı :)

• Parça sıkıntısı olacaktır tabi ve yakıtta sizin için sorun değilse alınır. Hem de kendinize baktıra baktıra yadigara binmiş olursunuz.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    hergun bınmeyeceğım için yakıt sıkıntı yok benım derdım sureklı masraf cıkartırmı elektıronık konuda motor konusunda parcda mesele bulması zor olurmu onları duşununce bırz kararsız kalıyorum ama Mercedes ayrıcalıktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.